- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Sevgili konu sahibi, hemen sana kendimden ornek vereyim de rahatla.
Evleneli 1,5 yil oldu. Ben de senin gibi guzel bir ev hayali kuran biriydim evlenmeden once. Gozum hep guzel evlerde, esyalarda idi. Biz nisanliyken esim yurtdisina egitim icin basvurular yapiyordu. Sonra kazandi, abd ye geldik, oyle bir evde, hem de 2. el esyalarla yasiyoruz ki ben sana evimin fotolarini cekip yollasam kendininkini saray sanarsin, emin ol. Ustelik bu 2+1 eve tl hesabiyla 2500tl den fazla kira veriyoruz her ay. Turkiyede olsak aylik 2500 tl ye 8-10 odali, 2-3 katli, havuzlu villalarda yasardik diyorum. Hem de esim de, ben de meslek sahibiyiz, etrafimizda evli arkadaslar var, onlar da aynen bizim gibi kari-koca meslek sahipleri, hepimiz boyle evlerde, 2. el esyalarda yasiyoruz. Mutfaktaki tabak, canagim, tencerem bile baskasindan kalma 2. el esyalar. Inan ki hic mi hic onemli bir dert degil, kayda deger, tatli canini uzmeye deger bir sebep degil senin evin, hem kira degil mi, git birkac ay otur, idare et, sonra kendin esinle birlikte cikar, cok guzel evlere bakarsin, begendiginiz birine tasinirsiniz, dert mi bu. Ilerde de Allah in izniyle saray gibi bir ev satin alirsiniz insallah
Ayrica keske ben vatanimda olsam, ulkemin, memleketimin havasini solusam, o begenmedigin musluklardan memleketimin suyu aksa, o mutfakta memleketimin yemeklerini pisirip, yesem de oyle bir evde yasasam, gurbet oyle zor ki, bulbulu altin kafese koymuslar, ahhh vatanim demis ya, oyle birsey yani, beyaz sarayda yasasam ahhh vatanim derim.
böyle düşünenler çok yok gibi geliyor banada siz neden orada duruyorsunuz madem gelin vatanınızada ne iş olsa yapın
canım bizde emlakçıyla çalışıyoruz zaten ama kriter çok nişanlımın iş güzergahına yakın olacak hem kirası az olacak hemde benim deprem korkum var üzerimde kat olması beni bunaltıyor en üst kat ve 3 kattan fazla olmayacak istanbul şartlarında inan çok zor
1 haftada 15 e yakın ev gezildi hep bir eksik insanlarda sıkıldı benimde biraz beğenmeyen e cıktı adım
başka çarem yoktu mecbur kabul ettim tuttular anahtar teslim oldu :/ vazgecemeyecegız malesef
günlerdir ev aramamıza rağmen malesef istediğim gibi bulamadım
nişanlımın ailesi ilgilendi daha çok ben şehir dışındayım diye onlarda yoruldu bunaldı bende artık bugun son gezdikleri evi tutun dedim oda mecburiyetten
insanlar daha fazla uğraşmasın diye
ama ev iğrenç inanırmısınız o banyosu mutfağı nasıl adam edilecek bilmıyorum
biraz bozuldum ister istemez nişanlımlada kavga ettik benim durumum bu daha iyisini şimdilik tutamam dedi benide suçladı lüks düşkünüymüşüm....
burada insanların yeni gelin evini görüyorum yada bazı sitelerin çeyiz gelin evi köşelerini bende hep öyle evler hayal etmiştim şimdi hayal kırıklığım malum kabullenmekten başka yapıcak birşeyim yok sanırım
nasıl bir yöntem önerirsiniz bana bayanlar?
ne yapmalıyım nasıl istemediğim bir yeri sevebilirim bazılarınız diyecekki sevdiğin adamla olduktan sonra heryer güzel olur ama ben kendimi biliyorum estetik düşkünüyüm ve evin çok eksi yönü var çok mutsuzum...o evde sanki ev işi bile zevkle yapılmaz çok güzel hayaller kurmuştum ama şimdiden yıldım...
işte harika evim :/:/
Nisanliyken bu asamalarda cok olur boyle seyler kirmayin birbirinizi cozulur gider zamanla...
Inan unutursun oturdugun evleri cektigin sikintilari felan ama arada gecen o tartismalar uzarsa o unutulmaz
bosver sonucta o da oturacak o evde kendisi otursun ceksin gorsun rezilliginide.
o zaman dersin iste luks degildi istedgim normal standartlarda bir evdi diye..
ama hic olmadgin gbi diyaloglara girme sakin canm inan bunlar unutulmaz hepsi gecer gider.
insan nisanliyken heves ediyor kim istemezki hersey olmasi gerektgi gbi olsun ama erkekler bzm gbi dusunmuyor derdini anlatamiyorsun ustune birde lux duskunudun gbi bir laf. o zamanda tartismalar artiyor karsindakini taniyamiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?