İçime Oturdu Resmen Ne Demek İstedi Şimdi Bu

Sen deki ona "sendeki hava oxfordlu da yok anam" sanki Toronto da okuyor ne bu hava bende aöf okuyorum abartılacak nesi varmış söylesin bizde övünelim

Sahiden zamanla degisti desem ilk tanistigim zamanlarda sessiz sakin kwndi halinde biriydi desem bilmem inamirmisiniz

Inanirim tabi, ben de neler gordum ama inanin bana kimsenin ikinci defa beni kirmasina firsat vermeden bitirdim arkadasligi. Suan cok fazla arkadasim yok ama elimde kalan arkadaslarima her sekilde guveniyorum. Az ama oz...

Atkadaşlarını gereğinden fazla mı önemsiyorsun? Geçen yine bi arkadaşlı konun vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hayatının merkezinde başka insanlar olmasın ki dert de edinmeyesin.

Haklisiniz bendede buyuk hata var ama sirf moral olsun diye oyle soyluyordum be bileyim isin sonunda boyle birseyle karsilasacagimi
sen de cevabı yapıştıracaksın.mesela laf arasında sen de süper zeka değilsin tıp okumuyoruz sonuçta neyine nazar edeyim yawsss hahah gibi arada sokuşturuver.bırak o düşünüp o alınsın salla gitsin...

dinime küfreden müslüman olsa bari deseydin arkadaşım geçen bi konuda bahsetmiştin senin hakkaten hazır cvp olman lazım olmaz bu pasiflikle

dinime küfreden müslüman olsa bari deseydin arkadaşım geçen bi konuda bahsetmiştin senin hakkaten hazır cvp olman lazım olmaz bu pasiflikle
Katılıyorum aslinda ben konusursam bazen karsimdakini kırıcan bazende daha cok buyuyecek diye korkuyorum belkide yalnizliktan korktugum icin devamlı yutuyorum

Kızlar belki sizin dertlerinizin yanindan gecmez ama arkadasimin soyledigi bir laf resmen icime oturdu

Kızlar bir arkadasim var ikimizde açıköğretim de aynı bölümü okuyoruz konu ne zaman derslerden acilsa hic calisamadim soyle oldu boyle oldu kafam daginikti kesin kalicam gibilerinden şeyler söyler ama masallahı var her sınavdanda cok guzel sonuc alir bense calissamda calismasamda hep sonuclarim genelde kotudur

Konu dersten acildiginda arkadasim boyle olumsuz konusmalar yaptiginda bende sırf moral olsun diye sen calissanda calismasanda hep sonuclarin iyi masallahin var yine gecersin dert etme falan derim
Hatta gecen yine iste kafam almiyor hiç çalışasım yok kesin kalicam degince deme oyke bak sen hic calismadigin halde hep beni geciyorsun ben calissamda calissamda calismasamda sonuclar hep kotu dedim

Arkadasimda zaten sen oyle soyleye soyle beni nazar ettin dedi daha once yine benzer birsey demisti ama genelde mesajlasirken falan derdi sonunada gulucuk koyunca ben saka deyip ustunde durmazdim ama bu sefer acaba saka degilde ciddi mi diyor diye dusundum biraz kirildim ama yine birsey demedim

Bugun yazdim whatsapp tan ne yapiyorsun nasilsin diye oyle konusurken bugunlerde havalardanmidir nedir hep uykum geliyo hic calisasim yok dedim oda ben bu havalari cok seviyorum dedi

Bende bu yil tuhafim kis gelince kis geliyo diye uzuldum kis bitince yaz geliyo diye uzuldum

Arkadasimda doktora git dedi
Bende sakasina doktorda beni kovar degisik vaka diye dedim

Arkadasimda dedi ki (yani yazdı) bencede nazarın degecek nasıl doktor olmuş diye

O kadar kırıldım ki anlatamam ama birseyde diyemedim dersem ben saka yaptim sen alinganlik ediyorsun falan diye

Oyle degince kendimi bi yokladim acaba kimse icin boyle bir lafim oldu mu ama hatirladigim kimseye saka yollu dahi boyle birsey demedim

Hatta ben stajimi hastanede yapmistim orda bazen calisanlardan falan doktorlar icin bunu doktor yapanin ....iste bu nasil doktor olmussa yada bunu nasil doktor etmislerse gibi laflar duyardim niye oyle diyorsun emek vermis hak etmis derdim

Kimsenin arkasindan boyle kotu soz etmeme ragmen arkadasimin sanki kıskaniyormusum gibi konusmasi cok agrima gitti

Acaba ben mi alınganlık ettim yoksa arkadasim saka olsun diye mi oyle soyledi
onla derslerden konuşma artık açarsana da konuyu kapat ...bulunmaz hint kumaşımı birtek omu geçiyomuş

Katılıyorum aslinda ben konusursam bazen karsimdakini kırıcan bazende daha cok buyuyecek diye korkuyorum belkide yalnizliktan korktugum icin devamlı yutuyorum
korkunun ecele faydası yok eğer bundan korkuyosan daha fazla sosyalleşmeye çalış çevre
edin sivri dilli ol ama hep şakaya vur tatlı sert takıl yani bide benden tavsiye ata sözleri
ve deyimlerle haşır neşir ol sivri dilli ama kültürlü biri olarak algılanıyosun:KK53::KK53::KK53:

Boğaziçili de yok o hava neyin tribine girmiş ki :D açık öğretimde çalışmadan ancak sallanarak alınır yüksek puan oda şans varsa. görmediğin bir dersi vahiy yoluyla cevaplayacak hali yok kimsenin. sallamasın yani yemezler. aklı sıra çalışmadan yapıyorum havası veriyor çakal. derste dinleyerek öğrenebilirsin ama aöf yani herşey açık

Geçen hafta başına geldi benzer bir durum benimde. Aynı iş yerinde çalıştığım sözde samimi arkadaşım, hassas olduğum bir konu üzerinde sözde takılarak kaç kere laf söyledi durdu. Sustum hadi kırmayayım diye devam edince patladım sonunda. Ağır oldu biraz ama herkes yerini ve haddini bilmeli.
Sende sessiz kalma. Bu tarz insanlara cevap vermedikçe kendilerini bir halt zannediyorlar ve istediklerini söyleme hakkını buluyorlar kendilerine.

Geçen hafta başına geldi benzer bir durum benimde. Aynı iş yerinde çalıştığım sözde samimi arkadaşım, hassas olduğum bir konu üzerinde sözde takılarak kaç kere laf söyledi durdu. Sustum hadi kırmayayım diye devam edince patladım sonunda. Ağır oldu biraz ama herkes yerini ve haddini bilmeli.
Sende sessiz kalma. Bu tarz insanlara cevap vermedikçe kendilerini bir halt zannediyorlar ve istediklerini söyleme hakkını buluyorlar kendilerine.

Bende ilkin saka yaptigini dusunerek cok umursamadim ama en son doktor olayinda sahiden kırıldım yani doktoru cekememezlik edip nazar mi edicem ki simdiye kadar kimseyi kıskanan potansiyelde bir yapip olmamasina ragmen boyle soylemesi incitti

Bir daha ders konusunda en ufak birsey sormama karari aldim

ay şu kendini bi şey zanneden insanlara müsamaha göstermeyin Allah aşkına kendilerini bulunmak hint kumaşı zannederler bence hiç bişeyini anlatma yazma arama sorma devir öyle bir devir ki benim de şuan kankam dediğim kız 2 aydır biriyle görüşüyor maşallah 2 haftadır yüzünü gören yok bende ne arayıp ne soruyorum hayat umursamaz olmayı daha doğrusu iplememeyi öğretiyor insana ;)

Her şakanın altında bir ciddiyet ara. Bir olur iki olur ok ama öyle her sözde ima edilmez nazar verdiğini düşünüyorsa ki görünen o! uzak dur çıkar hayatından. Bazen çok iyi niyetli olmamak gerekiyormuş seninkisi fazla iyi niyet....

Back
X