içime sinmeyen bir ev tuttuk ağlamak istiyorum

böyle düşünenler çok yok gibi geliyor banada siz neden orada duruyorsunuz madem gelin vatanınızada ne iş olsa yapın

Ev konusunda bence çok problem yaşamıştım.

Eşim doğu görevini yaptığı şehirde evler az ve kirada ev bulmak sıkıntılı. Ve birazda pahalı. Eşim 2 ay ev aradı, eğer istemediğim bir ev olsaydı, hem ev hem evlilik hem farklı bir şehire alışma sürecim çok sıkıntılı olacaktı. Bundan dolayı direttim istediğim ev buluncaya kadar, bizde tartışmalar yaşadık, dedim gerekirse düğünü ertelettiririm, hatta bir eve kapora vermişti, istemedim o evi. Sonra istediğim gibi bir ev bulundu, evimi çok seviyorum, yeni eşyalarım çok güzel duruyor, baktıkça içim açılıyor evime. Diğer evlerden pahalı ama ayda 100 tl fazla oldu, huzurum oldu.

Ev o kadar da kötü değil, eşya yerleşince güzelleşir.Bende başlığı görünce kırık dökük zannettim. Sen kötü ev görmemişsin.Ev iyi,ben beğendim,sende güle güle otur,inşallah ilerde gönlüne göre ev satın alırsınız....

evimi ilk tuttuğumuz zaman çok üzülmüştüm hiç beğenmemiştim ama bana büyük bir ev gerektiği için o evi tutmak zorunda kalmıştık zamanda çok kısıtlıydı..
şuanda hala aynı evde oturuyorum ve evimi çok seviyorum çok güzel boş yere üzmüşüm kendimi. evlendikten sonra anladım ki evin güzelliği eşyaların güzelliği o kadarda önemli birşey değilmiş önemli olan evdeki huzurmuş içinde huzur olan evler her zaman en güzel evlerdir bana göre..
Allah huzurunuzu bozmasın ağız tadı versin..

Son düzenleme:
Nolur kusura bakmayın ama yazmadan edemedim. Sizin gibi düşünenleri anlayamıyorum

Eşimin ailesi ve benim ailem evimizi baştan aşağı bir güzel yaptırdılar, ben şanslılardanım yani. Ama ailelerimizin ne durumlardan şimdiki hallerine geldiklerini düşündükçe çok utanıyorum. Ne kadar zorluklar çekmişler, her şeyi baştan BİRLİKTE yapmışlar. Biz onların yaşadıkları zorlukların binde birini yaşamamışızdır. Şu an evimiz benim için çok çok değerli, ama güzel olduğu için değil. Evime baktığımda ailelerimizin yaşamlarını iliklerimde hissettiğim ve bu durum bana güç verdiği için.

Demem o ki aslında eğer bu sınavı geçebilirseniz siz benden çok daha şanslısınız çünkü sonunda istediğiniz eve kavuştuğunuzda bu başarı sizin olacak, ikinizin.

bence kötü değil...o baca olan yeri kapatabilrsiniz fonlarla ne biliyim durş perdesi alırsın en güzelinden sonuçta kiracısınız..ama lafa gelince genelde herkes para önbemli değil diyor sonrada bu tür konularda sıkıntı çıkarıyor..ayrıca bodumrda karanlık yerde değil..zamanla herşey olur.. ev gezmişler yazıktır nişanlında ister daha iyisini ama buna gücü yetiyor demekki

belli kriterlerin var ve o kadar ev bakılmış o kriterler çerçevesinde.demek ki o kriterlerdeki evler bu şekilde.kendi canınızı sıkmayın ve nişanlınızla da yok yere kavga etmeyin

Eklediğiniz fotoğraflardan çok sevimli gözüküyor bu ev. Mutfağa beyazlı yeşilli çiçekli bir perde diktirirsiniz, beyaz ağırlıkta eşyalar kullanırsınız. Country tarzda bir mutfak elde edersiniz, cıvıl cıvıl..

Nisanliyken bu asamalarda cok olur boyle seyler kirmayin birbirinizi cozulur gider zamanla...

Inan unutursun oturdugun evleri cektigin sikintilari felan ama arada gecen o tartismalar uzarsa o unutulmaz

bosver sonucta o da oturacak o evde kendisi otursun ceksin gorsun rezilliginide.
o zaman dersin iste luks degildi istedgim normal standartlarda bir evdi diye..

ama hic olmadgin gbi diyaloglara girme sakin canm inan bunlar unutulmaz hepsi gecer gider.
insan nisanliyken heves ediyor kim istemezki hersey olmasi gerektgi gbi olsun ama erkekler bzm gbi dusunmuyor derdini anlatamiyorsun ustune birde lux duskunudun gbi bir laf. o zamanda tartismalar artiyor karsindakini taniyamiyorsun

benim evimde burda gördüğümüz evler gibi güzel değil. güzel olanlarında kirasına paramız yetmezdi zaten elin evi güzel olsa ne olur olmasa ne olur Allah sizede bizede güzel geniş ferah bi ev nasip etsin inşallah :)

geç değilse vazgeçin içine sinmeyen bir yerde evliliğe adım atmak gerçekten hoş bir başlangıç olmaz
sende izin almaya çalışıp aramalara eşlik etmelisin

Arkadaşım verdiğin kriterlere uygun ev bulunması ihtimali nedir sence. Yani sen gelip kendin bakamıyorsun bile. Bütçe kısıtlı, iş yerine yakın olacak en üst kat bir de 3ten fazla olmayacak. Yani zor. Ailen gitmene izin vermiyor eşin çalışmana izin vermiyor kimse sen ne istiyorsun diye sormuyor.
Herkes bir şey ister bu hayatta, ben de kendi evimde oturmak isterim ama buna bütçem var mı yok. Eşmin başının etini mi yiyeyim evlenmeden bir ev almadın diye. Buraya çeyiz köşesine resim koyamayan binlerce üye de var. Herkesin evi mükemmel değil ki. Yani bütçeniz olur eşin cimrilik yapar anlarım. Haklısın derim. Ama adam alabilecekken almamazlık mı yapıyor?
Bütün bunlar düğün stresi. Gerginlikten sarmışsın bence. Evi evi yapan içindeki insanlar. Mükemmel evin olsa da yuvan olmadıktan sonra neye yarar.

evde rezillik çekilecek ne var:44:

kusura bakmayın ama bence dert edilecek başka bişey bulamamışsınız kendinize.önemli olan gerçekten sevdiğinizle birlikte olmak yapım gereği asla takılmam böyle şeylere benim ''yeni gelin evi'' diye tabir edilen evim kiralık 1+1 eşyalı küçücük eski bi evdi şimdi lüks diye tabir edilen evlerden birinde oturuyorum ve biriktirdiğimiz paralarla aldık.
ben o evde oturdum diye ne uzadım ne de kısaldım.bence sen de takılma böyle şeylere..

Şimdi kriterler çok fazla oldu mu,imkanlar da sınırlı oldu mu herşey tam da gönlümüze uygun olmuyor.Ya kriterlerinden ödün verecektin ya da kendin gidip bakacaktın.İkisi de olmadığına göre insanlara da çile çektirmenin anlamı yok.Kolay değil ev bakmak 10-15 tane bulup beğenilmemesi.Herşey he diye gönlümüze göre olmaz.Biraz da sen güzelleştirirsin evi.Eşyalarla zevkinle.Gidpite harabe tutmamışlardır herhalde.Yeni evleniyorsun gençsin,yarın öbür gün kendi evin olur inşallah kendi canın istediği gibi olur.Ön yargılı olma.Belki eve yerleşince çok ısınacak için.Çevreyi seveceksin.Evin şekli şemalinden çok konumu önemli bence.İstanbul un en ücra yerinde saray yavrusunda otursan ne olacak.Eşinin iş yeri yakınlığı da önemli.Her gün trafik çilesini o çekecek.Bence kendini şartlandırma.Eşyaların bi yerleşsin.Bu kadar karamsar olma.

Kusura bakmayın ama ne kadar ekmek o kadar köfte.

Hem işime yakın olsun hem ucuz olsun hem yeni bakımlı olsunla olmuyor bu işler. Hepsini aynı anda istiyorsunuz siz.

Ev kötü değil eski sadece.

Sorun değil ki çalışan kesim için zaten ev hotel gibi kullanılıyor
lüx evde herkes oturmak ister ama erkeğin maddi durumu önemli ki bende 8 defa taşındım
hiçbiride lüx değildi şimdi kendi evimde her türlü lüx mevcut, önemli olan bir eve sahip olmak oda tutumlu olmaktan geçiyor yoksa ömür boyu kira öde

Ismarlama iş anca bu kadar olur kaldı ki kira değil mi sonuçta gönüller bir olsun daha sonra beraberce daha düzgün bir yere çıkılır ki bu bile düzgün abartılacak bir durum değil virane bir yer değil...

Hayırlısı olsun,en azından başınızı sokacak bir ev bulmuşsunuz.
Yuvayı dişi kuş yapar,bir iki ufak dokunuşla seveceğin bir hale getirebilirsin.
Herkesin evi yeni ve modern olmak zorunda değil.
Üstelik sadece geçici bir süre orada oturacaksınız.

Ben olsam mutfaktaki fayansları kapatmam.Hatta üzerine giderim:)
Malum vintage,retro modası var.Mesela duvara 1-2 teneke eskitme tablo asılabilir.
Aksesuarlar turuncu veya pembeyle yeşil karışık olabilir.
Ama aksesuarlarımı modern seçmem,hep vintage tarzda seçerim.

Banyonuzun fayansları gayet güzel.
Klozet kapağını sade alıp uygun bir ayna ve kırık beyaz paspas takımı kullanabilirsiniz.
Bu banyoda beyaz ferforje raf,askı ve tuvalet kağıtlığı kullanılabilir.
English Home da beyaz ferforje banyo aksesuarları bulunuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…