İçimi burda dökmek istiyorum ama....

Mesela eltı calısıyorsa calısmıyor yazın
Aynı bınada otueuyorsa, oturmuyor yazın
Yası 40 sa 28 yazın
:KK53:

İlla birebir ornegw gerek yok. Önemlı olan olay, kişilerin konumu
İsmi cinsi degıl
Doğru diyorsunuz gerçekten uyarlama kitaplar gibi yazayım 😅

Edemedik. Resmen beni ikna edin de konu açayım gibi bir konu oldu. 😂😂
Kaynanayla eltiyle ilgili yanlış bilgi vereceğini anladık artık. Bence konusunu başka bir fake hesapla açmalı ahsjjajs

Madem içinizden gelmiş, kişileri deşifre etmeden, şehir, ilçe isimleri kullanmadan dökün içinizi gitsin 😊

Reelde buranın adı geçince boş bulunup atlamayın "aaa ben biliyorum" gibisinden. Hatta "hönk öyle bir site mi var, kim kurmuş, Türkçe mi yazılıyor" filan gibi siteden habersiz modunda boş gözlerle sorular sorun :KK39:

Bu arada kimseyle özelden sister olmaya kalkmayın. Bakarsınız size en çok destek olup eltiye veryansın eden eltinin ta kendisi çıkar filan. Aman deyim :KK48:

Ahahah olur valla.
Geçen yıllarda yurt dışında bir kadın arkadaşlık sitesinde tanışıp karşılıklı hiç foto istememe sözü verdikleri kişiye aşık olup görüşmeye kalkınca karşısında 10 yıllık kocasını bulmuştu

Koca tanınamıyorsa bilmeden kendine sayıp döken eltiyle de yanlışlıkla kanka olunabilir pekala :KK48:

Geçen yıllarda yurt dışında bir kadın arkadaşlık sitesinde tanışıp karşılıklı hiç foto istememe sözü verdikleri kişiye aşık olup görüşmeye kalkınca karşısında 10 yıllık kocasını bulmuştu

Koca tanınamıyorsa bilmeden kendine sayıp döken eltiyle de yanlışlıkla kanka olunabilir pekala :KK48:
Ay burda da bir arkadaş mağdur olmuş, aylarca konuşup karşılıklı foto attığı eleman irkek çıkmış.

Back
X