Negatif yönlerini düşünün. Sizi nasıl üzdüğünü, terkettiğini ve istemediğini. Kendinize tekrarlayın: "Ben çok değerliyim, beni hak etmiyor, çok çok daha iyisine layığım" diye..Arkadaşlar merhaba ilişkim bitti 1 aydır görüşme yok ama geçen dayanamayıp bir kez arayarak iletişime geçtim ( psikolojik olarak çok zorlandığım bir sıra dayanamadım yanlış olduğunu biliyorum ) o konuşmaya kadar onu aramayacağıma çok kararlıydım beni terkeden ve istemeyen birini artık aramamam lazım sonuçta ama o konuşmadan sonra içimde çok cılız da olsa bir ümit doğdu bende bu ümidi nasıl öldürürüm onu artık asla olmaz diye kendimde nasıl tamamen bitiririm ? İyileşmem için bunu yapmam şart ? Bana yardımcı olun bir insanı içinizde nasıl öldürürsünüz ?
Okuyor musunuz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama meşgalenize odaklanın. Boş bırakmayın kendinizi. Oyalanın sürekli ki düşünmeye fırsatınız olmasın.Beni artık arkadaşı gibi görüyormuş.Bana çok çektirdi aslında çok zor zamanlardan geçtim.Sonucta beni istemeyen terkeden o.Herşeyiyle aklımdan beynimden silmem lazım.Çok iyi gidiyordum 3 gün önce bir bozdum ama bu bana ders oldu arayınca tam tersi yine kötülük getirdi bana.Zamana bırakıp kendime hakim olursam umarım atlatabilirim.Ona karşı hissiz ve duygusuz olmak tek dileğim
Sen bundan sonrasına bak o cılız ümit hayatında biri olur ve sonuclanirsa ancak o zaman söner biter ama seni istemeyen birine ölsen bile aman deme.Inan bana pisman olacağı varsa bile olmazArkadaşlar merhaba ilişkim bitti 1 aydır görüşme yok ama geçen dayanamayıp bir kez arayarak iletişime geçtim ( psikolojik olarak çok zorlandığım bir sıra dayanamadım yanlış olduğunu biliyorum ) o konuşmaya kadar onu aramayacağıma çok kararlıydım beni terkeden ve istemeyen birini artık aramamam lazım sonuçta ama o konuşmadan sonra içimde çok cılız da olsa bir ümit doğdu bende bu ümidi nasıl öldürürüm onu artık asla olmaz diye kendimde nasıl tamamen bitiririm ? İyileşmem için bunu yapmam şart ? Bana yardımcı olun bir insanı içinizde nasıl öldürürsünüz ?
Ben o Ümit bile olmasın istiyorumSen bundan sonrasına bak o cılız ümit hayatında biri olur ve sonuclanirsa ancak o zaman söner biter ama seni istemeyen birine ölsen bile aman deme.Inan bana pisman olacağı varsa bile olmaz
Çok geçmiş olsun. Hayatınıza odaklanın. Ailenize ve işinize. Bir süre sonra gülüp geçeceksiniz.Babam covid oldu evde 14 gün karantinadayım dışarı çoktan yasak, normalde işe yeni başlamıştım 2 gün gidebildim sonra da bu karantina oldu.Evdeyken aramıyorum onu bastırıyorum kitap film bir şekilde zaman geçiyor.Sürekli aklımda ama asıl işe gittiğimde onu arama ihtiyacı hissettim o ortam onunla eski konuşmalarım vs çağrışım yaptı.Şimdi iş yeri geri ararsa karantina sonuna işe döneceğim.
Başka biri mi yaniÇivi çiviyi söker diyorum
Valla o acı çekilmeden o gözlerden yaşlar akmadan şunu yapınca geçti diyen varsa helalArkadaşlar merhaba ilişkim bitti 1 aydır görüşme yok ama geçen dayanamayıp bir kez arayarak iletişime geçtim ( psikolojik olarak çok zorlandığım bir sıra dayanamadım yanlış olduğunu biliyorum ) o konuşmaya kadar onu aramayacağıma çok kararlıydım beni terkeden ve istemeyen birini artık aramamam lazım sonuçta ama o konuşmadan sonra içimde çok cılız da olsa bir ümit doğdu bende bu ümidi nasıl öldürürüm onu artık asla olmaz diye kendimde nasıl tamamen bitiririm ? İyileşmem için bunu yapmam şart ? Bana yardımcı olun bir insanı içinizde nasıl öldürürsünüz ?
Olur isterim video ismiŞöyle düşün, seni sevmeyen istemeyen biri ile zorla ilişkini devam ettirdin ve evlendin. Sonra evlilikte de bu süreç düzgün gitmedi, birkaç yıl daha sabrettin bekledin, çok daha kötü şeyler yaşadın. Olan sadece geçen boş zamanına oldu her türlü yine ayrıldın.
Belki de şuan senin yolunu Allah ondan ayırdı çünkü ilerde çok büyük zaman kaybı ve psikolojik kayıp yaşayacaktın. Bu senin dönüm noktan, sonrası için bir tecrüben.
Önerilerime gelirsek, dua et bol bol. Film izle, kişisel gelişim videoları ile kendi psikolojini toparla. Etraftan çok etkileniyoruz, insanlardan çok etkileniyoruz ama en değerli şey şu hayatta kendimiziz. Tavsiye video istersen özelden atabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?