- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Şu an kimseyle paylaşamıyorum ablam yurt dışında onada çok belli edemiyorum söyledim ama aklı burada daha fazla kalmasın diye iyiyim dedim o da zaten fazla bir şey söylemedi ne diye biliriz ki... bir seneden daha fazla annem kanserle mücadele ediyor göğüs kanseri, 5-6 ay önce ameliyat oldu doktorları çok güzel geçtiğini tüm tedavilere olumlu yanıt veriyorsun dedi ameliyattan sonra ışın aldı o bittikten belli bir süre sonra akıllı ilaca başladı. Bir kaç gün önce göğüsü kızarıp şişmeye başlamış işte pet film falan yapmışlar bugün sonuçları göstermişler bu seferde diğer koltuk altına sıçramış normal kemoterapiye başlıcakmış serum olarak, eski temizledikleri göğüsünde de az bir şey varmış zaten bu yüzden kızarıp şişmiş... Annem bunları söyleyince zor konuşabildim teselli etmeye çalıştım ama o kadar kötüyüm ki... her şey bitti ne güzel iyileşiyor derken başa sarıldı sonunun kötü olmasından çok korkuyorum, saçları uzamıştı nasıl mutlu oluyordu helede saçların ne güzel uzamış dediğimiz zaman aşırı mutlu oluyordu şimdi yeniden dökülücek morali düşücek ne kadar da belli etmese... her şey çok güzel giderken doktorlar da hep çok iyi derken birden böyle olması zoruma gidiyor... şu an tek isteğim annemin yanında olup ona sarılarak uyumak ama ben kendi evimde o kendi evinde