bazı insanlar kendilerini eksik gördüğü için sürekli karşısındakini eleştirme psikolojisiyle yaşarlar senin için ay şuna bak ya bu haliyle bile güzel diye içinden geçirdiğine yüzde yüz garanti verebilirim
Keşke o kadar çok fön çektirmeseymiş saçına, o ısı beyni etkiliyor sonra da böyle ne dediğini bilmeden konuşup durur.Takmayın bence, bakım hergün makyaj yapıp fön çekmek demek değil sadece.
canım benim kutluyorum seni keşke o anda bu sözü dile getirseydimde afallasaydı ne süper olurdu
Sen şimdi sustun ya, bir daha görüşürseniz kesin yine üzerine gelir ağzı var dili yok nasılsa diyerek.O zaman dersin işte.Tabi uğraşmaya değmez ama haddininin bir şekilde bildirilmesi de güzel olur
ayrıca o bayanın ilerde saçlarının nasıl olacağını çok iyi biliyorum. kırıklarla dolu benim de öyle kurtarmaya çalışıyorum :/ eşinle gitmişsin yemeğe yanlış okumadıysam.eşin seni beğeniyorsa bu haliyle kimseyi ilgilendirmez senin nasıl olduğun. tabi tamamen de kendimizi boş bırakmak yok. şahsen kendi adıma konuşuyorum çok makyaj yapan birisini doğal bulmam ben. o bayan patavatsız ve olgunlaşmamışsa ona biz olgunluğu öğretemeyiz. dediğim gibi eşin seni beğeniyorsa takma kafana. görüşmeme konusunda ise o bayan seninle görüşmek istediği zaman sende makyaj, fön yapıp yanına öyle gidin sizin daha güzel olduğunuza inanıyorum :)
dilime fön çekip geldim.acelem olduğundan saçıma çekemedim demek gerek.yalnız kusuruma bakmayın ama bir yandan da şöyle bir durumda var.kimsenin görünüşüne karışılmaz ama sizde misafirliğe gitmişsiniz.biraz derli toplu gitmeliydiniz.hafta sonu ya da hafta içi fark etmez.
Böyle dengesiz banada geçenlerde denk gelmişti, arkadaşım yanına çağırdı 3 bayanla okey oynuyordu bende süs köpeğimle sahilde yürüyüşe çıkmıştım neyse o beni çağırınca oturup çayı içtim birazda sen oyna dedi neyse bu taşları bölme sırası bana geldi ben beceremiyorum bumu diğer 3 bayan beni yerden yere vurdu diğeri söylediği o köpeğe olanın evi gitmezmiş çay dahi içemezmiş bunuda yüzüme söylüyor elinde sigara ,o 3 bayanı tanıman etmem sırf arkadaşım orda diye gittim hiç sempatik değillerdi ben çayımı içtim arkadaşa teşekür ettim o sigara içinede ben hayatta hiç bir şeye tiryaki olmadım dedim gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?