Evet aramanız kötü olmuş ama artık onun ne düşündüğünü önemsemeyin. Bunu psikolojik olarak iyiye kullanabilirsiniz artık arasam mı derdiniz olmayacak. Böyle emin olun çok daha kolay atlatırsınız bu süreciKendimi engellettim sonunda ...Aradım dayanamadım o da açmadı telefonu meşgule attı görüp yarın ararım yazdı.Normalde teyzesinde olsa kenara geçer açar sonra ararım derdi ama diyemedi içinde bulunduğu ortamda açamadı telefonu bana da yalan söyledi hissettim ve bende başkası varsa beni hayatından Çıkar engelle telefonu acamadığından anladım zaten diyip bela okudum bi sürü.O da arkadaş oluruz sanmıs ama ben istemiyormuşum bu sekılde ıletisimi kesmek daha iyi olacakmış diyerek engelledi.Artık arayamayacağım.iyi mi yaptım bilmiyorum da.Ölsün içimde artık çok uzadı
Öyle içimde hala bir Ümit oluyordu ve kandırılmış hissediyordum çünkü istediği gibi takılıyordu istediği zaman arayacaktı arkadaş kaldık ayağına böyle tamamen bitti hem arayamam hem arayamaz artık.Ama üzüntüm devam ediyor pişman olmak da istemiyorumEvet aramanız kötü olmuş ama artık onun ne düşündüğünü önemsemeyin. Bunu psikolojik olarak iyiye kullanabilirsiniz artık arasam mı derdiniz olmayacak. Böyle emin olun çok daha kolay atlatırsınız bu süreci
O zaman kendimi engelleterek ve görüşme kanalını tıkamayı talep ederek iyi yaptımBen olsam o umut ışığını gördüğüm an işim biterdi.
Çünkü artık ne zaman istesem ve yoğunlaşsam eskiye dönebileceğimizi bilir ama beni terkeden bir adama ilişki başlatarak iyilik edemezdim.
Öyle düşünün.
Kesinlikle öyle.O zaman kendimi engelleterek ve görüşme kanalını tıkamayı talep ederek iyi yaptım
O Ümit gelmeseydi zaten buna ihtiyacım olmazdı ama onu son aradığımda bende seni arayacaktım ama bi ay geçsin de biraz soğursun diye bekledim dediğinde içime umut ekti.Ve bu laf bile beni 5 günde hergün yedi bitirdi ben gün saymaya başladım son konusmadan itibaren vs çok kötü oldu.Sonra şimdi aradığımda da arıza İçin aradım aslında açsaydı ve iyi konuşsaydı belki yine sürecekti umut.Ama o açmadı acamayınca kendini ele verdi ve bana kendinden iyice nefret ettirdi bende ağzıma geleni saydım ve cidden başkasıyla olduğunu yada istemediğim bişey yaptığından eminim.cunku yıllardır tanıyorum bunu hatırlayınca ondan iğrendim ve başkasıyla olduğun sürece benimle arkadaş kalıp beni aramayı düşünemezsin diyip engelle dedim.O da engelledi.Artık sonsuza kadar yok zaten şimdi olmasa hayatına birini aldığında bozulacaktı herşey ...Ondan nefret ediyorumKesinlikle öyle.
Artık o sizin için ulaşılmaz değildi bunu aldınız ve ulaşılmaz olması için kendi isteğinizi yerine getirdiniz.
Olay ve durumlara bakış açısı daima insanı ya bitiren ya da yücelten şeydir.
Dayanamadım aradım sigarayı bırakmak gibi zor ama şuan beddua aşamasındayım affetme hemen olmuyor biraz soğuyunca zaman geçince ona da hakverebiliyorım sadece ama yine affedemem onu asla.bunun bir süresi var mı peki kaç ayda alışır beyinKendi enerjini yükseltmeye calisabilirsin. Sey düsün, sen onu düsündükce o senin emerjini emecek ve o mutlu yasayacak aklina gelmeyeceksin. ama tak! enerjini cekip vazgectigin anda kazanan sen olacaksin. belki doner ama o raddeden sonra donse de bi anlami olmayacak senin icin zaten.
bi de affetmeye calis, sinirlisin biliyorum olanlara ama onun bana verebilecegi de buydu karakteri buna izin verdi ancak .. ne yazik.. :) de. kendine bi mantra sec, her aklina geldiginde atiyorum mesela of ben daha guzelim zaten de (bazilari iptal iptal der) cikar aklindan. beyin zamanla alisacak. zaman da eklenince .. ikisi birlesincee bum
8 ayda beyin alisir diyorlar... hadi duygusaliz diyelim iliski suresi 1 seneydi x2 .. iki senede unutursun pamuk gibi garanti. kendini illa unutcam diye zorlama bu sefer zorlayinca daha cok akla geliyoDayanamadım aradım sigarayı bırakmak gibi zor ama şuan beddua aşamasındayım affetme hemen olmuyor biraz soğuyunca zaman geçince ona da hakverebiliyorım sadece ama yine affedemem onu asla.bunun bir süresi var mı peki kaç ayda alışır beyinbazı hatırlatıcı etkenler olunca kriz geliyo o zamanları atlatırsam belki kolaylaşır
İlişki 2 seneydi şimdi ben 4 yılda ancak mı unutacağım çok kötü ya çok uzun8 ayda beyin alisir diyorlar... hadi duygusaliz diyelim iliski suresi 1 seneydi x2 .. iki senede unutursun pamuk gibi garanti. kendini illa unutcam diye zorlama bu sefer zorlayinca daha cok akla geliyo
Sizi çok iyi anlıyorum sizinkine çok benzer birşey yaşadım bazı şeyler tam aynı olmasa da, bende hattımı değiştirmiştim sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım, o da aylar sonra direk buluşmak istedi benimle ama buluşmadım, o kişiyi çok sevmiştim bana mesaj atması bile beni mutlu ediyordu,beni sevmemesi ve tek taraflı severek vazgeçmek ve yoluna bakmak çok zor ve üzücü bir durum ama insan bu duruma alışıp yoluna bakabiliyor, bir ara sevilmeyecek kadar değersiz miyim diye de düşündüm ama sonra beni asla sevmeyecek dedim ve bende kendi yoluma bakıyorum şu anGecmiste,uzun yillar evvel, biten bir iliskimin ardindan ben de 2 sene kadar aci cektim. Ama bu acinin devam etmesinin nedeni tipki sizin de dediginiz o umut isigiydi. O insan icimdeki isigi hic oldurmuyordu. Telefonu sessize alir yatardim, sabah bi kalkardim gece 01.00 da aramis. Ekranda onun numarasi gormek bile kalbime hem igneler batirirdi hem de tarifsiz bir sevinc verirdi. Geri donmezdim aramasina. Ama o arama bana bikac hafta yeterdi. Bikac kez denk gelirdim acardim ve ne istedigini sorardim, bazen yanlislikla aramisim derdi bazen de iyi misin merak ettim derdi. Kedinin fareyle oynadigi gibi..Her gun en az bikac kez facebookuna bakardim gizlice. Yeni bir resmi olunca icim acirdi. Hele ki o resimlerde neseliyse.. bu boyle iki sene surdu. Bu arada benim hayatim iyice dibe vuruyordu, kpss ye girip girip dokuluyordum vs.
Bir gun aniden karar verdim gidip hattimi kapattirdim ve yeni bir hat aldim. Yaptigim en dogru sey. Onu takip ettigim facebook hesabini da kapadim. Baska sosyal medyam da yoktu zaten. Yani bana ulasabilecegi butun yollari kapadim. Zaten uzak sehirlerdeydik, gelmesi de mucize. Nitekim bu benim milatim oldu. Gunler gectikce daha az dusundum, iyilesmeye basladim. Ve cok komik bisey diyeyim, aradan 4 5 yil falan gectikten sonra ben kendi adima bir sosyal medya hesabi actim. Ve bikac ay sonra oraya bundan bir mesaj geldi. Benim bulundugum sehre geliyormus is geregi ve vakti darmis bi gun kalacakmis, istersem gorusebilirmisiz. Yani afedersiniz de terbiyemi bozmayayim simdi. Ulan hiyar, sanki bunca yil gecmemis gibi ne bir selam sabah ne bir merhaba nasilsin yok, direk bu okuzumsu mesaj. Cevap dahi vermedim. Benim okuyup cevap vermedigimi gorunce sen bilirsin yazdi. Iste bu kadar. Gozumde bir sinekten farksizdi.
Cok uzattim. Benim hikayem buydu. Dilerim sana da ilham olur.
Beni istemeyen birini ben de çok sevdim ama 2 yıldan sonra baktım hala beni sevmediğini söylüyor ve arada ümit veriyor sonra bir anda başkalarıyla sevgili oluyor ve benden asla kabul etmeyeceğim istekleri olduktan sonra kendimi çok sorguladım ve vazgeçtim, sen yazma bence, ben yazınca cepte görüldümArkadaşlar merhaba ilişkim bitti 1 aydır görüşme yok ama geçen dayanamayıp bir kez arayarak iletişime geçtim ( psikolojik olarak çok zorlandığım bir sıra dayanamadım yanlış olduğunu biliyorum ) o konuşmaya kadar onu aramayacağıma çok kararlıydım beni terkeden ve istemeyen birini artık aramamam lazım sonuçta ama o konuşmadan sonra içimde çok cılız da olsa bir ümit doğdu bende bu ümidi nasıl öldürürüm onu artık asla olmaz diye kendimde nasıl tamamen bitiririm ? İyileşmem için bunu yapmam şart ? Bana yardımcı olun bir insanı içinizde nasıl öldürürsünüz ?
Ben 2 yıl beklemek istemiyorum kaç ayda beynim alışır biter bilmiyorum hayatıma başkasını alsam daha hızlı düzelirim ama bu sefer daha yüksekten düşerimBeni istemeyen birini ben de çok sevdim ama 2 yıldan sonra baktım hala beni sevmediğini söylüyor ve arada ümit veriyor sonra bir anda başkalarıyla sevgili oluyor ve benden asla kabul etmeyeceğim istekleri olduktan sonra kendimi çok sorguladım ve vazgeçtim, sen yazma bence, ben yazınca cepte görüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?