• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime korku düştü..

Çünkü o zaman sadece istiyordun şimdi iş ciddiye bindi:)

Ama sana birsey söyleyeyim mi? Yalnız kalmaktan korkma! Biraz daha zor olacak haliyle ama istediğin gibi buyuteceksin.yanila yakıla doğruları da öğreneceksiniz. .Çünkü yanında destek biri oldu mu artışı da var ama eksisi de var.yani karisiyorlar inan ki..yani daha kötü de olabilirdi.cunku kuşak farkı bebek bakımında bazen sorun olabiliyor..

Bak ben oğlumutek bbaşıma büyüttüm. Hem de eşim çok geç saatlere kadar çalışıyordu. Yardımcım bir tek doktordan aldığım bilgilerdi. Tabii ki söyle yanında gerçekten faydasi olan biri olsa çok iyi olurdu ama olmayınca yapacak birsey yok ki.Allah yardimcin olsun tatlım. .
Âmin cnm inş hepimizin.. Bütün korkularım bi anda uçup gitsin.. Ferahlayım inş hersey yoluna girsin :)

Cnm niye olmadı kaç yaşındasın.. Benimde rahatsızlığım var inş Rabbim nasip ederde olur.. Haklısın tabi ki olması çok çok daha iyi..
amin cnm inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu.33 yasındayım bende yok yok yuksek fsh yuksek prolaktin troid ve hipofizde adenom rabbim nasip etmedi işte bana bebiş yerine bu hastalıkları verdi ne kadar cnm yansada acı çeksemde halime şukrediyorum beterin beteri var diye

amin cnm inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu.33 yasındayım bende yok yok yuksek fsh yuksek prolaktin troid ve hipofizde adenom rabbim nasip etmedi işte bana bebiş yerine bu hastalıkları verdi ne kadar cnm yansada acı çeksemde halime şukrediyorum beterin beteri var diye
Öyle ama Allahtan Ümit kesilmez yasında henüz müsait.. Tedavi görüyorsundur, hiç mi ihtimali yok.. Bende haşimato olduğumu öğrendiğim gün ki gecen prş üzüntüden Ağladım.. Ama şükür ki henüz basında ve troidi etkilememiş troid 3.5 bnm. 2.5 olması lazımmış ama 25 30 larda olanlar bile hamile kalıyo korkma dedi doktor.. İştahsızım bn biraz acıkınca yemeye üşenir geçiştiririm hep.. Bağışıklık sistemi hastalığı OLDUĞUNU öğrenince kendime bi kere daha kızdım. Şu an özellikle hiç sevmediğim ve yerken üzüldüğüm halde et balık tüketmeye çalışıyorum. Sonradan daha da pişman olmamak için..

Herkese merhabalar sonunda eşimle bebek yapmaya karar verdik.. Bu bnm ilk günden beri deli gibi istediğim bi şeydi.. Eşim de hep maddi imkanlarımızın oturmasını bekledi.. Çok zor zamanlardan geçtik maddi olarak.. Sonunda hersey yoluna girdi şükür ki.. Daha geçen hafta bile bir sene sonra işler iyice oturunca diye Konuşurken .. Eşimin isteğiyle ( ben Zaten hep HAZIRDIM ) Korunmasız olarak birlikte olduk.. Yıllardır hayalini kurup istediğim şey gerçekleşince. Bi An panikledim.. Daha önce hiç aklıma gelmeyen Şeyler den Endişe etmeye başladım.. Mesela şuan yoğun bi çalışma Hayatım var gerçi kendi işyerimiz ama epey yoğun.. Allah kısmet ederde bebek olursa nası bakarım işten Tümüyle kopmak zorunda mı kalırım.. Bnm yerime işyerine eleman alsak bnm gibi bakamaz.. Acaba daha vakti mi vardı diye düşünmeye başladım.. Diğer yandan romatoid artrit ve haşimato hastasıyım.. Ilerleyen yaslarda bebek bakmak daha zor olur.. Evet ama şimdi de iyi bakabilir miyim..bebeğim sağlıklı olur mu diye korkmaya başladım.. 27 yaşındayım ve Nisan da üç sene olucak evliliğimiz.. Vücudum çok mu bozulur diye bile düşündüm :) anne olmadan önce benzer korkular yaşayanlar bana tavsiyeleriniz nelerdir.. Zamanla geçer mi .. Gerçi bn evlenmeyi de çok istediğim halde evlilik arifesinde de bana korku basmıştı.. Sonra keşke daha bile önce evleneymişim Demiştim.. Bu da onun gibi bişi midir ki.. Şuan o kadar değişik duygular içindeyim ki karar verdiğimizde hep mutlu olacağımı hayal etmiştim.. Elbette mutluyum ama en yoğun duygum korku ve Endişe.. Benim gibi hissedenler bana bi akıl verin..
BENCE BU SÜRECİ DOKTORUNLA PLANLA YANİ BEBEK DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ

bi hamile kal aklına ne iş gelir ne başka bir şey. tek derdin çocuk olur. hamileliğin tadını çıkarmaya bak tek kelimeyle muhteşem bişey

Back
X