İçimdeki ümidi öldürmek için

• Konu Sahibi Konu Sahibi GCos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçenlerde bir psikolog 63 gün kuralından bahsediyordu. Youtube’tan baksanız belki işe yarar

hem sana çok çektirmiş hem seni terketmiş bilemedim yani...

Geçenlerde bir psikolog 63 gün kuralından bahsediyordu. Youtube’tan baksanız belki işe yarar
63 gün kuralı hemen bakayım, psikoloğun adı yoksa direkt bu şekilde aratırım

hem sana çok çektirmiş hem seni terketmiş bilemedim yani...
Allah’ından bulsun işte ne bileyim benim amacım bu takıntı halinden ve kötü psikolojiden kurtularak hemen iyileşmek

Ben 2 yıl beklemek istemiyorum kaç ayda beynim alışır biter bilmiyorum hayatıma başkasını alsam daha hızlı düzelirim ama bu sefer daha yüksekten düşerim
Onu unutmadan başkasını alma bence hayatına, onu unutmadığın için diğer kişiyi de sevemeyeceksin ve o diğer kişiye de boşuna umut vermiş olacaksın, bence sen kendini toparlamaya çalış bir an önce

Umarım düzelirim hemen işe başlamıştım ama covidden dolayı karantinadayım umarım işimi kaybetmem

Umarım düzelirim hemen işe başlamıştım ama covidden dolayı karantinadayım umarım işimi kaybetmem
Geçmiş olsun, olumsuz düşünme ama senin zamana ihtiyacın var onu unutman için

neden bitirdiyseniz hep o sebebi düşünün

Atıyorum size ilgi göstermiyordu , devamlı bana ilgi göstermediği için bitti zaten şimdi niye dönüp arıyorum ki deyin

Ayrıca tekrar birleşseniz de denenmişi denemiş olacaksınız sonuç değişmeyecek

hayırlısı olsun hakkında. eğer tekrar arayacağının hissediyorsan engellemesi iyi olmuş. ama o da hiçbir şekilde bağınızı koparmak istememiş. ama duygusuzmuş malesef. burcu neydi?

sevmediğini söyleyip malum isteklerde mi buluyor?
bu adamın burcu ne? bende burçlara taktım nedense :)

hayırlısı olsun hakkında. eğer tekrar arayacağının hissediyorsan engellemesi iyi olmuş. ama o da hiçbir şekilde bağınızı koparmak istememiş. ama duygusuzmuş malesef. burcu neydi?
Oğlak varya şunu anladım oğlağın kadını da erkeği de biraz fazla mantıkla hareket ediyor ve bencil oluyor maalesef bu benim görüşüm tabi eğer oğlaklar varsa kusura bakmasınlar

Bu başarabildiniz mi son durum nedir?

Isteyen ne yapar eder yaninda olur, birak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…