- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.445
- 548
- 29
Yok canım hıc dıkkat etmedim nasıl yazdığına hm yanlıs yazsan nolcak :))Ay yanlış mı yazmışım psikoloğu yazımı da bulamadım şimdi
Valla ben kk dan öğrendim bu kadar çocuktan rahatsız olunduğunu . Iyi ki öğrendim, 1. Dereceden yakınım dışında kimseye gitmiyorum. Oh ben rahat çocuklar rahat. Tavsiye ederim. Hiç laf söyleyeceğim falan diye kafanızı meşgul etmeyin. Bir açıdan o da haklı elbette.
Ya balkonu hergün yıkamaya çalış bence yada benim yaptigim gibi balkon için terlik giydirPis dedigim.
Surekli yurumeye çalisiyor hep ayakta balkona cikiyor cok serili değil.Ister istemez toz oluyor buda geciyor corabina yani
Aynen ben de bu durumdayım . Sadece annem ve kv gidiyorum. Herkes çocuk düşmanı kesilmiş toplumda ki ben pimpirikli bir insanım biri bir laf etse dayanamayıp bir laf ederim kavga çıkar, ne gerek var deyip evimde oturuyorum.
Ama bazı anneler çok rahat be canım
Konu sahibi ile alakalı değil genel olarak diyorum
Sey mi acaba bu benim bebedebdunya tatlisi ama herkes cirkin diye seviyor nazar degmesin diyeymis. Onum gibi birsey mi acaba. Uslup nasil o onemli.
Valla ben kk dan öğrendim bu kadar çocuktan rahatsız olunduğunu . Iyi ki öğrendim, 1. Dereceden yakınım dışında kimseye gitmiyorum. Oh ben rahat çocuklar rahat. Tavsiye ederim. Hiç laf söyleyeceğim falan diye kafanızı meşgul etmeyin. Bir açıdan o da haklı elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?