- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Bir kaç saatlik bayram ziyareti için.Babaannesine yatılı mı gitmek istiyor birkaç saatliğine oturmak için mi?
Gerçekten Allah başka dert vermesin konu sahibi .arkadaşımın düğün org. gittik orada kayınbabası ile öyle güzel dans ettiler öyle güzel baba kız ilişkileri vardı ki acaba ben nerede yanlış yaptım diye düşündüm
Amin Allah sizede küçümsediğimiz dertlerden büyük dert vermesin inşallah.Gerçekten Allah başka dert vermesin konu sahibi .
Evet sizin babanız değil denk gelince sizde ona göre davranırsanız . Eşinize uzuluyorsunuz falan bahane bence. Denk gelince oturur kalkarsıniz nedir yani ? Kocaman kadinsiniz size babalık yapacak hali yok zaten kimsenin
Siz gitmeseniz de olur o zaman. Istemedigimiz hic 1 seyi yapmak zorunda degiliz. Bu, bizim hayatimiz ve kararlarimiz olmali.Bir kaç saatlik bayram ziyareti için.
Yine aynı patavatsızlıkları ve saygısızlıkları yapacak gibi gibi?Birkaç saat oturup kalkın ne olacak yani.
Ben gitmek istemediğimi söyledim babannem senide cok görmek istiyordur eminim falan dedi oda babasının nası bi insan olduğunu cok tabi biliyorSiz gitmeseniz de olur o zaman. Istemedigimiz hic 1 seyi yapmak zorunda degiliz. Bu, bizim hayatimiz ve kararlarimiz olmali.
Canim yazmak istiyordu yazdım . Kucumseyebilirim çünkü kayınbabam on kayınvalide gucundedir. Çok değişik lafları vardı . Ama ben sizin gibi olayları abartıp bayramda bile eşimin gormesinden rahatsızlık duymadım .kendim de görüşüyorum . Bana sen benim kızım değilsin dese doğru söylüyorsun sende benim babam değilsin oğlunla evlendim der geçerim . Abartmam sizin gibi . Eşine üzülen ve değer veren biri de bence en ufak lafın arkasından bu kadar gitmez . Ben tehlikeli olduğunuzu düşünüyorumAmin Allah sizede küçümsediğimiz dertlerden büyük dert vermesin inşallah.
Hangisi bahane mesela?
Ben zaten kendimi babasız hissediyorum mu dedim? Bi sıkıntı olarak gördüm ve yazdım. Önemsiz görüyorsanız hamile hamile konuma vakit ayırıp kendinizi sıkmayın boşuna. Tşk
Kesinlikle öyle oldu. Önemsedim. Bizimde gelinlerimiz var kayınbaba gelin ilişkisini biliyorum bende yemeğe geleceği gün özendim. Salaklık bende düğüne zahmet edip gelmemiş eve niye çağırıyorsun ?Sanki fazla beklentiye girip hayal kirikligina ugramissiniz. Adamin kendi oğluna yakinlik kurdugu yok. Size hic olmaz. Esiniz ailesini bir kac saat görmek istese engel olmayin. Surat da asmayin. Mesafenizi koruyun
Bayram ziyareti sonuçta. Gerçi orada nasıl oluyor bilmiyorum biz bayram ziyaretlerinde yakın akrabaya gittiysek servise falan yardım etme bahanesiyle mutfakta gençlerle sohbet ediyoruz en kötü öyle yaparsınız. Patavatsızlik ederse de cevabını verin. Kendi oğluna hayrı olmayan adamı çok büyütüyorsunuz.Yine aynı patavatsızlıkları ve saygısızlıkları yapacak gibi gibi?
Eşimin anne ve baba tarafı genel itibariyle değişik. Elimden geldiğince adapte olmaya çalışıyorum ama yok yani bazen içim almıyor artıkHep yaziyorum kimseye elalemden anne baba olmazzz. Bir ufak sürtüşmeye bakar, bir minik anlaşmazliga bakar.
O milletin içinde "anne-kiz baba-kiz" gosterisi yapanlar icin de geçerli. Ha gösteri bile olsa iyi gercekten iyi davraniyorlarsa yine iyi bir şey tabi.
Yerinizde olsam "babam olarak gormedim hiç zaten" derdim. Takmazdim. Siz de susup durmayin o kadar.
8 yillik evliyim. Eşimin anne babasina anne ve baba demedim, mesafeliyim yaranmaya calişmadim hiç. Ziyaretlerde de yüzlerini gormek istemiyorum diyip huzur kaçirmadim ama eşimin yaninda oldum ben de gittim zaten zirt pirt gitmiyoruz.
Cok ciddi bir mevzu olmadikca ben gorusmek istemiyorum diyip eşinizi devamli eşinizi aile icinde yalniz birakmaniz evliliginize de kotu yansiyabilir.
Cok düşünmeyin çocuğunuzu etkilemesin bu Hüsnü kuruntular :))Canim yazmak istiyordu yazdım . Kucumseyebilirim çünkü kayınbabam on kayınvalide gucundedir. Çok değişik lafları vardı . Ama ben sizin gibi olayları abartıp bayramda bile eşimin gormesinden rahatsızlık duymadım .kendim de görüşüyorum . Bana sen benim kızım değilsin dese doğru söylüyorsun sende benim babam değilsin oğlunla evlendim der geçerim . Abartmam sizin gibi . Eşine üzülen ve değer veren biri de bence en ufak lafın arkasından bu kadar gitmez . Ben tehlikeli olduğunuzu düşünüyorum
Merak etmeyin siz etkilemezCok düşünmeyin çocuğunuzu etkilemesin bu Hüsnü kuruntular :))
Kesinlikle o konuda kendime çok kızıyorum yada bir bahane bulur ve gitmemBayram ziyareti sonuçta. Gerçi orada nasıl oluyor bilmiyorum biz bayram ziyaretlerinde yakın akrabaya gittiysek servise falan yardım etme bahanesiyle mutfakta gençlerle sohbet ediyoruz en kötü öyle yaparsınız. Patavatsızlik ederse de cevabını verin. Kendi oğluna hayrı olmayan adamı çok büyütüyorsunuz.
Eşiniz için birkaç saat idare edebilirsiniz bence.Bir kaç saatlik bayram ziyareti için.
Cok sanmıyorum o buyursun gitsin. Oradada açacak aynı konuyu ben öyle demedim bilmem ne bahanesinin evinde saygımı bozmak istemiyorum. Sen kendi oğluna babalık yap önce benim senden bi beklentim yok zaten diyeceğim dilimin ucunda kendimi zor tutuyorumEşiniz için birkaç saat idare edebilirsiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?