İçimdekini o kadar çok paylaşasım var ki... Belkide olumlu sözlere ihtiyacım var

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Şu an kimseyle paylaşamıyorum ablam yurt dışında onada çok belli edemiyorum söyledim ama aklı burada daha fazla kalmasın diye iyiyim dedim o da zaten fazla bir şey söylemedi ne diye biliriz ki... bir seneden daha fazla annem kanserle mücadele ediyor göğüs kanseri, 5-6 ay önce ameliyat oldu doktorları çok güzel geçtiğini tüm tedavilere olumlu yanıt veriyorsun dedi ameliyattan sonra ışın aldı o bittikten belli bir süre sonra akıllı ilaca başladı. Bir kaç gün önce göğüsü kızarıp şişmeye başlamış işte pet film falan yapmışlar bugün sonuçları göstermişler bu seferde diğer koltuk altına sıçramış normal kemoterapiye başlıcakmış serum olarak, eski temizledikleri göğüsünde de az bir şey varmış zaten bu yüzden kızarıp şişmiş... Annem bunları söyleyince zor konuşabildim teselli etmeye çalıştım ama o kadar kötüyüm ki... her şey bitti ne güzel iyileşiyor derken başa sarıldı sonunun kötü olmasından çok korkuyorum, saçları uzamıştı nasıl mutlu oluyordu helede saçların ne güzel uzamış dediğimiz zaman aşırı mutlu oluyordu şimdi yeniden dökülücek morali düşücek ne kadar da belli etmese... her şey çok güzel giderken doktorlar da hep çok iyi derken birden böyle olması zoruma gidiyor... şu an tek isteğim annemin yanında olup ona sarılarak uyumak ama ben kendi evimde o kendi evinde

Annenızın şu an sıze ve morel vermenize ihtiyacı var sakın kendinizi bırakmayın. Zorunu atlatmışsınız inşallah bunuda atlatıcak Allahın izniyle. İnşallah hemen iyileşir anneniz bugün sizin için dua edicem🙏🏼

Şu an kimseyle paylaşamıyorum ablam yurt dışında onada çok belli edemiyorum söyledim ama aklı burada daha fazla kalmasın diye iyiyim dedim o da zaten fazla bir şey söylemedi ne diye biliriz ki... bir seneden daha fazla annem kanserle mücadele ediyor göğüs kanseri, 5-6 ay önce ameliyat oldu doktorları çok güzel geçtiğini tüm tedavilere olumlu yanıt veriyorsun dedi ameliyattan sonra ışın aldı o bittikten belli bir süre sonra akıllı ilaca başladı. Bir kaç gün önce göğüsü kızarıp şişmeye başlamış işte pet film falan yapmışlar bugün sonuçları göstermişler bu seferde diğer koltuk altına sıçramış normal kemoterapiye başlıcakmış serum olarak, eski temizledikleri göğüsünde de az bir şey varmış zaten bu yüzden kızarıp şişmiş... Annem bunları söyleyince zor konuşabildim teselli etmeye çalıştım ama o kadar kötüyüm ki... her şey bitti ne güzel iyileşiyor derken başa sarıldı sonunun kötü olmasından çok korkuyorum, saçları uzamıştı nasıl mutlu oluyordu helede saçların ne güzel uzamış dediğimiz zaman aşırı mutlu oluyordu şimdi yeniden dökülücek morali düşücek ne kadar da belli etmese... her şey çok güzel giderken doktorlar da hep çok iyi derken birden böyle olması zoruma gidiyor... şu an tek isteğim annemin yanında olup ona sarılarak uyumak ama ben kendi evimde o kendi evinde
Allah acil şifa versin 🤲 inşallah tedavisi olumlu yönde sonuclanir Allah yardımcın olsun 🤲 çok zor evet, siz destek olmaya devam edin uzuntunuzu belli etmemeye çalışın 😔

Benim annem 10 sene önce atlattı çok şükür. 1 sene ayda bir kemoterapi gitti sonra süreyi gittikçe uzattılar. Zor günlerdi. Annem için ve bizim içinde. Ama çok şükür geçti. Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua edin inşallah tamamen atlatır. Dualarım sizinle...Allahım şifasını versin inşallah. İnşallah bu günleri unutturacak güzel yaşantılar en kısa zamanda gelir.

Rabbim güç şifa sağlık versin annenize 🙏🙏🤲😔 anneler baştacidir insalalh tedavisi güzel yanıt verir güzel ilerlwr Rabb'im size de yardımcı olsun sabır versin 🙏🙏 çok büyük bir sorumluluk bu sizin için yalnizsiniz abla yok haberi hiçbir şeyden yok 🤦😔 😑 insaallh anneniz hayata tutunur Rabb'im onu size bağışlar 🤲🤲🤲🤲

Çok zor bi süreç. Benim annemde kemoterapi aldı hem ağrılı bi süreçti hem de beline kadar uzattığımız saçları gitmişti. Şükür atlattık. Kendini toparla yanında olduğunu hissettir, olumlu olacağına hep birlikte inanın. Sağlık sıhhat dilerim

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim Allah annem ve babam olmak üzere tüm hasta kullarına şifa verir inşallah😞 lütfen sizlerde annem için dua edin😞 kimseye cevap yazamadım ayıp olmasın diye beğeniyorum hepinizin iyi dileklerinden duaların teşekkür ederim hala daha kendime gelemedim bu seferki nedense beni çok kötü yaptı ya ilk seferinde bizi nelerin beklediğini annemin nasıl olacağını bilmediğim için bu kadar kötü olmamıştım bilmiyorum ama bu sefer çok kötü oldum her şey bitti düzeldi derken sil baştan oluyor ama umarım sadece bu kadarla kalır umarım iyileşir lütfen sizlerde dua edin

Annenize acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa sürede atlatır.

Rabbim tüm hastalara ve annenize şifa versin...🙏 Güçlü olun sizin desteğinize çok ihtiyacı var şuan..

Back
X