İçime oturdu. Abartiyormuyum.Bebeğim .komsüm

Komsunuza kusmek istemiyorsaniz sizde coraplarini degistirip gidin yada ayakkabi giydirin

Ay size çok katıldım. Damdan düşenin halimden damdan düşen anlar. Benim de oğlumun oğlumun ağzı akıyor sürekli. Ama silmekle olcak gibi değil. Her aktığında silmek için birini kiralamam lazım o derece yani. Ben de saldım.çoksa siliyorum. Yakınımdaysa siliyorum. Sûrekli acaba ağzı aktı mı diye peşinden koşmuyorum. Ama görenler bazen takıliyo salyalı seni diye zoruma gidiyo. Bi de ben ıslak mendil sürmem çocuklarıma. Elleri ağızları kirlendiyse yıkarım. Ama bazen özellikle ağzı aceleye getirmem. Kuru mendille siler işimin bitmesini beklerim. Ama yine sözümona titiz türk kadını bi bakmışım çıkarmış ıslak mendili gel oğlum diyo. Bir insan nasıl o parfümlü içinde ne olduğunu bilmedigi şeyi çocuğun ağzına sürebilir ki. Bence asıl pis olan o.

Görüşmeyin.
Mecbur değilsiniz yani.
Evinize gelip bir kez daha sümüklü,çorabı kirli vs derse "beğenmiyorsan kapı orda gidebilirsin"deyin. Çenesine sahip çıkar sanırım artık.
Tamam bir kez söyledi şok oldunuz demediniz birşey ,ikinciye hatta üçüncüye neden ve nasıl müsade edebiliyorsunuz anlamadım.
Kimse kusura bakmasında yapıştırırım cevabını rahatsız olduysam/oluyorsam,sonuçta babamın oğlu/kızı değil ,illaki görüşmem gerekmiyor. Hiç kendimi yıpratamam.

Kadının tutumu hiç hoş değil yani ben olsam peçete verirdim annesi burnu akmış galiba fln derdim
Ama sizde biraz daha dikkat etseniz iyi olur çorapları gün içinde sık sık değiştirin mesela

Hayır biz de evimizde çorapla geziyoruz ama çoraplarımızın altı pis olmuyor, bir tek bebekler mi çorapla geziyor
Patik/rahat ayakkabı vs giydirebilirsiniz. Komşunuza oturmaya giderken de bir zahmet değiştirin çorabını.

Yine söylenmiş ama ben de söylemek istiyorum, çocuğunuzun gittiği yerlerdeki eşyaları karıştırmasına izin vermeyin. Küçük vs demeyin ağaç yaşken eğilir. Benim yengem, kuzenim daha yeni yürümeye başladığı hatta galiba henüz yürümediği zamanlarda, çocuğun odamda oynadığı oyuncağı ona vermeme izin vermemişti. Alışmasın diye.
Sizin çocuğunuz size göre temizdir, çok sevimlidir ama herkes öyle görmek zorunda değil.

Akşama kadar evde geziyorum, çoraplarımın altı pislik dolmuyor

Neyi kiskanacak cok merak ettim ben aciklar misiniz .
Burdan bir bayan arkadasla gorusuyorum ozelden iki cocugu var arada fotograf atar bebeklerin biri emekliyor biri yuruyor taaaa ekrandan belli cocuklar mis gibi .
Her zaman bakiyorum her zaman ayni .ustu basi eli yuzu ..
Pisle temiz ayird edilir bence

Çorap kirlenmesinin bebek olmakla ve yeni yürümekle ne ilgisi var ben anlamadım. Çocuk 1 yürüyorsa yetişkin 10 yürüyor. Demek ki sizin çoraplarınız ondan da çok kirleniyor. Ben anlayamadım olayı.

Yoo dört tane çocuğum var
Hepsi yürüdü . Çokta titiz bir insan değilim. Ama çocukların çorapları hiç kirlenmezdi .
Temiz evde niye kirlensin ki
Aynen ben de bunu diyorum. Demek yer tozlu. Yoksa niye çorap kirlensin. Bebeğin yürümeye çalışmasıyla ne ilgisi var. Biz de yürüyoruz evde.

Ona gore cocugunun karni doydu ya gerisi bos.
Cocuk yagli ellerle dolasmis oraya buraya surmus onemli degil ki
Cunku cocugunum karni doymus gerisi bos

Sinir oluyorum boyle insanlara

Cocugu rahat etsin de gerisi onemli degil

Ayol senin cocugun sana tatli
Baskasina degil

Size katiliyorum cocuklarin coraplari gerçekten çok kirleniyor ama sonuçta çorap bu değiştirin gitsin..
Bazende gercekten çok pis insanlar oluyor yanlis anlamayin sözüm size degil ama insan dışarı çıkarken çocugunun üzerine dahada dikkat etmeli,kirli çorapli sümüklü bir şekilde evdede ďışariı çıkarkende olmamalı..
Benim tanıdıgımda bir kaç kişi var mesela bir yere gidiyorum mevlüt gibi bir yere bir bakiyorum çocuğun çoraplari leş gibi,oturduğum yerden ben utandım..
Bence çocuklarimiza çiçek gibi bakmalıyız ki büyüdüklerindede tertipli düzenli temiz olsunlar..

Melek o bir kere cennetten geldiciler. Artığını yemedim diye kizanini gördüm ben be. Onun agzinin ne pisligi var ki diyor annesi. Aksama kadar bi beni sokmuyor agzina nasil temiz olabilir
Bebeğimin artığına kurban ol da demiştir arkanızdan, kesin garanti %100 Yerlerden topladığı tüm tozu pisliği ağzına sokuyorlar gerçekten nasıl ne pisliği var ya bazı insanlar çok garip

Ay bir de söylemeden edemeyeceğim, başlığı görünce bebeğin allah korusun komsüm diye bir hastalığı var sandım.

herkes kendi derdine odaklansa dünya daha güzel olurdu bence iki gün önce dertlerden bunalırken, insanlarla uğraşmaya çalışmak bana ilginç geliyor, hatta laf aramızda böyle kişilere Allah ın daha çok dert yükleyeceğine inananlardanım, kendi derdiyle uğraşsın kimseyle uğraşamasın diye ki sonuna kadar Allah a katılıyorum bu konuda, laf sokmaya ya da ayar vermeye çalışmak meziyet değildir, komplekstir.
konudan bağımsız olarak yazıyorum bunu.
konu sahibinden başkasına cevap vermiyorum.

Her yer temiz ama coraplar pis olmaz, temiz yerde corap kirlenmez. Oldu da alakasiz sekilde kirlendi (saksi doktu, islak yere basti vs) corap, giysi değişir. Misafirlige komsuya bile gidilse giysi corap degisir. Bu sadece cocuk icin degil yetiskin icin de gecerlidir.
Yeni hareketlenen cocuk her yere surer elini agzina goturur vs.. Dikkatli olmak lazim. Balkona kendi kendine cikiyorsa bu daha buyuk tehlike.
Komsuya bahane bulacagima ben olsam kendime bakardim.
Eger komşunun soyledikleri abarti ve laf sokmadan ibaretse onunla da gorusmez konuyu kapatirdim.

Ay allah aşkına şu bebeklerle ilgili konu açılınca yavrumda yavrum diye yazılınca bana geliyorlar bebeğin bebeğimin diyebilirsiniz neden sürekli yavrum da yavrum konuya odaklanamıyorum resmen

Ay allah aşkına şu bebeklerle ilgili konu açılınca yavrumda yavrum diye yazılınca bana geliyorlar bebeğin bebeğimin diyebilirsiniz neden sürekli yavrum da yavrum konuya odaklanamıyorum resmen
Aynen benim de dikkatimi cekti
Cocultan bahsederken yavrum
Yavrumum corabi kirlenmis
Yavrumum karni acikmis

Cok itici ya.

Cocugum deyince ..cocugunu daha az sevdigini mi dusunucez zannediyor acaba bazilari.

Iyi ki yavrusu var..diyesim geliyor

Konu sahibi kizmasin da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…