İçime mi atmalıyım ?

Keşke o kadar çok fön çektirmeseymiş saçına, o ısı beyni etkiliyor sonra da böyle ne dediğini bilmeden konuşup durur.Takmayın bence, bakım hergün makyaj yapıp fön çekmek demek değil sadece.

canım benim kutluyorum seni keşke o anda bu sözü dile getirseydimde afallasaydı ne süper olurdu

canım benim kutluyorum seni keşke o anda bu sözü dile getirseydimde afallasaydı ne süper olurdu

Sen şimdi sustun ya, bir daha görüşürseniz kesin yine üzerine gelir ağzı var dili yok nasılsa diyerek.O zaman dersin işte.Tabi uğraşmaya değmez ama haddininin bir şekilde bildirilmesi de güzel olur

Sen şimdi sustun ya, bir daha görüşürseniz kesin yine üzerine gelir ağzı var dili yok nasılsa diyerek.O zaman dersin işte.Tabi uğraşmaya değmez ama haddininin bir şekilde bildirilmesi de güzel olur

bizi evine yemeğe davet eden arkadaşımla konuştum senden sonra diğer bayanlada arasında soğuk rüzgarlar esti dedi anladım ki kadın sorunlu canım benim keşke dediğin gibi biri haddini bildirse

dilime fön çekip geldim.acelem olduğundan saçıma çekemedim demek gerek.yalnız kusuruma bakmayın ama bir yandan da şöyle bir durumda var.kimsenin görünüşüne karışılmaz ama sizde misafirliğe gitmişsiniz.biraz derli toplu gitmeliydiniz.hafta sonu ya da hafta içi fark etmez.

Son düzenleme:
ayrıca o bayanın ilerde saçlarının nasıl olacağını çok iyi biliyorum. kırıklarla dolu benim de öyle kurtarmaya çalışıyorum :/ eşinle gitmişsin yemeğe yanlış okumadıysam.eşin seni beğeniyorsa bu haliyle kimseyi ilgilendirmez senin nasıl olduğun. tabi tamamen de kendimizi boş bırakmak yok. şahsen kendi adıma konuşuyorum çok makyaj yapan birisini doğal bulmam ben. o bayan patavatsız ve olgunlaşmamışsa ona biz olgunluğu öğretemeyiz. dediğim gibi eşin seni beğeniyorsa takma kafana. görüşmeme konusunda ise o bayan seninle görüşmek istediği zaman sende makyaj, fön yapıp yanına öyle gidin sizin daha güzel olduğunuza inanıyorum :)

tşk ederim öncelikle ama inanın benden daha kötü giyinen bayanlarda vardı orda ama nedense bana taktı kafayı eşim takılmaz öyle şeylere sadece (temzlk sırasında kendimden geçmeme sinir oluyor ) okadar tekrar tşk ederim

haklısınız belkide nasıl insanlarla karşılaşacağımı bilmeden kendimi attım bundan sonra daha dikkatli olmam gerektiğini anladım !

belki de sen o kadina bakarak daha neseli,hos sohbet yada dikkat ceken bir bayansin o da bunu hazmedememis seninle ugrasmis..guzellik herseyle bir butundur..dis guzellik dersek eger guzel bir bayan salas haliyle bile isildar..takma kafana..bir daha boyle bir durumla karsilasirsan gulerek cevabini ver:)

Böyle dengesiz banada geçenlerde denk gelmişti, arkadaşım yanına çağırdı 3 bayanla okey oynuyordu bende süs köpeğimle sahilde yürüyüşe çıkmıştım neyse o beni çağırınca oturup çayı içtim birazda sen oyna dedi neyse bu taşları bölme sırası bana geldi ben beceremiyorum bumu diğer 3 bayan beni yerden yere vurdu diğeri söylediği o köpeğe olanın evi gitmezmiş çay dahi içemezmiş bunuda yüzüme söylüyor elinde sigara ,o 3 bayanı tanıman etmem sırf arkadaşım orda diye gittim hiç sempatik değillerdi ben çayımı içtim arkadaşa teşekür ettim o sigara içinede ben hayatta hiç bir şeye tiryaki olmadım dedim gittim

samimi bile olsam karşımda ki insanı kırmamk için ağzımı bile açmam insanlar nekadar kolay kırabiliyor bende bunu anladım inşllh böyle bir insanla birdaha karşılaşmam

seni çok çok çok ama çok iyi anlıyorum benim psikolojimi bozmus bi konu bu..kıskandığı için yaptıgından emin olabilirsin hiç üzme kendini..bende (özellikle gecen yıl) aynı seyi yasadım ve her gün yasadım..okulda yanımdaki kızlar beni ilk gördüklerinde cok güzel bulduklarını falan söylerlerdi ima ederlerdi sürekli. sonradan derste ellerini baslarına koyup bana bakmaya basladılar..3-4 kişiler..duruyolar duruyolar bana diyolarki sen eskiden cok güzeldin.ama simdi değilsin..kasların artık güzel değil..sacların eskiden cok güzeldi..artık hiç gözüme eskisi gibi görünmüyosun..duruyolar duruyolar bana böyle seyler diyolar..bende onların yaptıgı gibi onları kırmamak için hiç bişey demedim keske deseydim ama onlar sayesinde tüm özgüvenimi kaybettim..basit bişey gibi görebilirsiniz ama bunu insanlar sürekli yapınca cok bozuluyodum..en sonunda bunların hepsini bir hasladım laflarını verdim agızlarına bi daha sesleri cıkmaz oldu..ve ben artık diyorumki kıskandıkları içinmiş gercekten..yeni farkettim bunu..cünkü söyleyiş tarzları söyledikleri..o kadar yapmacıkki..ve insan durur durur bu konuyu acarmı..biri yapıyodu diğerleride ondan cesaret alıp aa evet söyle böyle baslıyorlardı..hala bu konuda kendime gelmiş değilim..bide üstüne erkek arkadasım bana cirkin demesinmi saka yaptıgını biliyorum ama yinede onada bozuluyorum ( bu arada angelina july gibi anlattım kendimi yanlıs anlamayın lütfen öyle cokta güzel bir kız değilim hatta eskiden biraz güzel buluyordum kendimi onlar sayesinde simdi bulmuyorum) zaten yeni tanısmıssın o bayanlada görüşmen gereken biriside değil anladıgım kadarıyla bosver görüşme..ama sunuda aklından cıkarıp üzme kendini kıskanclıktan yapmıstır yoksa normal olan insan kendini övmez söyle bakım yaparım hergün böyle güzelim falan..takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…