Ne diyipte istemeli kayıtları kendimi siteye rezil etmekte varBu kayıtları inceleyin saçı bulduğunuz tarihten geri gelerek. Biriyle geliyorsa mevzu başkadır bilirsiniz.
Hanimlar merhaba..buraya böyle bir konu açacağım ölsem aklima gelmezdi..
Esimle 2 yila yakindir evliyiz bi 10 yillikta sevgililik dönemimiz var 1 yildan fazladırda atanma sebebiyle de baska bir ilde kalıyorum..malumunuz birde bebek bekliyorum...evliligimizin ilk zamanlari cok sıkıntılar yaşadık boşanmayı cok düşündüm zamanla durumu kabullendim bazi şeyleri alttan almayi öğrendim evliligimi devam ettirne karari aldım herneyse..
Sorun su ki bu aralar icimde beni yiyip bitiren bi suphe var..esimin beni aldattigindan supheleniyorum kadinlar hisseder derler ya icimde aynen boyle bir his var...
Yeni ev aldik biz memlekette oldugum sure icinde de evi taşıdık evi toplamda 2 kez temizlettim halılarımı yikamaya vermiştim yeni serdim temizlikle beraber ve eve bizden baska kimse girmedive ailemizde sari sacli kimse yok neyse...geçenlerde izin alip tatile memlekete gittigimde tv ünitesinin uzerinde sapsarı bir sac teli buldum...diger evim olsa pek umursamazdim arkadas es dost filan derdim geçerdim ama bu eve yeni tasindik 2 kez evi temizlettim ve temizlettigim gun calistigim ile geri döndüm yani eve kimse girmedi...esimle aramizda zaten cinsellik yok doktor hicbir sorun olmayacağını soyledigi halde korkuyormuş bebege birsey olur diye...ne dokunma ne temas hic bisey yok sonucta cinsellik tam anlamiyla olmasada baska seyler olabilir degil mi??
Birkac arkadasi var onlarla gezince yalan konuşuyor cok kac kere evdeyim yatıyorum dedi ucu sabahlara kadar sokakta cıktı zil zurna sarhoş hemde...dun gecede aynı sekilde evdeyin yatıyorum dedi ama ise gitmemiş yine iki eli kanda olsaydi giderdi isine normalde arıyorum sabahtan beri çıkmıyor telefonlara is yerini aradim yorgunmus evde uyuyormuş dediler..
Kizlar ben napicam icimdeki sesi susturamıyorum artık gerçekten kadinlar hissediyormus kendimi aptal gibi hissediyorum ne yapmalıyım?? Uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar
Bence de, birde esinin kulagina gider hakliyken haksiz duruma dusme. Aslinda gene haksiz duruma dusmezsin ortada bir suru suphelenmeni gerektircek olay war ama, olsun genede isteme simdi ilk bi sagliklindusunelimNe diyipte istemeli kayıtları kendimi siteye rezil etmekte var
Bence sac teli herşeyi ortaya koyuyor zaten..normal bir ev degil bizimkisi benden ve esimden baska kimsenin girmedigi bir ev...ustelik yeni taşınılmış dip bucak temizlenmis bir ev..ben memlekete gidince biz herkese gideriz kimse bana gelmez yuk olmamak icin yani sari sacli kim gidecek eve...ustelik kimsemizde yok sari sacli.. ayrica bu ıçmeler yalan konuşmalar sabah kadar sokakta kalmalar hayra alamet degil biliyorum...kadin olmasa bike evdeyim deyip beni kandrmasi ve defalarca bu yuzden kavga etmemize rağmen umrunda olmayarak ayni seyi yine yapması bunlarda yenilir yutulur seyler degil. Karnıma bebegimle salak gibi çaresizce oturuyorum burda aklımda senaryolarlaIlk okudugumda saç teli gordum dediginde iyimser yaklasmistim belki dedim sac teli falan pencereden vs den ucmustur havalandirken dedim ilk safça.
Ama işin icine yalan girince tüm sinirim tepeme cikti. Yalana tahamulum yok..bu isi bir arastir orada guvendigin yakin gordugun bir es,dost,komsu,akraba warsa bi baksinlar gozetlesinler.
Birgun hic bisi solemeden bi baskin yap. Olmadi bir konusmayi dene bole bole diye ben bole.dusunuorun mantikli bi aciklaman war mi belki bian durust biyanina gelirde aciklar sana.
Evet millet bide beni suclu cikarip paranoyak ilan edecek kimse attigi yalanlari ve yaptıklarını onemsemeyecek..evde sac teli bulmussun umrunda olmayacak cinsel manada yanasmamasini eee hamilesin noormal diyip beni sapik ilan edecek ama benim hissettiklerim kimsenin umrunda olmayacakBence de, birde esinin kulagina gider hakliyken haksiz duruma dusme. Aslinda gene haksiz duruma dusmezsin ortada bir suru suphelenmeni gerektircek olay war ama, olsun genede isteme simdi ilk bi sagliklindusunelim
Bunun olmasi yuksek ihtimal ama, bir bayan yazmis okudum evimde esya kayboldu vs diye o mantikli geldi banada,Evet millet bide beni suclu cikarip paranoyak ilan edecek kimse attigi yalanlari ve yaptıklarını onemsemeyecek..evde sac teli bulmussun umrunda olmayacak cinsel manada yanasmamasini eee hamilesin noormal diyip beni sapik ilan edecek ama benim hissettiklerim kimsenin umrunda olmayacak
Acaba başına bisey gelmiş olabilir mi ne zamandır tl lere Cevap vermiyorHanimlar merhaba..buraya böyle bir konu açacağım ölsem aklima gelmezdi..
Esimle 2 yila yakindir evliyiz bi 10 yillikta sevgililik dönemimiz var 1 yildan fazladırda atanma sebebiyle de baska bir ilde kalıyorum..malumunuz birde bebek bekliyorum...evliligimizin ilk zamanlari cok sıkıntılar yaşadık boşanmayı cok düşündüm zamanla durumu kabullendim bazi şeyleri alttan almayi öğrendim evliligimi devam ettirne karari aldım herneyse..
Sorun su ki bu aralar icimde beni yiyip bitiren bi suphe var..esimin beni aldattigindan supheleniyorum kadinlar hisseder derler ya icimde aynen boyle bir his var...
Yeni ev aldik biz memlekette oldugum sure icinde de evi taşıdık evi toplamda 2 kez temizlettim halılarımı yikamaya vermiştim yeni serdim temizlikle beraber ve eve bizden baska kimse girmedive ailemizde sari sacli kimse yok neyse...geçenlerde izin alip tatile memlekete gittigimde tv ünitesinin uzerinde sapsarı bir sac teli buldum...diger evim olsa pek umursamazdim arkadas es dost filan derdim geçerdim ama bu eve yeni tasindik 2 kez evi temizlettim ve temizlettigim gun calistigim ile geri döndüm yani eve kimse girmedi...esimle aramizda zaten cinsellik yok doktor hicbir sorun olmayacağını soyledigi halde korkuyormuş bebege birsey olur diye...ne dokunma ne temas hic bisey yok sonucta cinsellik tam anlamiyla olmasada baska seyler olabilir degil mi??
Birkac arkadasi var onlarla gezince yalan konuşuyor cok kac kere evdeyim yatıyorum dedi ucu sabahlara kadar sokakta cıktı zil zurna sarhoş hemde...dun gecede aynı sekilde evdeyin yatıyorum dedi ama ise gitmemiş yine iki eli kanda olsaydi giderdi isine normalde arıyorum sabahtan beri çıkmıyor telefonlara is yerini aradim yorgunmus evde uyuyormuş dediler..
Kizlar ben napicam icimdeki sesi susturamıyorum artık gerçekten kadinlar hissediyormus kendimi aptal gibi hissediyorum ne yapmalıyım?? Uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar
Kapaliymis bayan siyah saclimiymis bisimis, ben ilk okurken yalani gormeden once acaba pencereden falan mi uctu dedm de yalanlari gorunce orda sinirim basladi. Sari sacli kimse yokmus tanidiklari vsEvet şüphe edilecek tavırlar sergilemiş ama kesin diyemeyiz tabi evi kim temiledi kime temizlettiniz acaba o kadının saçı sarı olabilir mi
Simdi bunu dusunuyordum. Yasadigim sehirde olsa gidip kapiyi calardim.Hangi şehir bilmiyorum ama KK kadınlarından biri bile yardım edebilir bence. Ben yurt dışındayım ama orada olsam ederdim :)
Ben yokken arkadasi niye eve karisiyla gelsin ki kaldi ki ben varken bile gelen olmuyorTelefona bakmama gibi sebeplerde haklısınız.
Ama eve birinin girmediğine nasıl bukadr emin oldunuz ki?
Hic mi arkadaşı yok?Belki biri esiyle geldi oturdu falan.
Yani saçtan yola çıkmak cok mantıklı gelmedi.AMa ben olsam acık acık sorardım.Ne yapmak istiyorsun diye?
1 aya kadar gidecem tekrar..ne diyipte istiyecem kayıtları rezillik duyulursa bide esime soylerlerse emin olmadan ortalik karisacakÇok iyimsersiniz hanımlar malesef söylüyorumki büyük ihtimal bir şeyler karıştırıyor eşiniz. Keşke haksız çıksam ama sac teli bulmamız önemli bir ipucu ki buna yalanlar disarda sabahlamalar ilgisiz tavırlar ve seks yapmamak ta eklenince %90 aldatiyor ihtimali geliyor akla. Hadi hepsini geçtim ama hamile ve başka şehirde olan karisini merak etmemek ilgisiz birakmak zaten başlı başına bir boşanma sorunu bana göre. Beyefendi hamile bur kadini kendi pesine düşürmüş üzüyor. Bence kayıtlar silinmeden ve eşiniz uyanmadan şüphelendiğinizi belli etmeden apartmandan kamera kayitlarini isteyin bir şekilde. Şuan yapmanız en kolay şey o bence. Eşiniz ayni durumda olsa bunu çoktan yapmıştı inanin. Ne zaman gideceksiniz memlekete daha cok varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?