- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Zaten ilk soyledigi zamanlarda saka yapiyor zannediyordum ama son dedigi iste doktoruda nazar edeceksin dediginde artik sakadan çıktı gibi oldu ama soylesem yok ben saka yaptimda sen abarttin diyecek diye dusundumNiye cevabını vermiyorsun ağzın armutmu topluyor?
Ya normalde nazara inanan biriyim ama kalkip ne diye arkadasimin basarisina cekememezlik edeyimde ki nazar olsunBelli ki arkadasın notunun düşmesine sebep olan şeyin senin nazarın olduğunu düsünüyor.
Bunu da şaka yollu söylemiş işte.
Yanlış anladığın bişey yok.
Cok sustum cok ezildimde artik ezenleri birer birer hayatimdan cikardim ama boylecede hayatimda kimse kalmadi dogru ne yanlis ne artik bilemez oldumSusarsan çok ezilirsin benden demesi.
O zaman sizi ezmek için uğraşan değil sizin arkadaşlığınız için yanınızda olan kişilerle arkadaşlık yapın.Cok sustum cok ezildimde artik ezenleri birer birer hayatimdan cikardim ama boylecede hayatimda kimse kalmadi dogru ne yanlis ne artik bilemez oldum
Önceden hep şaka yollu söylerdi bende saka diye algilardim taki mevzuyu doktor olayina kadar emek verip bir yerlere gelmis birini ne cekememezligim olacakta nazar edicemGaliba senin ona nazar ettiğini ya da ne bilim senden başarılı olduğu için onu cekemedigini falan düşünüyor . Ego yapmış arkadaşın. Bence bi fırsat bulduğunda laf açıldığında sen de syle çekinme . En sinir olduğum şey karşındakinı patavatsiz konuşup kıran insanlardır bir de Bunlar kendilerine dobrayim ahhh lafım ağzımda benim falan der..
Bende sizin gibi dusunuyordum ama bi baktim ki bu politikayi uygulayarak cevremde kimse kalmamis kalanlarada herseylerine ragmen tahammul edeyim diyorum belkide hata ediyorumBu arkadaşa mecburmusun? Enerjini düşürenlerden uzak dur bence.
Çok uzun süre hiç kimse kalmamış tabirini yaşadım. Şimdi arkama bakıyorum ohhh iyikide gitmişler. Benim frekansımda insanları buldum, değillerse silip attım. Kambur yapamam kimseyi kendi yüklerim yeter bana diyorum...Bende sizin gibi dusunuyordum ama bi baktim ki bu politikayi uygulayarak cevremde kimse kalmamis kalanlarada herseylerine ragmen tahammul edeyim diyorum belkide hata ediyorum
Çok uzun süre hiç kimse kalmamış tabirini yaşadım. Şimdi arkama bakıyorum ohhh iyikide gitmişler. Benim frekansımda insanları buldum, değillerse silip attım. Kambur yapamam kimseyi kendi yüklerim yeter bana diyorum...
Benimde bi arkadasim vardi hic calismazdi
Ben calisirdim, okuldan snra ozel ders alirdim kotu oldugum dersten.
Ama olmuyordu.
Benimde oyle zoruma giderdiki anlatamam ben 4 alipta onun 6 almasi.
Neyse artik orta okuldan snra farkli mesleklere yoneldik.
Neyseki alakam yok,kizi severim ama gervekten sinir olurdum.
Simdi yeni okulda ben oyleyim. Ogrenmeden guzel not aliyorum( tabi son zamanlar okulla bagimi tamamen kestim hic dinlemedim etmedin derslere gitmedim geriledim).
Diger arkdaslarim 3 gun onceden ogrenir ve 6 alirken bende yine 6 alirim onlar gbi.
Demem oki bazen olmazsa olmuyor.
Icinde yoksa bazen biseyleri yapamiyosun.
Digerinin icinde varki o derslerde guzel not aliyor.
O kizinda tabi boyle yapmasi sinir bozucu.
Ben bir dururdum iki dururdum batlardim.
" neyine nazar degdiricem lan ben" diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?