- Konu Sahibi offffpuffff
-
CANIM BENIM , GUZEL ARKADASIM
bak bu foruma girdim gireli ilk defa bana bukadar benziyen bir hikaye okudum.. resmen içim titredi.
bende yasadim aynisini hemde. severek yaptm , içim yandi kavruldu aylarca bunun pismanligiyla .
alnimdan öpüp karimsin dedi bana . ve o olandan sonra benden öyle bir uzaklastiki . bilirsin daha dün açmstim bi konu bununhakkinda tam olarak anlatmadm ama derdimiz ayni.
eyer o olay olmasaydi , güçlü olurduk .. ezdirmezdik kenddimizi asla
ama kendimizi onlara muhtaç hissettik. oyle hissediyoruz.
inan bana temizsin , bi çok insandan çok çok temizsin. ruhun da bedeninde hala temiz.
sen hala saf bir genç kizsin. namus, ar bunlar iki bacak arasinda olan seyler degildir. ben bunlari sana boyle kolayca söylüyorum ama ne acilar cekiyorum bende bilsn. ah o vicdan sizlamasini iyi bilirim.
üzülme ne olur.. senin gibiydim aynen , hor gözle bakardm nasil yapabilirler diye. AMA INSANIN BASINA OYLE BIR GELIYORKI ....
sevgi sevgi .. bunlari yaptiran hersey sevgi.
bosver ......... oluruna birak. vicdan azabini o çeksin . Allah yukarda , vicdanin kalbinde.
biliyorsunki severek yaptn, içine sine sine beraber oldun onunla . daha neler yasiyacaksn. uzuldugun için, saglikli dusunemiyorsun.
elbetteki güvenmeseydin daha iyi olurdu ama elden birsey gelmez olan olmus. kendini oldugun gibi kabul et , kendini sev. ne degistiki ?
bir bak bakalim ne degisti kendinde ? HIC BIR SEY
kulaktan dolma seylere inanma . biriyle severek , inanarak beraber olmak kötü kiz olmak demek degildir. ASLA DEMEK DEGILDIR.
BUNU DA HERKEZ BÖYLE BILSIN. seni kendinden baskasi da ASLA yargiliyamaz
ayrılmamız da ayrılma gibi değildi zaten
tek kelime etmedi msj attım bi şeyler yaşadıktan sonra tipik erkek lafları sen benim namusumsun filan namusuna sahip çıkamadın ama sen giderken tüm bunları neler yaşayacağımı düşünmüşsündür o kadar düşüncelisin ki bunları hesaba katmışındır dedim tek laf etmedi
uzun zamandır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum bir aydır bu sitedeyim ve bana çok iyi geliyorsunuz
öncelikle lütfen yargılamayın beni beni zaten yiyip bitiriyor bu durum
6 yıl görüştüğm insanla yaşadıklarım
ilk görüşmeye başladığımızda benden bir beklentin olmasın diye söyledim ona ve yıllarca olmadı da bir beklentisi
ayrı şehirlerdeyiz biz bir gün yanına gittiğimde ki bu yeni yakın 4 ay önce filan bazı şeyler yaşadık 6 yıl çok sevdim ve çok güvendim bu olduktan sonra ben çok ağladım beni alnımdan öpüp sen ayıp bir şey yapmadın bu kadar beklememiz bile mucize zaten bu yıl evleneceğiz ne olur üzülme dedi çok sevdim ve karşı koyamadım ve ne oldu ayrıldık nişanımıza bir ay kala çekti gitti başka yerde yazmıştım bilen bilir
evet biliyorum yanlış yaptım yıllarca kızdım evlenmeden bir şey yaşayan kızlara neye güveniyorlar dedim kötü gözle baktım ve bu duruma düştüm
inanır mısınız ayrıldığımızda tek laf etmedi bu konuyla ilgili psikolojim o kadar bozuk ki onu suçlamıyorum zorlamadı beni sonuçta sevdiğim insandı hayatımı geçireceğim adam sandım
düşündükçe bitiyorum başka biriyle onunla yaşadıklarımı yaşamak Allahım çok zor inanın dua ediyorum durmadan kendimi temiz hissedemiyorum
kimseye bir şey anlatamıyorum psikologum dışında ailemin yüzüne bakamıyorum
bazı şeyler geride kalabiliyor o insanı o kadar mükemmelleştirmişim ki ben gözümde eksilerini görememişim şimdi görüyorum kendime kızıyorum bu adama güvendim kendimi teslim ettim
gelecekten korkuyorum hayatıma devam edememekten ben birini sevememekten güvenememekten korkuyorum
belki seveceğim tekrar hep korkacağım ama
bu beyefendi de ne kadar namus düşkünüydü bir kere bir soru sormuştum da yanlış anlayıp kavga çıkarmıştı offfpufff sen bakire değil misin diye ne garip di mi ne büyük çelişki
hiç kafanii yorma , emin ol ki karsina hayallerindeki erkek gelcek. ne demek korkuyorum ..
neden korkucakmissinki , senin sucun sadecee inanmakti.
seni seven böyle sever. eger bu ilerde sorun olucaksa zaten karsindaki adam seni yeterinnce sevmemis demektir
. masumlugunu gözünden anlicak bi adam gelicek merak etme , hep içini ferah tut, dualarimiz ortak
dunyadaki tek erkek o mu ? kocamannnnn bi dunyada yasiyoruz. her an hersey olabiliyor , daha ne kadar asik olcaksin merak etme. sana bu adamin verdigi yaralari sildirecek adam gibi bi adam gelicek o zaman gorceksin gercek ask nasilmis
Arkadaşım seni gerçekten yürekten kutluyorum. Öyle yorumlar yapılıyor ki sanki bu kız birini öldürdü hırsızlık yaptı. Yani sevmiş güvenmiş şimdi ayrılmışlar. Napalım yani kendimizi mi öldürelim. Bu hepimizin başına gelebilirdi. Hala daha gelmeyecek diye bişey yok. Bir de hala diyolar keşke yapmasaymışsın. Ama yaşanmış artık birşeyler ve geriye dönmenin imkanı yok. Konu sahibi de sevilecek ona da biri aşık olacak ona gerçekten değer veren kişi onu herhaliyle sevicek zaten. Sadece şu an karamsarlığa düşmemek lazım o kadar
Kizlar bu forumda birbirimizi desteklemek için variz .
Insanlar buraya gelip yaziyorlarsa hatalarini bir kere daha baskalarindan duymak için degil.
insanlik ölmesin .. rica ediyorum
agizdan çikan bir söz bazen çok sey degistirebilir. siz bunu önemsiz olarak dusunseniz bile
bugün giyindim süslendim püslendim çıktım gezdim moralim iyi
orumları şimdi okudum kendimi daha iyi hissettim
teşekkürler bugün güçlüyüm yarın da sonra da güçlü olacağım ona dair ne varsa sildim takip etmek yok
ben burdaki sorunu anlayamadım . ayrıldığına mı üzülüyorsun? toplum baskısı altında , illa evlendikten sonra yapacaksın denilen şeyleri evlenmeden önce yapmak suç değildir ki.
bu sadece topluma ya da senin çevrendeki çoğunluğa ters. ancak seni mutlu edecek bir azınlıktan biri ile hayatına devam edebilirsin pekala.
bu kadar yazdınız destek oldunuz yol gösterdiniz bana
lanet olsun çıkamıyorm bu bunalımdan kaç kişi yazdı çevremdeki bütün insanlar bin tane laf söyledi ama ben her sabah aynı uyanıyorum
bugünlerde acaba hayatında başka biri mi var? ya kızım sanane diyorum sanane tek sorun galiba sindirememek bana yaptıklarını sindiremiyorum ben ona ne yaptım ki diyorum hiçbir açıklama yapmadan gitti herkes unut diyor neden unutamıyorum neden hep en başa dönüyorum
acı çekmekten hoşlanıyorum galiba offffpufffff
sabah kalkıp işe gelmek istemiyorum bırakmayı bile düşündüm
bütün gün yatağımdan çıkmayayım istiyorum
yorgunum ruhum gönlüm bedenim yorgun
korkuyorum kendimden yok ama yok kendime bir şey yapmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?