• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimdekilerden nasil kurtulacagim?

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Selaam kizlarr :)
Boyle cok enerjik bir giris oldu ama tam tersi berbat bir psikoloji icindeyim. Bir onceki konumda bahsettigim seyler vardi. Yani nisanim kotu gecmisti vs. Su an icimde kavga var. Gercekten kendimi cok kotu hissediyorum. Surekli icimden kendi kendime konusuyorum. Karsimdakiyle kavga ediyor gibi. Insan yakını olsa icini doker rahatlar sunu sunu yaptin der. Ama bu karsi tarafin ailesi oldugu icin arayip konusacagim kimse de yok. Sadece cok uzuluyorum, hazmedemiyorum, yemek yerken, dusta her yerde bir kavga hep aklimda soylenenler. Nasil asabilirim bunu? Icimden nasil atabilirim?

Selaam kizlarr :)
Boyle cok enerjik bir giris oldu ama tam tersi berbat bir psikoloji icindeyim. Bir onceki konumda bahsettigim seyler vardi. Yani nisanim kotu gecmisti vs. Su an icimde kavga var. Gercekten kendimi cok kotu hissediyorum. Surekli icimden kendi kendime konusuyorum. Karsimdakiyle kavga ediyor gibi. Insan yakını olsa icini doker rahatlar sunu sunu yaptin der. Ama bu karsi tarafin ailesi oldugu icin arayip konusacagim kimse de yok. Sadece cok uzuluyorum, hazmedemiyorum, yemek yerken, dusta her yerde bir kavga hep aklimda soylenenler. Nasil asabilirim bunu? Icimden nasil atabilirim?
Eger bu sorunlar sizi çok rahatsız ediyosa bunu kesinlikle karşı tarafa söylemeniz gerekir. Şunu unutmayın kaybetmeyi göze almadığınız sürece kazanamazsınız.

Eger bu sorunlar sizi çok rahatsız ediyosa bunu kesinlikle karşı tarafa söylemeniz gerekir. Şunu unutmayın kaybetmeyi göze almadığınız sürece kazanamazsınız.
Kotu olurum diye bir korku var icimde. Yeterince kalabaliklar. Huzurum kalmaz diye. Bunu baskasi söylese gulerdim ne demek kotu olmamak diye. Ama su an kördüğüm sanki.

Sen böyle içine atıp kenara çekilirsen, devam ederler canını sıkmaya.

Bir anlik deli cesareti gerek galiba.
Bazı şeyleri göze almanız gerekir kimseyi incitmeyeyim derken siz incinirsiniz ne gerek var kimse senden değerli değil sorunun derdin neyse uygun dille anlatırsın anlamıyorlarsa onların sorunu. O zaman nişanlını ele almaya çalışırsın o da olmuyorsa iliski gozden gecirilir. ölene kadar kimseyi çekmek zorunda değilsin.

Sen böyle içine atıp kenara çekilirsen, devam ederler canını sıkmaya.
Hemde katlayarak devam ediyor. Sorun belli cozume odaklanmak istiyorum net sekilde. Ben dile getirsem kavgalar gurultuler... Galiba inceldigi yerden kopacak.

Hemde katlayarak devam ediyor. Sorun belli cozume odaklanmak istiyorum net sekilde. Ben dile getirsem kavgalar gurultuler... Galiba inceldigi yerden kopacak.
Sağlam bi cinnet bu sorunu çözer (umarım)

Eski konuna baktım sen bu aileden çok çekersin yeter bana karışmayın demeyi öğren artık

eski konuya bakmadım. ancak söylemek istediklerinizi kibarca söylemenin bir yolunu bulun. kızgınlıklarımızı kırgınlıklarımızı zamanında ifade etmeyince birikiyor. o birikimler alakasız zamanlarda öfkeye dönüşüyor, kontrol edilmesi zor oluyor.
nişanlınızı seviyorsanız, birebir onunla bir sorununuz da yoksa, ailesinin yaptığı hataları "böyle hayal etmemiştim, kırıldım, bunları hak ettiğimi düşünmüyorum, sana inanıyorum, güveniyorum" şeklinde başlayarak konuşabilirsiniz.
tabi bunu yapabilecekseniz yapın. kavgaya dönüştürünce işler sarpa sarıyor. senin ailen benim ailem oluyor.
yani dayanamam kavgaya dönüştürürüm diyorsanız gidin bir kör kuyuya bağırın :)

Neyse bu zamana kadar susmuşun ama bundan sonrasında sana haksızlık yapıldığın da tepkini göstermeyip yine sesini çıkarmayıp içinde kavgalar edersen hem kendini ilerde hasta edersin hemde değmez insanlara amaaan zaten hakkını arayamayan biri imajını verip , sürekli alttan alan taraf moduna girersin.
En iyisi , zamanında hissetiklerini anlık olarak yaşa ve söyle...

Bir önceki konuya baktım, bana anne de demiş, bir de uzun tunik giy demiş yani kapalıca giyin bize geldiğinde. İkisinde de bir tuhaflık göremedim. 7/24 tunikle dolaş demiyor, onlara gittiğinde kalçanı örtecek tarzda birşey giy git. Nişanlanmışsın artık, e tabi anne demen gerekir.

Back
X