- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
ayan yorumlarina nasil
Aciklma yapdema gergi duyuyorum cunku farkli yere cekiyolar.l
Komsumun gereksz ve abartili gerckle bağdasmayan üslubuna ne demeli diyorum.
Akil istiyorum geln yorumlar alakasizKendimi ifade etmeye calisyorum
bence sen yaWWrunu bir yere goturme, kimsenin evinin sagini solunu kurcalatmaya hakkiniz yok kiSonra yawrum simardi dedim.
Saği solu kurcaladi
Bu soruyu sordugunuza gore cocugunu yok sanirim benimde 1 yasinda oglum var ve yeni yeni yurumeye ugrasiyor dusuyor kalkiyor emekliyor filan coraplari cok cabuk kirleniyor gunde 2 defa corabini degistiriyorum,cocuk bu sonucta onlarin kirlenen coraplarina kurban olsunlar
Kimse kimsenin kirlenen çoraplarına kurban olmasın
Hoş konuşmamış olabilir ama en az onun kadar itici bu şekilde konuşmak
Cocuklari fanuslami gezdiriyor evde gram toz olmamali diyenler disarda binbir tane seyi soluyoruz benim camlar kapali oldugu halde hergun tozlaniyor evim cadde uzeri dediginiz gibiBebeğin olduğu yerde gram toz olmamalıyı savunan yaşıtlarım.. biz sokaklarda akşama kadar tozun içinde oynayan nesildik hatırlatırım
Yaz günü kapı cam açık, hele de benim gibi cadde üzerinde oturuyorsanız toz olmaması mümkün değil. 7/24 vileda ile mi dolaşacağız?
Bazı anneler hakikaten rahatEvet ya aynen katılıyorum. Bir arkadaşım çocuğuyla geldi. Börek yapmıştım verdi eline yağlı yağlı yedi, yavrular yesin diye yaptım zaten. Ama annesinin dediği şey şu"yeterki midesine gitsin eliyle yesin" eyvallah yesin çocuk sonuçta. Ama sonra o elleri silmedi. Çocuk oraya buraya sürdü. Ben şimdi onun çocuğunun karnı doydu çok şükür diye düşünmek zorunda değilim ki eşşek gibi temizlik yapmışım ona acıdım.
Yazmiycaktim artik cvp neyse son size yazayim.
Ne pisligim kaldi ne pintiliğim ne çoçuğuna bakmiyorculuğum.
Nede ilgenmiyorluluğum pehhh.
Hic birini kabul etmiyorum blkide hata bnde anlatamadim kndimi.
Masaallh gerckten yavrum guzel bir cocuk hatta ajansa kayitli proje icin cagirdilar nazar olur cocuk diye aileler izin vermedi.
Neyse sorun guzellik çirkinlik sağlikli olsun hayirli olsun yeter bana.
bu komsum genel yapisi bu yemek yeriz bizde mesela tika basa yer sonra ay guzel olmamis der.
Mesela birsey alirim cok bgnir cokda uygundur ama cok pahali kaziklamislar seni der.
Ve buna benzer milyon tane örnek verebilirim size.
Yanlis ifade ettim kndimi.
Cocugum sumuklu diye tobe tobe yada pis diye pis demiyorum hani gicikligina yapiyor gibi.
Hatta belki kiskaniyor icten ice.
Hamileykende ben evim dublex ya benim hep şey derdi ay ses geldi yuvarlndinmi merdiven den kaç kere dedi hmde.
Halbuki evde çit yok vs vs.
Ya ben anlatamadim yada sivri dillire denk geldim.
Zaten senin jojuk dünyanın en güzel en muhteşem en en en iyi özelliklerin bir arada bulunduğu dünyanın 8. Harikası ( karga yavrusunu şahinim diye severmiş ) , o kadın da pis kıskanç, çekemeyen, dublexxxx evini kıskanan, 10 senedir çocuğu olmayan pis kısır olduğu için akşama kadar senin çocuğuna laf sokmaya çalışan eksiğin teki. Keşke sizin gibi egoistler dünyada hiç olmasa da insanlar mutlu mutlu yaşasa..!Yazmiycaktim artik cvp neyse son size yazayim.
Ne pisligim kaldi ne pintiliğim ne çoçuğuna bakmiyorculuğum.
Nede ilgenmiyorluluğum pehhh.
Hic birini kabul etmiyorum blkide hata bnde anlatamadim kndimi.
Masaallh gerckten yavrum guzel bir cocuk hatta ajansa kayitli proje icin cagirdilar nazar olur cocuk diye aileler izin vermedi.
Neyse sorun guzellik çirkinlik sağlikli olsun hayirli olsun yeter bana.
bu komsum genel yapisi bu yemek yeriz bizde mesela tika basa yer sonra ay guzel olmamis der.
Mesela birsey alirim cok bgnir cokda uygundur ama cok pahali kaziklamislar seni der.
Ve buna benzer milyon tane örnek verebilirim size.
Yanlis ifade ettim kndimi.
Cocugum sumuklu diye tobe tobe yada pis diye pis demiyorum hani gicikligina yapiyor gibi.
Hatta belki kiskaniyor icten ice.
Hamileykende ben evim dublex ya benim hep şey derdi ay ses geldi yuvarlndinmi merdiven den kaç kere dedi hmde.
Halbuki evde çit yok vs vs.
Ya ben anlatamadim yada sivri dillire denk geldim.
1 )sesli harfleri kullanin ,parayla degil ,ergen gibi yazmayin .
2) Mis gibi olan bebeginiz sadece size mis gibi gelir .
3) Elalemin evine giderken lambur lumbur degil ustunu basini degistirerek ve sumuklerini silerek gidin ...
4) 10 yildir benimde cocugum yok hic elalemin bebegini kiskanmadim ne alaka ?
5) Belki bebege nazarim deger korkusu ile icinden geldigi gibi sevmiyordur
Hani eskiler derler ya ne cirkinsin sen diye
O cirkin degil aslinda ne guzelsin sen niyetiyle soylenmistir .Biraz insanlarin psikolojilerini anlamak lazim
.
Son olarak temiz olun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?