• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icime büyük dert oldu kizlar lutfen bi bakin :(

Savunmasına yazsın canım ailesi üzerine yapmış benim de haberim yoktu... Yeni memur olduğum içinde öğrendiğimde bunun için mal bildirimi yapmam gerektiğini bilmiyordum diye.. Sehven diye bi kelime vardır memurlukta o kurtarır... Zaten tek hatası mal bildirimi yapmaması... İçiniz rahat olsun bişey çıkmaz...
Bisey cikmaz mi canim diyorsun? Cunku aha asaletini almadi esim 1 senesinin bitmesine 4 ayi var, esime calistigi kurumda oyle soylemisler asaletinin tasdik olmadan boyle olmasi kötü demisler

Canım benim eşimde memur ve her 2 senede bir bu şekilde bildirim yapılıyor ve kesinlikle hersey doğru yazılması zorunlu. Şimdi eşime sordum yanlış yazilirsa ne olur diye men edilme bile olur dedi. Hani çaldı mi ne yaptilarda usulsüz olarak bildirilmedi bu durum diye dusunuyolarmis sanirim. Seni korkutmak istemem ama olma ihtimali var.
Canim esine bi sorsana sunu da esim memur olmadan onceye dayaniyo bu tapunun uzerime yapildigi tarih yani esim memur olmadan once bu tapu yapıldı

Canım aday memurlarla asil memurların disiplin yönetmeliği aynı.. Memurluktan atılmayı gerektirecek bi suç işlememiş.. Aday memurlarda hep korku olur bişey olurda atılırmıyım diye ama dediğim gibi.. Memurluktan atılmayı gerektirecek bi suç yok ortada..
Evet canim cok haklisin suc yok ortada ama malesef Türkiyede yasiyoruz :( insallah sorun cikmaz canim tek temennimiz bu

Bisey cikmaz mi canim diyorsun? Cunku aha asaletini almadi esim 1 senesinin bitmesine 4 ayi var, esime calistigi kurumda oyle soylemisler asaletinin tasdik olmadan boyle olmasi kötü demisler

Ben bişey olmaz diyorum.. Hiç görmedim mal bildiriminden memurluktan atılanı.. Savunmasında açık açık her detayı yazsın..

Ben bişey olmaz diyorum.. Hiç görmedim mal bildiriminden memurluktan atılanı.. Savunmasında açık açık her detayı yazsın..
Insallah canim yaa. Evet savunmasinda her detayi yazarsa dikkate alirlar insallah

Çok rahat kanıtlarsınız.tapunun memurluktan önce yapıldığını.
Soruşturma açıldı ,ifadesi insanı urkutuyor ama adı üstünde, araştırma yapılıyo bu durumla ilgili. Korkmayın..
Insallah soylediginiz gibi olur, galiba bu dava sonuclanana kadar omrumden ömür gidecek :(

Canım bu durumda suçlu bulunsa bile en fazla kademe ilerlemesinin durdurulması cezası alır atılmaz memurluktan.
Yönetmelikten okuyabilirsiniz cezası budur.
Canim iste daha eşim asaletini tasdik etmedi 1 senesi bitmedi ondan korkuyorum. Esimin calistigi kurum da cok sıkıntılı cezaevinde calistigi icin hep sikinti cikariyorlar en ufak seyde

Bilgim yok ama evi aldıktan sonra eşinin işe girdiğini söylemişsin. O yüzden ispat edilmeyecek birşey yok. İşten çıkaracaklarını değil daha farklı yaptırımlar uygularlar diye düşünüyorum. Ama işe girdikten sonra olsa daha sıkıntı olurdu. O paranın ailenden çıktığına ailenin kazandığının ispatına kadar gidebilirdi. İşe girdikten sonra alınmadığı çok iyi olmuş.

Bilgim yok ama evi aldıktan sonra eşinin işe girdiğini söylemişsin. O yüzden ispat edilmeyecek birşey yok. İşten çıkaracaklarını değil daha farklı yaptırımlar uygularlar diye düşünüyorum. Ama işe girdikten sonra olsa daha sıkıntı olurdu. O paranın ailenden çıktığına ailenin kazandığının ispatına kadar gidebilirdi. İşe girdikten sonra alınmadığı çok iyi olmuş.
Evet ise girmeden once tapu tarihi zaten yqziyor. Ne gibi yaptirimlar olabilir ki mesela? Bilginiz var mi?

Bide benim esimin suçu mal bildiriminde benim adima ev oldugunu bildurmemesi aslinda hic aklında degilmis o an o yüzden sorun oldu boyle

Evet ise girmeden once tapu tarihi zaten yqziyor. Ne gibi yaptirimlar olabilir ki mesela? Bilginiz var mi?
Bilgim yok ama daha mesleki cezalar olur diye düşünüyorum. Bir arkadaş yazmış kıdemle ilgili engeller olabilir diye. Ben sadece işten çıkarılma konusunda çok endişelenmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Diğer konu hakkında bilgim yok.

Bilgim yok ama daha mesleki cezalar olur diye düşünüyorum. Bir arkadaş yazmış kıdemle ilgili engeller olabilir diye. Ben sadece işten çıkarılma konusunda çok endişelenmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Diğer konu hakkında bilgim yok.
Anladım insallah dediginiz gibi olur endiselerim boşa cikar

Back
X