içime ata ata hasta olucammm

sadece derdim var yazmak derde çözüm galiba

bende yazıyorummmmmmm bir derdim varrrrr ...

bakıyım geçtimi geçti galiba sanırsam

k.b calısıyorum fırsat bulup yazamadım . . burayı uzun zamandır takip ediyorum üye olup yazmak bugüne nasipmis neyse hemen konuya giriyorum zati cok bekletmisim . benim derdim askere yeni gitmiş olan sevgilime olan şüphelerim kendime bile itiraf edemediğim kıskançlıklarım ve cevresinde kimseyi istemiyo olmam şimdi aranızda bana kızacak olanlar olacaktır ama inanın bunu artık bilnçli yapmıyorum ve kendime dur diyemiyorum sizden ricam bunlardan nasıl kurtulurum . ve mümkünse kırıcı yorumlarınız kendinize kalsın . yardım olanlara şimdden teşekkür ederim .

Askere yeni gıtmiş olan sevgılını mı kıskanıyorsun?? Kımden??

1.500 erkekten mi??

(rakam atmasyondur)

Buraya yeni uye oldum sizin goruslerinize ihtiyacim var ben birini cok seviyorum onu gorunce kalbim hizli atmaya basliyo hep onu dusunuyorum hic aklimdan cikmiyo yuz yuze de hic konusmadik ama ne bileyim hep onu yanimda istiyorum onunla hayaller kuruyorum ama bunlari kimseye anlatamiyorum cozumu burda buldum ne yapmaliyim nolur yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…