Eger bu sorunlar sizi çok rahatsız ediyosa bunu kesinlikle karşı tarafa söylemeniz gerekir. Şunu unutmayın kaybetmeyi göze almadığınız sürece kazanamazsınız.Selaam kizlarr :)
Boyle cok enerjik bir giris oldu ama tam tersi berbat bir psikoloji icindeyim. Bir onceki konumda bahsettigim seyler vardi. Yani nisanim kotu gecmisti vs. Su an icimde kavga var. Gercekten kendimi cok kotu hissediyorum. Surekli icimden kendi kendime konusuyorum. Karsimdakiyle kavga ediyor gibi. Insan yakını olsa icini doker rahatlar sunu sunu yaptin der. Ama bu karsi tarafin ailesi oldugu icin arayip konusacagim kimse de yok. Sadece cok uzuluyorum, hazmedemiyorum, yemek yerken, dusta her yerde bir kavga hep aklimda soylenenler. Nasil asabilirim bunu? Icimden nasil atabilirim?
Kotu olurum diye bir korku var icimde. Yeterince kalabaliklar. Huzurum kalmaz diye. Bunu baskasi söylese gulerdim ne demek kotu olmamak diye. Ama su an kördüğüm sanki.Eger bu sorunlar sizi çok rahatsız ediyosa bunu kesinlikle karşı tarafa söylemeniz gerekir. Şunu unutmayın kaybetmeyi göze almadığınız sürece kazanamazsınız.
Bir anlik deli cesareti gerek galiba.Ayna önünde provalara da başladıysanız, kime ne söylemeniz gerektiğini düşünüyorsanız söyleyin gitsin.
Bir anlik deli cesareti gerek galiba.
Bazı şeyleri göze almanız gerekir kimseyi incitmeyeyim derken siz incinirsiniz ne gerek var kimse senden değerli değil sorunun derdin neyse uygun dille anlatırsın anlamıyorlarsa onların sorunu. O zaman nişanlını ele almaya çalışırsın o da olmuyorsa iliski gozden gecirilir. ölene kadar kimseyi çekmek zorunda değilsin.Bir anlik deli cesareti gerek galiba.
Hemde katlayarak devam ediyor. Sorun belli cozume odaklanmak istiyorum net sekilde. Ben dile getirsem kavgalar gurultuler... Galiba inceldigi yerden kopacak.Sen böyle içine atıp kenara çekilirsen, devam ederler canını sıkmaya.
Sağlam bi cinnet bu sorunu çözer (umarım)Hemde katlayarak devam ediyor. Sorun belli cozume odaklanmak istiyorum net sekilde. Ben dile getirsem kavgalar gurultuler... Galiba inceldigi yerden kopacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?