İçimdekileri söyleyememekten yoruldum.

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Merhabalar öncelikle;
1 yıldır hayatımda birisi var. 2 yıl öncede denemiştik çeşitli nedenlerle ayrıldık. Yani tanışıklıgımız 3 yıl kadar diyebilirim.

İlişkide üzerimde ilk baskı kuruldu , herşeyi atalım birbirimize anlatalım tarzında sonrasında ben bundan bunalıyorum dedi. Bu benim istediğim bir şey değildi zaten.Sadece duruma uydum .

Telefonlarıma kadar ulastı , insanlarla konuşmama vs. Sonrasında kendisinin telefonunu karıstırmak istemedi.

Haftada iki kez görüşmeye ayarladık yani öyle gelişiyordu bundan bunaldım dedi.

Benim sevgimi sorguluyor ve kendine sevgisini sordugumda net bisey diyemiyor.

Kısacası ben kendimi su an akıllı robot gibi hissediyorum. cok yakın olmak istediğinde olması gereken, bulusmak istediğinde bulusacagı, ancak benim duygusal ihtiyaclarım karsılanmıyor. Bunun cok net farkındayım.

Ben ilişkide kendim değilim duruma ayak uydurmaya calısıyorum basta , bu durumun yapmacık oldugunu işitiyorum.

Ve evlilik konusu ortaya attı yakın zamanda bu neyin dengesizlikleri ?

Açık açık bunları konuşun. Başka çareniz Yok
Konuşmaya calısıyorum fakat olmuyor. Bunalıyormuş beyefendi. Haklısın diyor.
Ben 2 ay once bunu 5 kez aramısım art arda bunalmış bunu anlatıyor.
Yani hala onun sorunları, onun istekleri .
Ben kendimi bulamıyorum artık

Kişilik bozukluğu bence.
Asla evlenmeyin.

Farzedin ki; bu yazdıklarınızı ve yaşadıklarınızı başkasının yazdığını düşünün. Ve siz bu durumda karşınızdakine ne tavsiye ederdiniz.
Bu adamla değil evlilik, ilişkiniz bile devam etmemeli.
Sürekli sorgulayan ve herşeyinize müdahil bir insan. Sevginizi sorguluyor ama kendisi sevgisinden emin değil ki cvp veremiyor.

O zaman konuşmadan bitirin.

Sizin yerinizde olsaydım benide sen bunalttin der bütün biriktirdiklerimi söylerdim sonrada yol verirdim çünkü bu duzelmez aklınızı almış resmen sonra kizarsiniz kendinize neden cevap vermedim diye

Bence o sana iyi gelmiyor. Sen depresyonda değilsin. O gitse emin ol biraz ağladıktan sonra mutlu olursun. Bence senden bişeyler saklıyor hem de sana karşı saplantılı davranıyor. Yani kendisi herşeyi yapsın ama sen onun kölesisin. Çifte standart yapıyo. Ben bunu hissediyorum

Kendiniz olamadığınız bir ilişkiyi neden yaşıyorsunuz ki? Karşınızdaki insan dengesiz ve bencil. Evliliği asla düşünmeyin bir an önce ayrılın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…