içimden geçen satırlar.paylaşmak istedim arkadaşlar

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
o gün çok halsizdi. eşiyle yine tartışmışlardı. bütün enerjisini yatakta bırakıp kaltı. bulduğu bi kaç parça şeyi incelemeden geçirdi üstüne. kaçıncı kez oluşuydu bunun. her defasında yıkılmaktan bıkmıştı.
ama o yıkmaktan bıkmamış gibiydi. delice gelirken üstüne gözlerini kin ve nefret bürüyordu sanki.
masum gözler, aşık gözler nerelere gitmiş.

dağınık sofra. odalar dağınık. eşyalar paramparça. hepsinde kavganın izleri var. şahit olmanını verdiği bir huzursuzluk....
yavrucak nerde. bitkin düşmüş olmalı gürültülerden . hala masumca uyuyor.

çekilirmi hayat be gülüm. çekilirmi böyle.
nereye gider , nereye akar umarsızca ömür.
yol gözükür bana, yolculuk var bana. öyle bir yolculuk ki dönüşü olmasın. kim üzülür, kim ağlar benim için? yaramı saracak kimsenin olmadığı gbi , ağlayacak kimsemde olmayacak.
kafası karışık mutfaktan dönerken elinde bir poşet ilaç şişesi . bir bardak su. oturup bütün ilaçları bardağa boşalttı. eline aldı bardağı. bir yudum içti. tekrar döndü yatağa. eski günlere dalıp mutlu olmak istedi. çok şey değildi ki bu. mutlu günlerin sarhoşluğu ile daldı rüyalara. bir huzur kapladı içini. daldı daldı. o sırada uyanan oğluşunun sesine tatlı bir gülücükle karşılık verebildi ancak.
süt anne . anne bana süt ver.
tamam oğlum kalkıyorum.

rüyalar bitip kalkma vakti gelmişti. topladığı enerji ona yeterdi. ilk işi doldurğu bardağı boşaltmak olacaktı.

intihar da neyin nesi be gülüm. minik kuzunu bırakıp nasıl gideceksin,habersizce.

yerde yatan oğluşuna baktı. sızmıştı yavrucak oraya. uykusunu alamamış olmalıydı.
onu alıp yatağa yatırdı. üşümüştü yavrucak. buz gbiydi.
bardağa yöneldi. ama bardak yerinde yoktu. bakındı sağa sola. gözü birden yere ilişti. boştu yere düşmüştü öylece. oğlunu elledi. hala buz gibiydi.
buz gibi.

Kusura bakmayın ama ben bişey anlamadım :uhm: içimden geçen satırlar yazmışsınız ama inşallah alıntıdır :uhm:

cok kotü oldum allah kimseye yasatmasın yarabbim.canım bunu nerden aldın gercekmi yoksa alıntımı.

tüylerim diken diken oldu...lütfen gerçek olmayan bir yazıdan alıntı deyin...
sevgiler...

kafamdan asagı kaynar sular dokuldu resmen, bu saatte cok kotu oldum bayılacak gıbıyım beynım durdu lutfen yasanmamıs de...

of vallahi ağladım gercek olmasın lütfen okumucam diorum böle şeyleri okuyorum dayanamayıp
çok kötü oldum ya allah herkesin evladını bağışlasın evlat acısıyla sınamasın kimseyi....

ayyy hepinizden özür dileirm arkadaşlar. yaşanmış değil. bir ara çok kötüydüm. aynı şeyi yapmıştım. yani ilaçları bardağa doldurmuştum o sıra aklıma geldi bu olay. içim ürperdi ve hemen vazgeçtim. ve bardağıda anında boşalttım.
o anki duygularımı yazmak istemiştim sadece. sonunu değiştirerek tabi.
özür dilerim herkezden:çok üzgünüm:

vallahi akşamdan beri aklımdan çıkmadı...ilaçlarla bardağı çok uzak mesafelere koyun lütfen...yüreğime su serptiniz inanın içim rahtladı..çünkü olayın sonunu kimselere yaşatmasın rabbim...
sevgiler..

ılk sayfayı okuyunca kaynar sular ındı basımdan
ıkıncı sayfaya atladım
off Allahıma sukur
sakın arkadasım hıcbırsey ınsan canından olmasını gerektırmez
Rabbım hıbır kulunada cekemeyecegınden fazla dert vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…