- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Basaramiyorum diye uzulmedim dersem yalan olur ama onun basarisinida cekememe gibi bir durumumda hic bir zaman olmadi
Ben hicbirzamanda sadece kendimi dusunmedim bolumun atamasi yok diye gecen yil gece gunduz sendikalarla vs gorustum sosyal medyada ayni bolumu okuyanlarla beraber gerekli mercilere dilekceler vs yazdik inanin dersten cok bunlara zaman ayiriyordum
Arkadasimdan bir dilekce yazmasini istedim ne olur ne olmaz basim yanar diye yazmak istemedi sonra ben yaziyordum nolur nolmaz yazayim ya dilekce yazanlara kadro verilirse falan dedi oyle yazdi sanki alimlari kisiye gore yapiyorlar
Ne yalan soyluyum benim zoruma gidiyordu. Cekememezlik degil. Tabi istemezdim o aralar ben sinifi geciyimde o sinifta kalsin. Zaten kizida severim. Halada toplaniriz beraberce kizlarla oda dahil. Ben sakayla karisik hep dile getirirdim zaten o kiza " senden nefret ediyorum bee, su haksizliga bak ben essek gibi calisiyim, kendimi intihar edesim var haa" diyodum.
Ben cogu seyi sakayla karisik soyledigim icin arkadssim hjc bi zaman " kiskaniyosun sen beni" demedi. Beni bilir o. Kahkahalar atarak yuzune vururdum ofkemi, ben nasil becereksizim, senin tuzun kuru yine felan filan diye. Ofkem kendimeydi, yapamadigim icindi.
Bence sorun arkdasinda. Senin onu kiskandigini dusunuyor. Hep ben merkezci. Baksana senin icin degil kendi cikari icin yapmis yine o dedigini. Bu arkdaslar riskli. Zamani gelince seni bile satar.
Dikkatli ol.