Bi yılbaşı daha geldi çattı işte...
Ben yine yalnız, gönlüm yapayalnız, kimsesiz...
5 yıl geçti senle, her yılbaşında beni yapayalnız evde bırakıp annenin yanına gittin, onlarla geçirdin...Ya da küs geçirdin...
Ne olurdu en azından şimdi bana 1 yılbaşı akşamının anısını bıraksaydın, bu akşam o güzel geceyi düşünseydim, özleseydim...Bana bunun anısını bile, tek bir fotoğrafını bile bırakmadın...
Hiç unutmam 2015 ilk yılbaşımız olacaktı, Aralık 29'unda ben biletimi aldım annemin yanına gidicem dediğini ve 31 Aralık gecesi evde tek başıma oturduğumu...
Sana gönlümü verdim de ne oldu, sevdim sadık oldum hep seninle olmayı isteyip, bir gün artık her gece yanımda olacağını hayal ettim de ne oldu...Şimdi ne özlersin ne merak edersin...Ne de için sızlar 5 yılın hatrına..
Kalbim, gönlüm sızlıyor..Geçen yıllara mı, elimde hiçbişey kalmamasına mı yanayım yoksa şimdi gönlümü kimseyle avutamadığıma mı...Gitti neşem, eski ben bitti, soldu gönlüm, hani vefa vardı...
Sana beddua etmeyeceğim sadece öyle bir an gelsin ki ciğerin sızım sızım sızlasın....Tıpkı benimkinin her gün yandığı gibi...