İçime Oturdu Resmen Ne Demek İstedi Şimdi Bu


Ne yalan soyluyum benim zoruma gidiyordu. Cekememezlik degil. Tabi istemezdim o aralar ben sinifi geciyimde o sinifta kalsin. Zaten kizida severim. Halada toplaniriz beraberce kizlarla oda dahil. Ben sakayla karisik hep dile getirirdim zaten o kiza " senden nefret ediyorum bee, su haksizliga bak ben essek gibi calisiyim, kendimi intihar edesim var haa" diyodum.
Ben cogu seyi sakayla karisik soyledigim icin arkadssim hjc bi zaman " kiskaniyosun sen beni" demedi. Beni bilir o. Kahkahalar atarak yuzune vururdum ofkemi, ben nasil becereksizim, senin tuzun kuru yine felan filan diye. Ofkem kendimeydi, yapamadigim icindi.

Bence sorun arkdasinda. Senin onu kiskandigini dusunuyor. Hep ben merkezci. Baksana senin icin degil kendi cikari icin yapmis yine o dedigini. Bu arkdaslar riskli. Zamani gelince seni bile satar.
Dikkatli ol.
 
Arkadasin tam isini bilen tip, dilekce yazmiyor basina is alir diye, ama dilekce yazanlarin, hak talep edenlerin emekleri sonucu kazanilan bir haktan bal gibi de yararlaniyor. Keske dedigi gibi dilekce yazmayanlarin, hak talep etmeyenlerin atama, maas artisi, ozluk haklari hakkinda iyilestirme yaptirmasalar da, millet hakkini aramayi ogrenir belki.
 
Keske dediginiz gibi hakkini arayanlara haklari verilseydide insanlar oturduklari yerden beklememeyi ogrenseydiler
 
Bu arada senin basina gelmemis ama benim "som agizli" bir kac vakam mevcut:) Ovdugum ve takdir ettigim iki insan ki yaslari oldukca buyuk, pat diye dustuler. Biri bir kac dakika icinde, digeri ertesi gun:S ama senin gibi hic art niyetli, kiskanclik yaparak bir sey soylemedim, zaten genel yapim kiskanc degildir ama tesaduf iste. Ama bir arkadas vardi ortaokulda insani korkutan cinsten. Yeni bir Turkce ogretmenimiz gelmisti ve kadin biraz ilginc biri bu arkadastan da hoslanmiyor, o da ogretmenden hoslanmiyor. Artik ne oldu hatirlamiyorum tam detayi ama insallah ayagin kirilir derse gelemezsin diye beddua etti. Kadin cidden ayagini kirdi gelecek hafta ve yerine baska bir ogretmen girdi derse bir sure.
 

Valla aklima gelmedi sizinki gibi bir vaka yasayip yasamadigim ama olsa herhalde gelirdi

Ama arkadasinizda nasil yurekten istemisse esref saatine mi denk gelmis nasilda kabul olmus bedduasi
 
Bende de var benzerinden.
Her sinav oncesi not isterdi bir ara.
Ben herhangi bir soru sorsam cevabi bilmiyorum olurdu, o bana istedigi zaman istedigini sorup israrla cevap beklerdi.
Aralarda ince ince laf sokma, alaya alma...
Nazar degmesin diye kendini vasat gosterip sinsilik yapardi.

Anladigimi fark etti, fena oldu kiz. Iyice aptal bellemisti beni.

En guzeli yavas yavas arkadasligi kesmek.
 
Inan arkadasim yakin cevremdende boyle arkadasligi kesmekten kimsem kalmayacak nerdeyse herkes bi degisik bi tuhaf olmus

Bazen belkide en dogrusu yalniz kalmak diye düşünüyorum ama bir basinada omur gecmiyo ki
 
Inan arkadasim yakin cevremdende boyle arkadasligi kesmekten kimsem kalmayacak nerdeyse herkes bi degisik bi tuhaf olmus

Bazen belkide en dogrusu yalniz kalmak diye düşünüyorum ama bir basinada omur gecmiyo ki

Negatif enerji yayan insanlara katlanmaktansa tek basima kalirim. Cok kotu etkiliyor beni hirs, rekabet falan.

Bana verdikleri mesaj aynen su: ''Zaten arkadas grubun yok, benim istediklerimi yapmazsan seninle dostlugumuz(!) biter. Ama benim senin istediklerini yapmama gerek yok cunku senden daha yakin oldugum dostlarim var.''
 
Kusura bakma da eziksin. Koy bi laf yap bi kapak, görsün anyayı konyayı.


Valla çok pis bi huyum var. Bana atar yapana iyi gider yaparım. Ve bu huyumu da çok severim. İçimde kalacağına, içinde kalsın.
 
sen niye sürekli sen benden daha zekisin gibi laflar ediyosun ki?boşver arkadaşın egolu belli ki.dangalakça şaka yapmış işte.kimseyi gereğinden fazla övme boşver.
 
sen niye sürekli sen benden daha zekisin gibi laflar ediyosun ki?boşver arkadaşın egolu belli ki.dangalakça şaka yapmış işte.kimseyi gereğinden fazla övme boşver.
Haklisiniz bendede buyuk hata var ama sirf moral olsun diye oyle soyluyordum be bileyim isin sonunda boyle birseyle karsilasacagimi
 
Boyle insanlarla nasil arkadas oluyorsunuz ya.

Tamam kusursuz dost arayan dostsuz kalir ama bu kisisel bir kusur degil ki size zarar veren bir sey.
 
sen bu kıza pek iyi davranma lafını da ver sussun otursun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…