hem sana çok çektirmiş hem seni terketmiş bilemedim yani...Beni artık arkadaşı gibi görüyormuş.Bana çok çektirdi aslında çok zor zamanlardan geçtim.Sonucta beni istemeyen terkeden o.Herşeyiyle aklımdan beynimden silmem lazım.Çok iyi gidiyordum 3 gün önce bir bozdum ama bu bana ders oldu arayınca tam tersi yine kötülük getirdi bana.Zamana bırakıp kendime hakim olursam umarım atlatabilirim.Ona karşı hissiz ve duygusuz olmak tek dileğim
63 gün kuralı hemen bakayım, psikoloğun adı yoksa direkt bu şekilde aratırımGeçenlerde bir psikolog 63 gün kuralından bahsediyordu. Youtube’tan baksanız belki işe yarar
Allah’ından bulsun işte ne bileyim benim amacım bu takıntı halinden ve kötü psikolojiden kurtularak hemen iyileşmekhem sana çok çektirmiş hem seni terketmiş bilemedim yani...
Onu unutmadan başkasını alma bence hayatına, onu unutmadığın için diğer kişiyi de sevemeyeceksin ve o diğer kişiye de boşuna umut vermiş olacaksın, bence sen kendini toparlamaya çalış bir an önceBen 2 yıl beklemek istemiyorum kaç ayda beynim alışır biter bilmiyorum hayatıma başkasını alsam daha hızlı düzelirim ama bu sefer daha yüksekten düşerim
İnşallah çok teşekkür ederiminşallah atlatırsın hemen
Umarım düzelirim hemen işe başlamıştım ama covidden dolayı karantinadayımOnu unutmadan başkasını alma bence hayatına, onu unutmadığın için diğer kişiyi de sevemeyeceksin ve o diğer kişiye de boşuna umut vermiş olacaksın, bence sen kendini toparlamaya çalış bir an önce
Geçmiş olsun, olumsuz düşünme ama senin zamana ihtiyacın var onu unutman içinUmarım düzelirim hemen işe başlamıştım ama covidden dolayı karantinadayımumarım işimi kaybetmem
Çok saolunGeçmiş olsun, olumsuz düşünme ama senin zamana ihtiyacın var onu unutman için
hayırlısı olsun hakkında. eğer tekrar arayacağının hissediyorsan engellemesi iyi olmuş. ama o da hiçbir şekilde bağınızı koparmak istememiş. ama duygusuzmuş malesef. burcu neydi?O Ümit gelmeseydi zaten buna ihtiyacım olmazdı ama onu son aradığımda bende seni arayacaktım ama bi ay geçsin de biraz soğursun diye bekledim dediğinde içime umut ekti.Ve bu laf bile beni 5 günde hergün yedi bitirdi ben gün saymaya başladım son konusmadan itibaren vs çok kötü oldu.Sonra şimdi aradığımda da arıza İçin aradım aslında açsaydı ve iyi konuşsaydı belki yine sürecekti umut.Ama o açmadı acamayınca kendini ele verdi ve bana kendinden iyice nefret ettirdi bende ağzıma geleni saydım ve cidden başkasıyla olduğunu yada istemediğim bişey yaptığından eminim.cunku yıllardır tanıyorum bunu hatırlayınca ondan iğrendim ve başkasıyla olduğun sürece benimle arkadaş kalıp beni aramayı düşünemezsin diyip engelle dedim.O da engelledi.Artık sonsuza kadar yok zaten şimdi olmasa hayatına birini aldığında bozulacaktı herşey ...Ondan nefret ediyorum
sevmediğini söyleyip malum isteklerde mi buluyor?Beni istemeyen birini ben de çok sevdim ama 2 yıldan sonra baktım hala beni sevmediğini söylüyor ve arada ümit veriyor sonra bir anda başkalarıyla sevgili oluyor ve benden asla kabul etmeyeceğim istekleri olduktan sonra kendimi çok sorguladım ve vazgeçtim, sen yazma bence, ben yazınca cepte görüldüm
Oğlak varya şunu anladım oğlağın kadını da erkeği de biraz fazla mantıkla hareket ediyor ve bencil oluyor maalesef bu benim görüşüm tabi eğer oğlaklar varsa kusura bakmasınlarhayırlısı olsun hakkında. eğer tekrar arayacağının hissediyorsan engellemesi iyi olmuş. ama o da hiçbir şekilde bağınızı koparmak istememiş. ama duygusuzmuş malesef. burcu neydi?
Bu başarabildiniz mi son durum nedirArkadaşlar merhaba ilişkim bitti 1 aydır görüşme yok ama geçen dayanamayıp bir kez arayarak iletişime geçtim ( psikolojik olarak çok zorlandığım bir sıra dayanamadım yanlış olduğunu biliyorum ) o konuşmaya kadar onu aramayacağıma çok kararlıydım beni terkeden ve istemeyen birini artık aramamam lazım sonuçta ama o konuşmadan sonra içimde çok cılız da olsa bir ümit doğdu bende bu ümidi nasıl öldürürüm onu artık asla olmaz diye kendimde nasıl tamamen bitiririm ? İyileşmem için bunu yapmam şart ? Bana yardımcı olun bir insanı içinizde nasıl öldürürsünüz ?
Isteyen ne yapar eder yaninda olur, birak...Arkadaşlar merhaba ilişkim bitti 1 aydır görüşme yok ama geçen dayanamayıp bir kez arayarak iletişime geçtim ( psikolojik olarak çok zorlandığım bir sıra dayanamadım yanlış olduğunu biliyorum ) o konuşmaya kadar onu aramayacağıma çok kararlıydım beni terkeden ve istemeyen birini artık aramamam lazım sonuçta ama o konuşmadan sonra içimde çok cılız da olsa bir ümit doğdu bende bu ümidi nasıl öldürürüm onu artık asla olmaz diye kendimde nasıl tamamen bitiririm ? İyileşmem için bunu yapmam şart ? Bana yardımcı olun bir insanı içinizde nasıl öldürürsünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?