İçime Oturdu Resmen Ne Demek İstedi Şimdi Bu

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Kızlar belki sizin dertlerinizin yanindan gecmez ama arkadasimin soyledigi bir laf resmen icime oturdu

Kızlar bir arkadasim var ikimizde açıköğretim de aynı bölümü okuyoruz konu ne zaman derslerden acilsa hic calisamadim soyle oldu boyle oldu kafam daginikti kesin kalicam gibilerinden şeyler söyler ama masallahı var her sınavdanda cok guzel sonuc alir bense calissamda calismasamda hep sonuclarim genelde kotudur

Konu dersten acildiginda arkadasim boyle olumsuz konusmalar yaptiginda bende sırf moral olsun diye sen calissanda calismasanda hep sonuclarin iyi masallahin var yine gecersin dert etme falan derim
Hatta gecen yine iste kafam almiyor hiç çalışasım yok kesin kalicam degince deme oyke bak sen hic calismadigin halde hep beni geciyorsun ben calissamda calissamda calismasamda sonuclar hep kotu dedim

Arkadasimda zaten sen oyle soyleye soyle beni nazar ettin dedi daha once yine benzer birsey demisti ama genelde mesajlasirken falan derdi sonunada gulucuk koyunca ben saka deyip ustunde durmazdim ama bu sefer acaba saka degilde ciddi mi diyor diye dusundum biraz kirildim ama yine birsey demedim

Bugun yazdim whatsapp tan ne yapiyorsun nasilsin diye oyle konusurken bugunlerde havalardanmidir nedir hep uykum geliyo hic calisasim yok dedim oda ben bu havalari cok seviyorum dedi

Bende bu yil tuhafim kis gelince kis geliyo diye uzuldum kis bitince yaz geliyo diye uzuldum

Arkadasimda doktora git dedi
Bende sakasina doktorda beni kovar degisik vaka diye dedim

Arkadasimda dedi ki (yani yazdı) bencede nazarın degecek nasıl doktor olmuş diye

O kadar kırıldım ki anlatamam ama birseyde diyemedim dersem ben saka yaptim sen alinganlik ediyorsun falan diye

Oyle degince kendimi bi yokladim acaba kimse icin boyle bir lafim oldu mu ama hatirladigim kimseye saka yollu dahi boyle birsey demedim

Hatta ben stajimi hastanede yapmistim orda bazen calisanlardan falan doktorlar icin bunu doktor yapanin ....iste bu nasil doktor olmussa yada bunu nasil doktor etmislerse gibi laflar duyardim niye oyle diyorsun emek vermis hak etmis derdim

Kimsenin arkasindan boyle kotu soz etmeme ragmen arkadasimin sanki kıskaniyormusum gibi konusmasi cok agrima gitti

Acaba ben mi alınganlık ettim yoksa arkadasim saka olsun diye mi oyle soyledi

Belli ki arkadasın notunun düşmesine sebep olan şeyin senin nazarın olduğunu düsünüyor.
Bunu da şaka yollu söylemiş işte.
Yanlış anladığın bişey yok.

Niye cevabını vermiyorsun ağzın armutmu topluyor?
Zaten ilk soyledigi zamanlarda saka yapiyor zannediyordum ama son dedigi iste doktoruda nazar edeceksin dediginde artik sakadan çıktı gibi oldu ama soylesem yok ben saka yaptimda sen abarttin diyecek diye dusundum

Birde acikcasi sahiden saka mi yapiyor yoksa ben mi alınganlık yapıyorum diye dusundum

Belli ki arkadasın notunun düşmesine sebep olan şeyin senin nazarın olduğunu düsünüyor.
Bunu da şaka yollu söylemiş işte.
Yanlış anladığın bişey yok.
Ya normalde nazara inanan biriyim ama kalkip ne diye arkadasimin basarisina cekememezlik edeyimde ki nazar olsun

Sonucta açıköğretim iste ilerde atanma sansimiz kacta kac olurki hatta bir cok konuda yaninda oldugum biri nasil noyle dusunur ki

Galiba senin ona nazar ettiğini ya da ne bilim senden başarılı olduğu için onu cekemedigini falan düşünüyor . Ego yapmış arkadaşın. Bence bi fırsat bulduğunda laf açıldığında sen de syle çekinme . En sinir olduğum şey karşındakinı patavatsiz konuşup kıran insanlardır bir de Bunlar kendilerine dobrayim ahhh lafım ağzımda benim falan der..

Galiba senin ona nazar ettiğini ya da ne bilim senden başarılı olduğu için onu cekemedigini falan düşünüyor . Ego yapmış arkadaşın. Bence bi fırsat bulduğunda laf açıldığında sen de syle çekinme . En sinir olduğum şey karşındakinı patavatsiz konuşup kıran insanlardır bir de Bunlar kendilerine dobrayim ahhh lafım ağzımda benim falan der..
Önceden hep şaka yollu söylerdi bende saka diye algilardim taki mevzuyu doktor olayina kadar emek verip bir yerlere gelmis birini ne cekememezligim olacakta nazar edicem

Bu arkadaşa mecburmusun? Enerjini düşürenlerden uzak dur bence.
Bende sizin gibi dusunuyordum ama bi baktim ki bu politikayi uygulayarak cevremde kimse kalmamis kalanlarada herseylerine ragmen tahammul edeyim diyorum belkide hata ediyorum

Bende sizin gibi dusunuyordum ama bi baktim ki bu politikayi uygulayarak cevremde kimse kalmamis kalanlarada herseylerine ragmen tahammul edeyim diyorum belkide hata ediyorum
Çok uzun süre hiç kimse kalmamış tabirini yaşadım. Şimdi arkama bakıyorum ohhh iyikide gitmişler. Benim frekansımda insanları buldum, değillerse silip attım. Kambur yapamam kimseyi kendi yüklerim yeter bana diyorum...

Övgüye aç biri olduğunu düşündüm bi an arkadaşının.
Zekisin diye söyleye söyleye de poposunu kaldırmışsın.
"Nazarın değdi"nin kaç kez esprisi yapılır ki?

Bir espri sündürülüyorsa, bil ki altında başka bir sebep vardır.
"Ay o kadar sündürdün ki şu nazar mevzunu...Canım bunu espri olarak söylüyorsan uyarayım, artık komik değil. Yok ciddi ciddi söylüyosan ona gülerim işte" deyip bas kahkahayı.

Çok uzun süre hiç kimse kalmamış tabirini yaşadım. Şimdi arkama bakıyorum ohhh iyikide gitmişler. Benim frekansımda insanları buldum, değillerse silip attım. Kambur yapamam kimseyi kendi yüklerim yeter bana diyorum...

Tek tükte olsa var gercekten samimi okduguna inandigim insanlar ama oyle kırk yılda bir girusebildigim kimseler ama sahiden en yakinimdakiler en cok canimi yakan kimseler oldu

Benimde bi arkadasim vardi hic calismazdi
Ben calisirdim, okuldan snra ozel ders alirdim kotu oldugum dersten.
Ama olmuyordu.
Benimde oyle zoruma giderdiki anlatamam ben 4 alipta onun 6 almasi.
Neyse artik orta okuldan snra farkli mesleklere yoneldik.
Neyseki alakam yok,kizi severim ama gervekten sinir olurdum.

Simdi yeni okulda ben oyleyim. Ogrenmeden guzel not aliyorum( tabi son zamanlar okulla bagimi tamamen kestim hic dinlemedim etmedin derslere gitmedim geriledim).
Diger arkdaslarim 3 gun onceden ogrenir ve 6 alirken bende yine 6 alirim onlar gbi.

Demem oki bazen olmazsa olmuyor.
Icinde yoksa bazen biseyleri yapamiyosun.
Digerinin icinde varki o derslerde guzel not aliyor.

O kizinda tabi boyle yapmasi sinir bozucu.
Ben bir dururdum iki dururdum batlardim.
" neyine nazar degdiricem lan ben" diye.

Benimde bi arkadasim vardi hic calismazdi
Ben calisirdim, okuldan snra ozel ders alirdim kotu oldugum dersten.
Ama olmuyordu.
Benimde oyle zoruma giderdiki anlatamam ben 4 alipta onun 6 almasi.
Neyse artik orta okuldan snra farkli mesleklere yoneldik.
Neyseki alakam yok,kizi severim ama gervekten sinir olurdum.

Simdi yeni okulda ben oyleyim. Ogrenmeden guzel not aliyorum( tabi son zamanlar okulla bagimi tamamen kestim hic dinlemedim etmedin derslere gitmedim geriledim).
Diger arkdaslarim 3 gun onceden ogrenir ve 6 alirken bende yine 6 alirim onlar gbi.

Demem oki bazen olmazsa olmuyor.
Icinde yoksa bazen biseyleri yapamiyosun.
Digerinin icinde varki o derslerde guzel not aliyor.

O kizinda tabi boyle yapmasi sinir bozucu.
Ben bir dururdum iki dururdum batlardim.
" neyine nazar degdiricem lan ben" diye.

Basaramiyorum diye uzulmedim dersem yalan olur ama onun basarisinida cekememe gibi bir durumumda hic bir zaman olmadi

Ben hicbirzamanda sadece kendimi dusunmedim bolumun atamasi yok diye gecen yil gece gunduz sendikalarla vs gorustum sosyal medyada ayni bolumu okuyanlarla beraber gerekli mercilere dilekceler vs yazdik inanin dersten cok bunlara zaman ayiriyordum
Arkadasimdan bir dilekce yazmasini istedim ne olur ne olmaz basim yanar diye yazmak istemedi sonra ben yaziyordum nolur nolmaz yazayim ya dilekce yazanlara kadro verilirse falan dedi oyle yazdi sanki alimlari kisiye gore yapiyorlar

Back
X