Eğer kimsenin duymayacağı şekilde sana söyleseydi kesinlikle arkadaş olmalısın derdim ama kadın tam bir malmış...bu arada onun saçı makyajı nasıldır doğal mı abartı mı merak ettim
ben derdim bitmeyecek hanımlar anladım :2: bir arkadaşım eşimle birlikte yemeğe davet etti neyse gittik neyse sonra başka aileleride davet ettiler bir hayli kalabalıklaştık tanıştık hoşbeş derken tanıştığım bayanlardan biriyle hemşeri çıktık ordan burdan derken kendini övmeye başladı işte ben saçıma hergün fön çekerim yok makyajsız gezmem ( buarada bende haftasonu olduğu için saçbaş darmadağın gittim :2: ) falan filan derken bu hemşerim olacak bayan bana dönüp sen böyle niye geziyosun sende kendine bak demesin miilk defa tanıdığım insanın bu patavatsızlığı moralimi çok bozdu sizce bu kişiye karşı nasıl tavır almalıyım görüşelim falan dedi ama ben çok bozuldum sizce görüşmeli miyim ?:26:
hic kafana takma, görüsme bence
keske esinede söylemeseydin. pek cok özgüvenin olmasada yinede özgüvenli gözük herkese, esine.
bosver milleti.
ben olsam görüsmezdim
onca sus pus bile munasebetsilzligini kapatamamis demedin mi arkadasim ?
maharet sacda, makyajda degil , eline, diline,gerekiyorsa kalbine sahip olmali.. kadin olmayi sirf makyaj ve sac olarak algilamakda iyiymis !
ne gorusuceksin allah askina, munasebetsizle..
:26: eşim farkedince içimde tutamadım kendiside çünkü moralimin bozuk olduğunu anladı beni üzen neden sadece bana dedi aslında çirkin bir bayanda değilim ama insanların can sıkıcı muhabbetlerine dayanamıyorum takıyorum
bence sen güzel bir bayansin.
hatta sacin basin daginikken, ve bu hanimda seni görünce böyle dogal halinle bile güzel oldugun icin, seni cok kiskandi .
hic takma canim benim.
ne yazikki cevremizde böyle kendini bilmez dangalaklar, patavatsizlar cok.
cekemiyolar tatlim, bosver.
Düşündüğün şeye bak tatlım ya.
Kadınla bir kere daha buluş ama en güzel halinle.
Sen de ona aynı şeyleri söyle.
Bir daha da görüşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?