içimden geldi yazdım derdimi

bazı şeyler geride kalabiliyor o insanı o kadar mükemmelleştirmişim ki ben gözümde eksilerini görememişim şimdi görüyorum kendime kızıyorum bu adama güvendim kendimi teslim ettim
gelecekten korkuyorum hayatıma devam edememekten ben birini sevememekten güvenememekten korkuyorum
belki seveceğim tekrar hep korkacağım ama
bu beyefendi de ne kadar namus düşkünüydü bir kere bir soru sormuştum da yanlış anlayıp kavga çıkarmıştı offfpufff sen bakire değil misin diye ne garip di mi ne büyük çelişki

klasik erkek laflarır işte..allah yardımcın olsun canımm..

ben burdaki sorunu anlayamadım . ayrıldığına mı üzülüyorsun? toplum baskısı altında , illa evlendikten sonra yapacaksın denilen şeyleri evlenmeden önce yapmak suç değildir ki.
bu sadece topluma ya da senin çevrendeki çoğunluğa ters. ancak seni mutlu edecek bir azınlıktan biri ile hayatına devam edebilirsin pekala.

hiç kafanii yorma , emin ol ki karsina hayallerindeki erkek gelcek. ne demek korkuyorum ..
neden korkucakmissinki , senin sucun sadecee inanmakti.
seni seven böyle sever. eger bu ilerde sorun olucaksa zaten karsindaki adam seni yeterinnce sevmemis demektir
. masumlugunu gözünden anlicak bi adam gelicek merak etme , hep içini ferah tut, dualarimiz ortak

dunyadaki tek erkek o mu ? kocamannnnn bi dunyada yasiyoruz. her an hersey olabiliyor , daha ne kadar asik olcaksin merak etme. sana bu adamin verdigi yaralari sildirecek adam gibi bi adam gelicek o zaman gorceksin gercek ask nasilmis

Arkadaşım seni gerçekten yürekten kutluyorum. Öyle yorumlar yapılıyor ki sanki bu kız birini öldürdü hırsızlık yaptı. Yani sevmiş güvenmiş şimdi ayrılmışlar. Napalım yani kendimizi mi öldürelim. Bu hepimizin başına gelebilirdi. Hala daha gelmeyecek diye bişey yok. Bir de hala diyolar keşke yapmasaymışsın. Ama yaşanmış artık birşeyler ve geriye dönmenin imkanı yok. Konu sahibi de sevilecek ona da biri aşık olacak ona gerçekten değer veren kişi onu herhaliyle sevicek zaten. Sadece şu an karamsarlığa düşmemek lazım o kadar

aynen arkadasim..insanin özgüvenini kirmak kadar kötü bisey yoktur bu dunyada.
anlam veremedim yorumlari okurken çok sinirlendim. neyseki bu konuda tek böyle dusunen ben degilmisim. senide tebriik ederim kardesim iyi dusuncelerin icin

Kizlar bu forumda birbirimizi desteklemek için variz .
Insanlar buraya gelip yaziyorlarsa hatalarini bir kere daha baskalarindan duymak için degil.
insanlik ölmesin .. rica ediyorum

agizdan çikan bir söz bazen çok sey degistirebilir. siz bunu önemsiz olarak dusunseniz bile

bugün giyindim süslendim püslendim çıktım gezdim moralim iyi
orumları şimdi okudum kendimi daha iyi hissettim
teşekkürler bugün güçlüyüm yarın da sonra da güçlü olacağım ona dair ne varsa sildim takip etmek yok

Olan olmuş artık kendini suçlamaktan vazgeç, çekip gidenden de hayır bekleme ve sırf onunla birlikte oldun diye onunla evlenmek zorunda hissetme kendini, seni gerçekten hakeden biriyle evlenmelisin.seni gerçekten seven kişi de seni anlayacaktır.

ayrıldığımıza tabiiki üzüldüm hem de çok çünkü çok seviyordum
ayrılıktan sonra onu kaybettiğime sonra da kaybettiklerime üzüldüm
düşünüyorum da bunları hak etmem için ne yaptım

evlenen birilerini duydukça sinir oluyorum kan beynime sıçrıyor ondan daha çok nefret ediyorum
yaş 26 değil 40 oldu sayesinde

bu kadar yazdınız destek oldunuz yol gösterdiniz bana
lanet olsun çıkamıyorm bu bunalımdan kaç kişi yazdı çevremdeki bütün insanlar bin tane laf söyledi ama ben her sabah aynı uyanıyorum
bugünlerde acaba hayatında başka biri mi var? ya kızım sanane diyorum sanane tek sorun galiba sindirememek bana yaptıklarını sindiremiyorum ben ona ne yaptım ki diyorum hiçbir açıklama yapmadan gitti herkes unut diyor neden unutamıyorum neden hep en başa dönüyorum
acı çekmekten hoşlanıyorum galiba offffpufffff
sabah kalkıp işe gelmek istemiyorum bırakmayı bile düşündüm
bütün gün yatağımdan çıkmayayım istiyorum
yorgunum ruhum gönlüm bedenim yorgun
korkuyorum kendimden yok ama yok kendime bir şey yapmayacağım

birincisi en önemli şey bu düşündüğünü yapma.yani işi bırakıp eve kapanma.çünkü bu seni daha çok bunalıma sokar.zorla kendini..

ikincisi eve bi hata yapmışsın. ama olmuş artık bunun pişmanlığını ve tövbesini yapmak düşer şimdi sana.seni bu halde bırakıp giden biri için kndini nie böyle üzüyorsun ki? değer mi sence? asla..

sana tavsiyem ALLah'a dayan.. başka hiçkimse senin sorunlarını çözemez.burda böyle yorum yaparak biz de çözemeyiz. hiçbir derdi dermansız yaratmamış ALLahü Teala. hem bunu haketmen gerekmiyor ki zaten imtihan için geldğimz dünyada sıkıntı yaşamamız anormal mi sence? yaşamasak anormal olurdu..

ve kendine bişey yapmaktan söz etmişsin.. ALLah korusun. çoğu insanın sandığı gibi bu herşeyi bitirmiyor ki? kendini yangının başındayken yangına atıp acı çekmek nasıl herşeyi bitirir.acılar son bulsun die kendine bişey yapanlar keşke idrak edebilseler daha büyük bi acının içine düştüklerinin..

seni zorlamadığı için hesap soramam diyorsun bence hesap sormaya hakkın var. tek gecelik bir durum olsa hesap soramazsın ama 6senelik bir ilişki sonucu bence hesapta sorarsın herşeyi sorarsın.
şu anda ruhsal durumunun bozuk olması ve bu durumdan çıkamaman çok normal. zamana ihtiyacın var, zamanla mutlaka atlatırsın. ihşallah allahta onun kalbine ve bütün böyle erkeklerin klabine
vicdani bir rahatsızlık verir de yaptığı yanlıştan döner.

bugün bir şey oldu ama hiç kızmadım neden acaba
ayrılalı 2 ay tüm iletişimi koparalı 1 ay oldu
bu arkadaşın benim bilmediğim bir msni varmış ben bunca zaman ayakta uyumuşum tabi başka bir isimle msn açtım ve ekledim 14 ocakta. pazar günü arkadaş olarak kabul etti ben mail atmıştım tanışalım mı macefoktan da görüşebiliriz diye bugün cevap geldi ben de tanışmak isterim ama macefokum yok neden kızmadım gülümsedim sadece
uğraşmayacağım artık deyip de neden uğraşıyorum

canım ne var ki herkes bakire mi evlenmek zorunda yapma böyle sanki ölümcül bir hastalığa yakalanmışsın gibi konuşuyorsun allah korusu allah sağlık versin sana o insanımsı kişide allaha havale et bulur zaten merak etme sen yoluna devam et seni sen olduğun için kabullenen bir erkek bul kendine .

boşver onunla iletişime geçme onu merak etme içten içten onun hoşuna gider bunlar. kendine yeni hsyst kurduğunda onu gerçekten unuttuğunda dank edecek onun kafasıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…