• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icıme dert olan arkadaşım. .

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Sizden bu kez kendim için değil bir arkadaşım için yardım isteyeceğim..
Nasıl akıl verebilirim hiç bişey bulamadım söyleyecek. .
Belki sizler 1 2 cümle bulursunuz.. hikayesi söyle :
Arkadaşım Türkiye nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun bi mühendis .. 8 yildir evli ve ilk 5 yil esiyle hic iliski yasayamamis.terapi ile 3 5 ay bi iliski yasayabilmis onda da hemen hamile kalmis. 5 yillik evliyken yani.. neyse simdi 1 cocugu var 3 yasinda.. cok oyi bi kurumsal firmada calisiyor muhatap oldugu insanlar hep o dizilerde filmlerdeki insanlar en kötü olanı bile bi cantaya 3000 tl veren insanlar ..Eşi de kendisi gibi itü mezunu bi mühendis . O da çok ii bi yerde.. arkadaşım çok fakir bi aileden geldi ve ezikligini yaşıyor bu çevrenin bazen.. bunu da söylüyor sırıtıyorum içlerinde, onlardan biri olmadigim o derece barizki hemen anlaşılıyor diyor..
Sorunlar şu ki arkadaşımın eşi bide çocuğu kıskanıyor. Beni kimse sevmedi küçükken niye bu kadar seviyorsun diyor. Arkadaşımın hala cinsel hayatı yok.. adam iyi bi baba gördüğüm kadarıyla ama arkadaşım tek kalınca öyle değil diyör bilemiyorum.
Neyse bu kız kısaca çocuk ile kafayı yemiş durumda. Kendini tamamen ise ve çocuğa vermiş. Hele çocuk sürekli bişeyler yemek zorunda. Mesela 1 meyve vermek istese çocuk yemese kıyamet kopuyor evde.. Ha yerse ne ala.. yada mesela bi süt icmedi çıldırıyo arkadaşım. . Tüm mutluluğu çocuğun yediği yemeğe vs bağlı. .
Yani şimdi bu kız ne yapsın sizce. .
Çocuğun bu kadar düşme üstüne az serbest birak dedim ama iyi anne olmak onun tek amaci ya..
Üzüldüm bi yandan da daha 35 yaşında ama çökmüş resmen.. mutsuz..
Ne desem hayata geri dondurebilirim
Ne desem hafifletmek için bu mutsuzlugu..

Yanlis yapıyor hepimizin evladi war (bebimde şükür ) ama esimi birakamam ki bosweremem zaten ewde birgun beni daginik görsün adam neden bugun boylesin diyor.. hayattan bezmis neşesi olmayan cilvesi olmayan kadinlari adamlar istemez onlar demez akşama kadar bu kadin calisiyor evladima iyi anne olmak icin cirpiniyor diye onlar her zaman guler yuz bakimli kadin bekler arkadasiniza bunlari anlatın esini bosvermesin ve her zaman esine guler yuzlu olsun.

Yanlis yapıyor hepimizin evladi war (bebimde şükür ) ama esimi birakamam ki bosweremem zaten ewde birgun beni daginik görsün adam neden bugun boylesin diyor.. hayattan bezmis neşesi olmayan cilvesi olmayan kadinlari adamlar istemez onlar demez akşama kadar bu kadin calisiyor evladima iyi anne olmak icin cirpiniyor diye onlar her zaman guler yuz bakimli kadin bekler arkadasiniza bunlari anlatın esini bosvermesin ve her zaman esine guler yuzlu olsun.
Anlattım ama artık bizden geçti hersey sıradan oldu aşk bitti filan diyor
Yoruldum artık diyor

O kadar yıl evli kalkp da kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyen bi kadını kimse yanında tutmaz canım sen merak etme emin ol vardır az çok bi cinsel hayatları.
Hiçbi erkek katlanmaz öyle bi duruma.
Arkadaşın da kafayı yemiş bi doktora görünsün bence.

Bir cocugun iyi yetismesi demek iyi yemek yemesi ya da her istediginin yapilmasi demek degil. Cocuklarin tek ihtiyaci olan sey sevgi ve mutlu olmak. Bir insanin cocuklugu insanin temelidir. Cpcukluk mutsuz gecincd maalesef insan hayatinin geri kalaninda da mutlu olamiyor. Arkadasinizin simdi bu cocugun bu kadar ustune dusmesi ileride kisilik problemleri olarak geri donebilir. Bunu arkadasiniza izah etmeye calisin.

Iste kendisi koywerdigi icin bboyle hissediyor we adamada böyle hissettiriyor ee adam şen Şakrak kadin gormeyence ne yapsin.. adamlar böyle arkadasin kendini toplasin suslensin puslensin guler yuzunu takinsin birde eşinin karsisina boyle ciksin cilve diyorlar ya azcik oyle olsun:) bakalim o zamab nasıl olacak eşi sonucta denemekten zarar gelmez

İyi annelik o olmuyor, bu konuda eğitici kitaplar okusun yardım falan alsın önce.
Çocuğa da kendine de eziyet ediyor çünkü.

Back
X