icime kurt dustu :(

musmutlurisus

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
109
4
16
35
Afyon
Kizlar gecenlerde egzersiz yaptim, latin dans diye sozde hopladim zipladim epey yuklendim kendime. Sonra affedersiniz koyu kahverenginde akinti gordum. Bunun kizlik zariyla bir alakasi var midir ?

eger malum bölgede bi zorlama vs olmadıysa ne için yırtılma olsun ki, hemde kızlık zarı öyle kolay yırtılcak bişey değil canm

Son düzenleme:
yok yahu olmamıştır. haydar dümen bas bas bağırıyor köşesinde, içeriye bir sey girmedikce bozulmaz diye

boşuna kuruntu yapma bence öyle iki hoplamayla bozulacak bi sey değil o

ay ne zarmış ya hu biz kadınları bu zihniyete sokan erkeklere yazıklar olsun (((

valla cnm ben hiç pilates yapmadım, belki adetine yakın bi dönemdesindir, belkide çok hareket ettiğin için gelmiştir. bilemiyorum. ama dediğin gibi de sanmıyorum zar öyle kolay yırtılcak bişey değil o bölgeye darbe alması gerekiyor, yani bi zorlama şart, ama gönlüm rahat olsun dersen gidip doktoruna sorup bi danışabilirsn

Tamam o zaman ya doktora falan gerek yok. Kuruntu yaptigimin farkindayim tesekkur ederim cnm

Tamam o zaman ya doktora falan gerek yok. Kuruntu yaptigimin farkindayim tesekkur ederim cnm

biliyomusun bde evlenmeden önce böyleydim ama evldndiğimde gördüm ki, hiç öyle kolay yırtılmıyor:) üstelik benimki esnek falanda değildi, normal yırtılabilen bi zardı, bnce gönlün rahat olsun, hiç hayatı zindan etme kendine, bişey olmamıştr yani sanmıyorum hem niye olsun ki

kk olarak 2014e çeşitli sebeplerle kanayan zarlarla girdik, hayır olsun

bir şey olmamıştır korkma eğer olursa dans ederken bunu başaran ilk insan olabilirsin

Peki canim en iyisi hic dusunmemek. Zaten annemede soyledim hic umursamadi bile. Yinede sizlerede bir sorayim dedim. Sirf icim rahat etsin diye.:)

kk olarak 2014e çeşitli sebeplerle kanayan zarlarla girdik, hayır olsun

bir şey olmamıştır korkma eğer olursa dans ederken bunu başaran ilk insan olabilirsin

Hiç gülesim yoktu yerlerdeyim

Konu sahibi arkadaşım içeri bir şey girmedikçe bozulmaz, net gerçi bir şey girse de öyle kolay kolay bozulmaz

Bence endişelenmen gereken şey neden birdenbire kahverengi akıntı geldiği. Eğer regl günün değilse ve devam ederse ya da böyle bir şey sıkça yaşanıyorsa doktora gitmeni tavsiye ederim yumurtalıklarınla ilgili bir sıkıntı olmasın da zarı boşver

kulak zarınız patlasa bu kadar uzulumezsınız yemın edıyorum ya

Canim ilk kez oldu . Regl gunumede cok vardi, o yuzden endiselendim bende. Neyseki sonra olmadi.

Aynen oyle. Sizin yasadiginiz cevrede belki pek onemli degil ama biz cevremizde onemi buyuk. Istersen geri kafalilik de ya da baska birsey. Durum bu.

hımm benım yaşadıgım cevreyı nerden bılıyosun?bılmıyosun ben onu gercek manada soyledım sağır olman kız olmamandan daha mı ıyı olurdu bı düşün?hem bişey olmamıştır bi sürü insanın zarı esnek yanı ilişkiye girince bıle sorun olmuyokı senın içine bişey bıle gırmemiş...

Canim ilk kez oldu . Regl gunumede cok vardi, o yuzden endiselendim bende. Neyseki sonra olmadi.

Yargılaması bana düşmez valla senin için önemlidir bilemicem de düşünüyorum imkansız tatlım içini rahat tut bence sen yani öyle hoptiri zıpladın diye iki yana yırtılcak kağıt parçası değil ki yahu bi internetten aç bak resimlerine falan varsa için rahatlar yani sonuçta o vajinanın duvarlarına yapışık et parçası ve içeri kendi deliğinden büyük bir şey girdiğinde de yanlara doğru açılıyor zorlamak lazım yani daha ne kadar açık anlatabilirim bilemedim umarım takıntı yapmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…