- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Bebeğin, yada bebeğimin diyerek bahsetmek zor geliyor olsa gerek . Gerçekten çok itici son zamanlarda açılan konularda da herkes yavrum ağladı yavrum böyle yaptı .Aynen benim de dikkatimi cekti
Cocultan bahsederken yavrum
Yavrumum corabi kirlenmis
Yavrumum karni acikmis
Cok itici ya.
Cocugum deyince ..cocugunu daha az sevdigini mi dusunucez zannediyor acaba bazilari.
Zor gelmekten degil benceBebeğin, yada bebeğimin diyerek bahsetmek zor geliyor olsa gerek . Gerçekten çok itici son zamanlarda açılan konularda da herkes yavrum ağladı yavrum böyle yaptı .
Çocuğu olmayan insanların gözüne sokar gibi, onuda geçtim gerçekten biliyoruz çocuğunuz o sizin niye abartılıyor bu kadar anlamıyorum
Zor gelmekten degil bence
Yavrum deyince cocugunu cok fazla herkesten fazla, senin kendi cocugunu sevdiginden daha fazla sevdiklerini vurgulamak istiyorlar bence.
Yavrum uyanmis sabah acikmis anne aciktim.dedi falan filan ay cok komik geliyor bazen duyiyorum
Yapmacik yapmacik konusmalar
Yavrum da değil yawrum.Ay allah aşkına şu bebeklerle ilgili konu açılınca yavrumda yavrum diye yazılınca bana geliyorlar bebeğin bebeğimin diyebilirsiniz neden sürekli yavrum da yavrum konuya odaklanamıyorum resmen
Yavrum da değil yawrum.
daha vurgulu o daha içten :)
kuzguna yawrusu anka görünürmüş..
En temizi, en güzeli, en muhteşemi onun yawrusu.
Yavrusu kedi herhaldeay çocuk bu dikkat etsen de olabilir kirlenmistir tamam da benim yavrum cok temizdir ne ya.
hayal ettim direkt, cocuk sokakta oynar kavga ederler diger cocuklarin kapisina dayancak anne tipi. " benim yavrum bir sey yapmaz"
Bebeğimin artığına kurban ol da demiştir arkanızdan, kesin garanti %100Yerlerden topladığı tüm tozu pisliği ağzına sokuyorlar gerçekten nasıl ne pisliği var ya bazı insanlar çok garip
Ah çok pardon yawrum!Yavrum da değil yawrum.
Yavrusu kedi herhaldeKendi kendini temizliyor
Kapıya dayanır bir de "yavruma kurban ol sen" der
Bebek bu, yerde orada burada ne görse ağzına alır, çoraplarını ağzına sokar, burnunu karıştırır, ne bileyim türlü türlü şeyler.
Bence sen daha fazla kıskanç gibi görünüyorsunMeela baskBir komsum var oda sey der.
Annen ne suruyor sana hp mis gibi .kokuyorsun filan.der.
Biraz kisknclik yapiyor gibi me geliyo komsum 10 yildir cocugu olmuyor .
Yeni yeni hamile blki
Sen dert yanmaya gelmemisskn kardes.Yazmiycaktim artik cvp neyse son size yazayim.
Ne pisligim kaldi ne pintiliğim ne çoçuğuna bakmiyorculuğum.
Nede ilgenmiyorluluğum pehhh.
Hic birini kabul etmiyorum blkide hata bnde anlatamadim kndimi.
Masaallh gerckten yavrum guzel bir cocuk hatta ajansa kayitli proje icin cagirdilar nazar olur cocuk diye aileler izin vermedi.
Neyse sorun guzellik çirkinlik sağlikli olsun hayirli olsun yeter bana.
bu komsum genel yapisi bu yemek yeriz bizde mesela tika basa yer sonra ay guzel olmamis der.
Mesela birsey alirim cok bgnir cokda uygundur ama cok pahali kaziklamislar seni der.
Ve buna benzer milyon tane örnek verebilirim size.
Yanlis ifade ettim kndimi.
Cocugum sumuklu diye tobe tobe yada pis diye pis demiyorum hani gicikligina yapiyor gibi.
Hatta belki kiskaniyor icten ice.
Hamileykende ben evim dublex ya benim hep şey derdi ay ses geldi yuvarlndinmi merdiven den kaç kere dedi hmde.
Halbuki evde çit yok vs vs.
Ya ben anlatamadim yada sivri dillire denk geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?