İçimdeki şüphe

Çalışıyorsanız, izin alın ve ani bir baskın yapın. Umarım aldatma falan yoktur.

Ne diyipte istemeli kayıtları kendimi siteye rezil etmekte var
Herhangi bir şey için isteyebilirsiniz ama kayıtları vermezler yanlarında inceletirler. Bir de güvenlik vs var mı sitede? Benim eski sitemde güvenlik vardı 4-5 tane. Aralarında sitede yaşayanlarda vardı sohbet muhabbet vardı aramızda. Arabama iki defa sitede birileri çarptı önce yönetimden izin aldım daha sonra güvenlikle birlikte izledik ama benim hangi gün olduğu belliydi. Sizin ki ise zor. Her günün kayıtlarını nasıl inceleyeceksiniz? Eğer güvenlik varsa vs ağzını da yoklayabilirsiniz. Aa bir de bizim sitede her iki asansörde kamera vardı. Siz de var mı?

Birini tut eşini izlesin eve kiminle geliyor gidiyor foto çeksin atsın sana. Zaten hamilesin şüpheli bir durum doktora guvenmeyip sizinle ilişki yasamamasi dokunmamasi normal değil.

Birini gönderin??

Daha yeni taşındık tanimiyoruz guvenlikleri..kayitlari izlemeye kalksam gunler sürer

Ben olsam kamera taktırırım kesinlikle rapor falan alın atlayın uçağa baskın yapın bişey bulamazsanızda gizli kamera taktırmadan dönmeyin ben olsam böyle yapardım çünkü

1 aya kadar gidecem tekrar..ne diyipte istiyecem kayıtları rezillik duyulursa bide esime soylerlerse emin olmadan ortalik karisacak

Aklınızda bu kadar şüphe varken nasıl 1 ay sonra gideceğim diyorsunuz anlamadım. Sanırım gidip kötü bir şey öğrenmekten korkuyorsunuz, erteliyorsunuz. 1 ay sonra kayıtlar silinmiş olur.

Önümüzdeki hafta sonu eve gideceksiniz. Bilezik/kolye/yüzük vs bir şeyinizi saklayacaksınız. Veya kafadan olmayan bir takıyı uyduracaksınız. Eşinize “şuraya koydum bulamıyorum” diyeceksiniz.

Sonra eşinizin yanından “yürüyüşe gidiyorum” diye çıkıp, site yönetimine gidip “Benim bir kolyem vardı. Koyduğum yerde bulamıyorum. Ya evime biri girdi veya temizlikçi çaldı. Temizlikçiyi sıkıştıracağım ama önce eve birinin girmediğinden emin olmak istiyorum. Pazartesi-Perşembe (vs.) arası kayıtları görebilir miyim? Perşembe’den beri 2 evde de arıyorum, ama aslında eminim şuraya koymuştum ve bulamıyorum” diyin.

Sonra izler ve umarım sarışın bir kadın vs bulamazsınız. “Temizlikçiye sorayım” dersiniz. Sonra da eşinize gidip “böyle böyle yaptım” dersiniz.

Hamilesiniz şimdi bunu kafanıza takıp canınızı sıkmayın demek istiyorum ama bunu nasıl yapacaksınız onu bilmiyorum.

Bence hisleriniz doğru. Eşiniz telefonu açmadığı için aynı şehirde yaşayan bir arkadaşınızı arayın ama eşinizin arkadaşı olmasın. Ulaşamadığım için endişelendim bi gidip evine bakar mısın diye rica edin. Ama şimdi adam arkadaşınızı içeri de almaz ki. Hastayım uyuyorum falan der kapar kapıyı.

Bu şüpheyle yaşanmaz ya çok kötü.

Bence izin alın evinize gidin ve kamera yerleştirin eşinizin göremeyeceği şekilde gizlice. Sonra siz gidince eve kadın getirdiyse (daha önce) yine getirecektir elinizde delil olur. Yalanları da bir bir çıkar ortaya..

Öncelikle kendinize bi sorun bakalım aldatılmış olursam gerçekten boşanır mıyım yoksa kocamdır aldatırda bahanesi vardı mı diyeceksiniz?

Çünkü eğer boşanmayacaksanız boşuna bebeğinizi tehlikeye atmayın, kocanızın gözünde de zaten affediyor sürekli yapayım konumuna düşmeyin.

Konunuza gelecek olursak ben aldatıldığınızı düşünenlerdenim. Eve mutlaka kamera yerleştirin.

Ben olsam kamera taktırırım kesinlikle rapor falan alın atlayın uçağa baskın yapın bişey bulamazsanızda gizli kamera taktırmadan dönmeyin ben olsam böyle yapardım çünkü
Vay be aynı yorumu bende yaptım:) en mantıklısı bence de

Şahsen benim arkadaşım benden böyle birşey istese yapmam. Arkadaşıma aldatılıyorsun deme ihtimali çok acı. Yapamazdım.

Daha yeni taşındık tanimiyoruz guvenlikleri..kayitlari izlemeye kalksam gunler sürer
Evet ben de öyle tahmin ediyorum. En azından arkadaşların dediği gibi yapın. İzin alın ve evinize gidin. Evin girişinde bir yere kamera yerleştirin. Micro kameralar oluyor çok küçük onlardan alın. Ayrıca o kameraları kurduğunuz yeri telefondan da izleyebiliyorsunuz. Eşiniz bugün telefonunu açarsa da her şeyi içinizde tutun sakin sakin konuşun, seni merak ettim vs deyin belli etmeyin. Şüpheci yaklaşmayın. Zor biliyorum ama dişinizi sıkın. Yoksa aldatıyorsa bile önlemini alır, siz de içinizdeki bu şüpheyle yaşarsınız. Ayrıca eve bir kadın girdiyse falan bile sadece tv ünitesinde saçı olmaz. Evin muhakkak başka yerlerine de dökülür. Evi süpürdüğünüzde süpürgenin toz haznesine bakın. Koltukları da çekin süpürgeyle. Yatak odanızı inceleyin. Banyoya tuvalete muhakkak kıl tüy düşer. Özellikle banyo giderlerine klozet altlarına dikkat edin. Eğer süpürgenizin fırça ucu varsa fırça ucuyla koltuk ve halıları süpürün ya da tüy toplama bantlarından alın ve evdeki halıların, koltukların üzerinde gezdirin. Koltuklarda minderler varsa aralarına falan muhakak girer saç teli falan. Yani ben saçımı dağıldığı için banyoda bir daha toplamaya kalkıyorum paspaslara muhakkak saç düşüyor. Eve bir kadın girip çıkıyorsa anlaşılır zaten. Eğer eşiniz evi temizletmiyorsa tabii. Temizletiyorsa ya kanıtlar gider ya da size temizliğe kadın çağırmıştım ondan düşmüştür der. Boxerlarına vs bakın. Yani sizi evde aldatıyorsa ve nevresim falan kendisi değişip yıkamıyorsa muhakkak anlaşılır. Evinizi eşiniz mi temizliyor bu arada?

Sherlock sen misin

Izinden yeni geldim ve zirt pirt izin alamiyorum malumunuz devlet memuruyum..ustelik hamileyim surekli gidebileceğim bir uzaklikta degil evim malesef..ben eminim artik öğrenmekten korktugum bisey yok eminim kesin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…