İçime oturdu. Abartiyormuyum.Bebeğim .komsüm

Ayrıca konu sahibi her gün ev süpürmekle tozlar gitmiyor süpürmenin yanında tertemiz sildiniz mi o kirden pislikten eser kalmaz . Ben evinizi temiz düşünemedim bizim niye çoraplarımız kirlenmiyor evlerde bizde dolanıyoruz. Sürekli değiştirin çorabını çocuğa da zarar mikrop güzelce temizliğinize de özen gösterin kimseye laf düşürmeyin.

Aynen benim de dikkatimi cekti
Cocultan bahsederken yavrum
Yavrumum corabi kirlenmis
Yavrumum karni acikmis

Cok itici ya.

Cocugum deyince ..cocugunu daha az sevdigini mi dusunucez zannediyor acaba bazilari.
Bebeğin, yada bebeğimin diyerek bahsetmek zor geliyor olsa gerek . Gerçekten çok itici son zamanlarda açılan konularda da herkes yavrum ağladı yavrum böyle yaptı .
Çocuğu olmayan insanların gözüne sokar gibi, onuda geçtim gerçekten biliyoruz çocuğunuz o sizin niye abartılıyor bu kadar anlamıyorum

Zor gelmekten degil bence

Yavrum deyince cocugunu cok fazla herkesten fazla, senin kendi cocugunu sevdiginden daha fazla sevdiklerini vurgulamak istiyorlar bence.

Yavrum uyanmis sabah acikmis anne aciktim.dedi falan filan ay cok komik geliyor bazen duyiyorum

Yapmacik yapmacik konusmalar

böyle anlatınca bende güldüm en çok ben çok seviyorum yavrumu, çünkü o benim ben yaptım ben doğurdum. Seninde çocuğun olabilir ama benim çocuğum benim yavrum

Bir ev corap kirletecek kadar pis nasil oluyor anlamiyorum. Gerci sizin evin pis olmasi komsunuza laf soyleme hakki vermez o ayri bir durum. Simdi biri bana gelse dese ki komsum var cocugu cok pis ustu basi rezil durumda napiim diye ona once kocaman bir "sana ne yahu" derim. Ama yok ille kendini fahri temizlik elcisi sectiyse de evine davet et komsunu guzellikle soyle derim. Ama bu guzelce soylemek cocuga laf dokundurarak olmaz. Ille diyecekse "bak kardesim seni cok severim ama sanirim cocuktan dolayi ev isine yetisemiyorsun cocugun ustu hep pis. Istersen dikkatli ol." tarzinda olmali.

Sen kendini sivri dilli görüyorsan yanılıyorsyn. Rahatsız olup hep susmuşsun

ay çocuk bu dikkat etsen de olabilir kirlenmistir tamam da benim yavrum cok temizdir ne ya.
hayal ettim direkt, cocuk sokakta oynar kavga ederler diger cocuklarin kapisina dayancak anne tipi. " benim yavrum bir sey yapmaz"
Yavrusu kedi herhalde Kendi kendini temizliyor
Kapıya dayanır bir de "yavruma kurban ol sen" der
Bebek bu, yerde orada burada ne görse ağzına alır, çoraplarını ağzına sokar, burnunu karıştırır, ne bileyim türlü türlü şeyler.

Bebeğimin artığına kurban ol da demiştir arkanızdan, kesin garanti %100 Yerlerden topladığı tüm tozu pisliği ağzına sokuyorlar gerçekten nasıl ne pisliği var ya bazı insanlar çok garip

Herseyi deneyerek ogrenmeli imis denemezse ve dur denirse gelisimi geri olurmus. Koca kutu cikolatanin tamamini cigneyip çıkardı (paketli halde)

tabiki bebek bunlari yapabilir ama yavru heleki yawru asla !

Meela baskBir komsum var oda sey der.
Annen ne suruyor sana hp mis gibi .kokuyorsun filan.der.
Biraz kisknclik yapiyor gibi me geliyo komsum 10 yildir cocugu olmuyor .
Yeni yeni hamile blki
Bence sen daha fazla kıskanç gibi görünüyorsun
Diğer konularına da baktım
Kadının sana söylediği kötü birşey Yok
Sürekli söylediğin şey”10 senedir çocuğu olmuyordu” ne kadar acımasızca,bu yüzden kadını biri çıkıp gelip kınayacak falan sandın galiba
Kadının hamile olduğunu diğer konuda belirtmişsin
Şimdiki yorumunda
“Yeni yeni hamile belki” yazmışsın
Bence sen çok kıskanıyorsun onu
Tek çocuk sende olmayacak ya
Allah herkese bahşediyor işte
Onunda temiz bir yavvvvrısı olacak
Evi de arada bir sil

Herkesin temizlik anlayisi farkli tabi.. o cok titizdir yada sen cok pissindir bence saka yoluyla seni uyarmis yani okdr pis oluyorsa bi corap bence hijyenli tut cunki bebegin dedigin gibi surunuyor

Sen dert yanmaya gelmemisskn kardes.
Komsunla ilgili problemini anlatirken bi yandanda cocugunun guzelligini ovmeye gelmissin.

Ama neyse Allah bagislasin bahti guzel olsun.

Bizim cocuklar zaten pis cirkin iyy berbat hepsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…