İçime oturdu. Abartiyormuyum.Bebeğim .komsüm

Ne görgüsüz insanlar var ya küçücük çocuğun corabindan mi.ev kirleniyormus şaka gibi ağzının payını verin münasebeti kesin

Valla ben kk dan öğrendim bu kadar çocuktan rahatsız olunduğunu . Iyi ki öğrendim, 1. Dereceden yakınım dışında kimseye gitmiyorum. Oh ben rahat çocuklar rahat. Tavsiye ederim. Hiç laf söyleyeceğim falan diye kafanızı meşgul etmeyin. Bir açıdan o da haklı elbette.

Çorapları batacak kadar kirliyse ev yada balkon sıkıntı var bence ama bu komşuya düşmez.

Beni yanlış anlamayın lütfen burun akması vs çok normal ama birinin dile getireceği kadar kirli gözüküyorsa çorap bence o normal değil . Biraz toz olur göze batmaz ama demekki batıyor gerçekten , ben hiç çorapları batmış çocuk görmedim bu güne kadar kendi çevremde , ama bir akrabamız vardı sonradan çocugu oldu , bu akrabamızın evi gerçekten pisti yani temiz değil, kıyamam yavrucagının çoraplarının altı simsiyah geçerdi hatta onlara gittiğimizde bizim çoraplarımızda olurdu . Komsunuz size kırıcı geldi ise görüşmeyebilirsiniz kimseyi çekmeyin derim ama hijyen konusunda biraz daha dikkat edebilirsiniz bebeğiniz için millet ne der diye değl , bir de bir yere gitmeden üstünü veya çoraplarını eğer batkınsa değiştirebilirsiniz

İki çocuğum üst üste oldu hergün koltuk kanepe çekerdim ev kirlenmesinde kirli demesinler diye yırtıyordum kendimi pis demediler çocukları neden daha güzel giydirmiyorsun dediler yani derler başkaları hep bir şey der tavsiyem ayakabı kullanman ve başkaları hep söyleyecek bir şey bulacakları için takmaman..burada küçük çocuğum çok güzeldi dikkat çekici giydirmemeye çalışıyordum

Aynen ben de bu durumdayım . Sadece annem ve kv gidiyorum. Herkes çocuk düşmanı kesilmiş toplumda ki ben pimpirikli bir insanım biri bir laf etse dayanamayıp bir laf ederim kavga çıkar, ne gerek var deyip evimde oturuyorum.

Ikiz cocuklarim var hicbir donem coraplari pis olmadi içim rahat etmez..üstleri lekeli de olmaz cunku aninda cikartirim...Sümüklu hic olmadılar hemen müdahale ettim..çok yoruldum mu evet ama bu tip.laflara pabuç bırakmadim...ev ayakkabısı alıp balkona çıkarin ben bile balkona terliksiz cikmam balkon camsızsa sokaktan farki ne

Pis dedigim.
Surekli yurumeye çalisiyor hep ayakta balkona cikiyor cok serili değil.Ister istemez toz oluyor buda geciyor corabina yani
Ya balkonu hergün yıkamaya çalış bence yada benim yaptigim gibi balkon için terlik giydir

Ya ben bazı konularda hak versem de ev sahibine, çocuk üzerinden bu denli tahammulsuzluge tahammül gosteremiyorum. En iyisi çocuklar büyüyene kadar kabuga çekilmek

Sey mi acaba bu benim bebedebdunya tatlisi ama herkes cirkin diye seviyor nazar degmesin diyeymis. Onum gibi birsey mi acaba. Uslup nasil o onemli.

valla benimde bi kaçgündür oglumun ayakları dikkatimi cekiyo. kaç gündür evimi süpürüuorum ama silmiyorum oglumun corapları kirlenmiş. üstüne bide ablası kardeşinin ayaklarını gıklamak için coraplarını cıkarmış. cocugun ayaklarına bi baktim hep kıl tüy. tabi bunda halının yeni olması ve tüy dökmesinin de katkısı var. demek istedigim bi insan evinin ne derece pis ne derece temiz oldugunu bilir. inanın yarın olsunda hemen halıları yıkamaya verip evimi baştan aşagı temizlemeyi bekliyorum.

Ama bazı anneler çok rahat be canım
Konu sahibi ile alakalı değil genel olarak diyorum

Çook geniş kadınlara denecek yığınla şey var zaten. Evdeki eşyalara zarar veren vs.
Ama en son bebekler halıya salyalarını akıtıyor falan yazısını okuyunca yuh bu ne nefret duygusu dedim içimden..

Ne bekarken ne de çocuksuz kirlenmeyen pür pak evime çocuklu misafirim gelince böyle kötü düşündüm..

Yazmiycaktim artik cvp neyse son size yazayim.

Ne pisligim kaldi ne pintiliğim ne çoçuğuna bakmiyorculuğum.
Nede ilgenmiyorluluğum pehhh.
Hic birini kabul etmiyorum blkide hata bnde anlatamadim kndimi.
Masaallh gerckten yavrum guzel bir cocuk hatta ajansa kayitli proje icin cagirdilar nazar olur cocuk diye aileler izin vermedi.
Neyse sorun guzellik çirkinlik sağlikli olsun hayirli olsun yeter bana.
bu komsum genel yapisi bu yemek yeriz bizde mesela tika basa yer sonra ay guzel olmamis der.
Mesela birsey alirim cok bgnir cokda uygundur ama cok pahali kaziklamislar seni der.
Ve buna benzer milyon tane örnek verebilirim size.
Yanlis ifade ettim kndimi.
Cocugum sumuklu diye tobe tobe yada pis diye pis demiyorum hani gicikligina yapiyor gibi.
Hatta belki kiskaniyor icten ice.
Hamileykende ben evim dublex ya benim hep şey derdi ay ses geldi yuvarlndinmi merdiven den kaç kere dedi hmde.
Halbuki evde çit yok vs vs.
Ya ben anlatamadim yada sivri dillire denk geldim.

Sey mi acaba bu benim bebedebdunya tatlisi ama herkes cirkin diye seviyor nazar degmesin diyeymis. Onum gibi birsey mi acaba. Uslup nasil o onemli.

Ne pisligim kaldi ne pintiliğim ne çoçuğuna bakmiyorculuğum.
Nede ilgenmiyorluluğum pehhh.
Hic birini kabul etmiyorum blkide hata bnde anlatamadim kndimi.
Masaallh gerckten yavrum guzel bir cocuk hatta ajansa kayitli proje icin cagirdilar nazar olur cocuk diye aileler izin vermedi.
Neyse sorun guzellik çirkinlik sağlikli olsun hayirli olsun yeter bana.
bu komsum genel yapisi bu yemek yeriz bizde mesela tika basa yer sonra ay guzel olmamis der.
Mesela birsey alirim cok bgnir cokda uygundur ama cok pahali kaziklamislar seni der.
Ve buna benzer milyon tane örnek verebilirim size.
Yanlis ifade ettim kndimi.
Cocugum sumuklu diye tobe tobe yada pis diye pis demiyorum hani gicikligina yapiyor gibi.
Hatta belki kiskaniyor icten ice.
Hamileykende ben evim dublex ya benim hep şey derdi ay ses geldi yuvarlndinmi merdiven den kaç kere dedi hmde.
Halbuki evde çit yok vs vs.
Ya ben anlatamadim yada sivri dillire denk geldim

Ayrica şunuda ekliyeyim kndisi hayatimda gordugum en pis insandir.ben mesela mutfak tezgahimin uzerinde bir bardak olsun yatamam onu yikar yatarim en basitinden.kndisi 3 dort gun yikama ne zamn gitsem yemin ederim dolu mutfak tezgahinin ustu.
Yani konu o bu degil onun huyu yanlis yerlere ckildi

ayyyy valla kusura bakmayin bi olayi anlatcam.
ben bekarken annemin samimi komsusu surekli cat kapi gelirdi ve coraplari kirli.
bende titiz bi insan heryeri belimi yok edene kadar temizliyorum sonra coraplari kirli komsu ve cocuklari gelsin bnm halilarin koltuklarin uzerinde gezsin. bir gun dayanamadim dedim ki komsu komsu gezecegine azcik evini temizle kadin k gun bgundur temizlik hastasi :):)

Al benden de o kadar..
Bebeklere ve annelerine bu derece potansiyel suçlu sorunlu gibi bakıldığını bilmezdim.
Yeni evli olduğum zamanlar alt kat komşumuzla merhabadan öteye gitmeyen durumdaydık. Kadın bir gün kahveye çağırdı. Ben de hiç denk gelmiyoruz diye kabul ettim. Kadın dakika bir bismillah titizliğinden bahsetti. O anda hehe deyip geçtim ama insan içinden banane ya diyor. İnan oturası gelmiyor insanın o anda..
Bir de çocuk olduktan sonra gitsem de çocuk bir şey kırsa dökse neler olur düşünemiyorum.. Biz çocukken apartmanda katımızdaki herkesin kapısı açık olurdu. Bütün çocuklar rahatça birbirimizin evine girip oynardık.

Ben de artık annem, ablamlar ve çocuklu arkadaşlarıma ağırlık veriyorum neme lazım..

Komşuna vereceğin cevabı düşünmeden önce , bu çocuğun çorapları neden kirleniyor acaba evim yeteri kadar temiz değil mi ? Diye düşünsen işin içinden çıkarsın o zaman.

Neticede bu evde yeni yürümeye başlayan 1 yaşlarında bir bebek var ise o ev temiz olmalı ve bastığı yerler hiç bir bahane ile kirli tozlu bırakılmamalı.

Çoraplarının altının kirli olması demek , halıların ve zeminin tozlu kirli olduğu anlamına gelir. Zira bu çocuk sokağa çorapla çıkıp gezmiyorsa tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…