- Konu Sahibi dderya3484
Biz 1 senedir sevgiliyiz,
2 ay önce evlenme teklifi etmisti , 3 gün önce nişanim oldu,
Nişanı evde yaptik fakat evimiz 6+2 ve büyük oldugu için 55 kisi rahat agirlayabildik....
Annemle 10 gun once başladık hazirliklara...
Hersey kusursuz olsun diye elimden geleni yaptim,
Fakat nişan da sevgilimin ailesi hic birsey takmadilar! Sadece ailem ve arkadaslarim takti...kiz evi degil oglan evi gibiydik!
Parasinda pulunda degilim,
bi gümüş küpe bile taksa sevinirdim bilezik degil di yeterdi düşünsünler yeterki !!! kendimi kötü hissettim
Sadece benim akraba ve ailem takinca onlari nişana zorla getirmisler gibi...beni istemediklerini, deger vermediklerini düşünüyorum....
önyargılı olmamak icin 3 gündür direniyorum kendime
Ama ne mümkün
bi karar aldim,
Annem bi sürü hediye (bohça deniliyormuş) yaptiriyordu hic birini vermicem kimseye....
Ve tutacagimiz evde annesi icin bi oda yaptiricaktim istedigi zaman gelip kalsin diye, ondanda vazgectim kimseye oda yaptirmicam dedim...
Sevgilimle nikahi istanbulda daveti memleketlerinde yapariz diyorduk.... onuda istemiyorum sadece istanbulda olsun dedim...
Herseye tamam dedi....
nasil istersen dedi....
(Allah razi olsun ondan)nasil mutlu olcaksan öyle olsun dedi
ve ailesi adına Özür diledi....
Ama ben bu icimdeki "beni istemiyorlar" hissinden kurtulamiyorum...
Bu akşam Sevgilim "annem telefon numarani istiyor vereyimmi askim?" Diye sordu. " ver " diyebildim sadece.
Ama ben nisandan sonra soğudum hepsinden bu beni çok rahatsiz ediyor , gelini olcak kıza bir küçük hediyeyi cok gören kayinvalide bi kız arkadaşımın çeyreği kadar olamadi!!!
Şimdi telimide aldi aricak kesin ama acmak istemiyorum,
hicbirsey yokmuş gibi mi davranmam gerekiyor?
Normalmiydi bu nişan?
Kırıldığımı kendisine söylemek de istemiyorum...
Kesinlikle saygısızlık yapamam, yapmam ama uzak durmak geliyor içimden... sevgilimle cok guzel bi aşk guzel bi ilişkimiz var ama ailesinin Beni istemediğini hissediyorum.
Çokmu büyük hata yapmış olurum böyle davranarak?
Bu arada yıllardır bu sitedeyim... açtığım ilk konu.... Böyle bi konuyla olsun istemezdim ama ilk defa huzursuz ve karmaşık düşüncelerim
Seni anlıyorum ama eşinin ailesine bence tavır almamalısın yani şöyle, normalde olduğun gibi gibi davranma yani biraz soğuk ol ama abartma ve saygıyı sakın yitirme sakın. Mesela kv ararsa aç açmamazlık yapma normal konuş yani sesinden anlar zaten ama dediğim gibi abartma. Bu konu çok hassas bir konu inan bana. Sevgilin şu an senden yana gibi duruyor ama bu değişebilir o yüzden abartma diyorum.