- Konu Sahibi hanedan_34
arkadaşın hem iyi hemde çok kötü bir oyun oynamış canım, çünkü; aynı şeyi bir zamanlar erkek arkadaşıma bende yapmıştım ve herşeyi göze almıştım oda bu hazırladığım tuzağa aptalca düştü ve ben gözümü bile kırpmadan ayrıldım, yapılacak tek şey buydu ama evli bir insan için bu elbette çok radikal bir karar... şuan evli ve 1 çocuk annesi bir kadınım, eşim benim bildiğim kadarıyla son derece sadık bir erkek ama bu beni aldatmadığı yada aldatmayacağı anlamına gelmez tabiki, sadece daha fazla düşünmek ve belkide birkez görmezlikten gelmek gerekebilir....
.Böyle bir denemeye başvuran kişi , sonuçları da göze almalı .Yani önceden muhakkak bir karar almalı .Benim kararım adamı kapı dışarı etmek olurdu kötükedihüso.İşte insan bu sonucu göze alabilecek mi ?sengözlerimebaksanab .Yoksa tüm güvenini yitirip yaşamı boyunca sinirden ve şüpheden tırnaklarını mı yiyecek .Eğer gerçek anlamda şüphe duyarsam , belki böyle bir densizlik yapabilirim .Ama sonuç kötü olursa yani adam kof çıkmışsa benim için evlilik biter .Bunu laf olsun diye söylemiyorum gerçekten biter.Allahtan şüpheleneceğim bir durum olmadı .Olsa vay haline:jeyyar::jeyyar: