- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
- Konu Sahibi offffpuffff
-
benimde 6 yıllık bir beraberliğim var şuan kendisi askerde gelmesine 68 gün kaldı ve biz 3 gün önce ayrıldık 3 gündürlü ben hiç bir şekilde haber alamıyorum.ayrıldığımız zaman sadece biterse bitsin dedikafayı yemek üzereyim
uzun zamandır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum bir aydır bu sitedeyim ve bana çok iyi geliyorsunuz
öncelikle lütfen yargılamayın beni beni zaten yiyip bitiriyor bu durum
6 yıl görüştüğm insanla yaşadıklarım
ilk görüşmeye başladığımızda benden bir beklentin olmasın diye söyledim ona ve yıllarca olmadı da bir beklentisi
ayrı şehirlerdeyiz biz bir gün yanına gittiğimde ki bu yeni yakın 4 ay önce filan bazı şeyler yaşadık 6 yıl çok sevdim ve çok güvendim bu olduktan sonra ben çok ağladım beni alnımdan öpüp sen ayıp bir şey yapmadın bu kadar beklememiz bile mucize zaten bu yıl evleneceğiz ne olur üzülme dedi çok sevdim ve karşı koyamadım ve ne oldu ayrıldık nişanımıza bir ay kala çekti gitti başka yerde yazmıştım bilen bilir
evet biliyorum yanlış yaptım yıllarca kızdım evlenmeden bir şey yaşayan kızlara neye güveniyorlar dedim kötü gözle baktım ve bu duruma düştüm
inanır mısınız ayrıldığımızda tek laf etmedi bu konuyla ilgili psikolojim o kadar bozuk ki onu suçlamıyorum zorlamadı beni sonuçta sevdiğim insandı hayatımı geçireceğim adam sandım
düşündükçe bitiyorum başka biriyle onunla yaşadıklarımı yaşamak Allahım çok zor inanın dua ediyorum durmadan kendimi temiz hissedemiyorum
kimseye bir şey anlatamıyorum psikologum dışında ailemin yüzüne bakamıyorum
ayrılmamız da ayrılma gibi değildi zaten
tek kelime etmedi msj attım bi şeyler yaşadıktan sonra tipik erkek lafları sen benim namusumsun filan namusuna sahip çıkamadın ama sen giderken tüm bunları neler yaşayacağımı düşünmüşsündür o kadar düşüncelisin ki bunları hesaba katmışındır dedim tek laf etmedi
Yargılamayın demişsiniz ya kimsenin yargılamaya hakkı yok ki ? Ama sizin ve sizin durumunuzdaki insanların yaşadıkları genç kızlara ders olmalı.
Önemli olan o kişinin bırakıp gitmesi değil, ne olursa olsun evlenmeden önce ÇOK ÇOK GÜVENİLSEDE birlikte olunmamalı.
Ne oldu, aklınızda ne kaldı ? O anlık zevk için bu psikolojiyi yaşamaya değmiyor.
Bırakmamışta olabilirdi, hala sizinlede olabilirdi.Ama evlendikten sonraki helalliğin verdiği mutluluğu asla tadamıyor insanlar.
Ayrıca ölüm var bu dünyada.Herkes bunu unutuyor..Evlenmeden o kişi ölebilirde v.s
Elbetteki bu bakış açısı ve inandıklarıyla ilgili..Bunlar benim düşüncelerim.
Sizleri düşünen erkekler asla size yaklaşmaz..Fıtratına yenilip yaklaşıyorsa kadın devreye girmeli,izin vermemeli.
Her zaman söylüyorum; ZORAKİ KÖTÜ HALLER HARİCİNDE ALLAH KORUSUN, bir kadının izin verdiği sınırca bir erkek o kadına yaklaşır, yaklaşabilir.
Şimdi siz hayatınızı yeniden kurmalısınız.Daha temkimli olarak ve yaşadıklarınızdan ders çıkararak.
İnşaallah çok mutlu olursunuz çok.
uzun zamandır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum bir aydır bu sitedeyim ve bana çok iyi geliyorsunuz
öncelikle lütfen yargılamayın beni beni zaten yiyip bitiriyor bu durum
6 yıl görüştüğm insanla yaşadıklarım
ilk görüşmeye başladığımızda benden bir beklentin olmasın diye söyledim ona ve yıllarca olmadı da bir beklentisi
ayrı şehirlerdeyiz biz bir gün yanına gittiğimde ki bu yeni yakın 4 ay önce filan bazı şeyler yaşadık 6 yıl çok sevdim ve çok güvendim bu olduktan sonra ben çok ağladım beni alnımdan öpüp sen ayıp bir şey yapmadın bu kadar beklememiz bile mucize zaten bu yıl evleneceğiz ne olur üzülme dedi çok sevdim ve karşı koyamadım ve ne oldu ayrıldık nişanımıza bir ay kala çekti gitti başka yerde yazmıştım bilen bilir
evet biliyorum yanlış yaptım yıllarca kızdım evlenmeden bir şey yaşayan kızlara neye güveniyorlar dedim kötü gözle baktım ve bu duruma düştüm
inanır mısınız ayrıldığımızda tek laf etmedi bu konuyla ilgili psikolojim o kadar bozuk ki onu suçlamıyorum zorlamadı beni sonuçta sevdiğim insandı hayatımı geçireceğim adam sandım
düşündükçe bitiyorum başka biriyle onunla yaşadıklarımı yaşamak Allahım çok zor inanın dua ediyorum durmadan kendimi temiz hissedemiyorum
kimseye bir şey anlatamıyorum psikologum dışında ailemin yüzüne bakamıyorum
bu zamana kadar beklememiz mucize diyen adamdan ne beklenir ki? uçkurunu düşünüp beklemenin bi mucize olduğunu düşünen adamdan ne beklenir?isterse on yıl görüş.helalin olmayana el süren adamdan ne beklenir?
seni zorlamamış.sende hata yapmışsın ama sakın tıbbı müdahale ettirip evleneceğin adamdan bu yaşadıklarını gizleyip günaha girme.çok okuyoruz öyle seyler
Bence de... Kesinlikle bunu ilerde birlikte olacağın insandan saklama canım. Bu hata belki; kimine göre değil, kimi erkek namusu bu şekilde değerlendirmez ona göre dürüst olman en büyük temizliktir. kendini kirli hissetme güvendiğin insanla birlikte olmuşsun. Sen yeter ki bundan sonra dürüst ol doğru bildiğin yoldan şaşma. Kendini kötü hissediyorsan Rab'bime sığın. Biliyorum o senin karşına seni her halinle mutlu edicek olan şahsı çıkarıcak. Yolun her daim açık olsun...
erkeklere güvenmeyeceksin ne olursa olsun yaa sırtlarını dönüp gitmeyi çok ii bilirler....sana yapılana kızıyorum ama sana kızmıyorum sadece beni zorlamadı demene takıldım tamam oldu diyelim bu sekil arkasını dönüp gitme hakkı varmı burası ing veya abd felan degilki yıklmayan bi tabu öylede gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?