- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.377
- 158
- Konu Sahibi Eskilerdivanii
Yorum yapanlardan cıkarmıs elti bir de..qlfjdkfjldjf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyorsunuz gerçekten uyarlama kitaplar gibi yazayımMesela eltı calısıyorsa calısmıyor yazın
Aynı bınada otueuyorsa, oturmuyor yazın
Yası 40 sa 28 yazın
İlla birebir ornegw gerek yok. Önemlı olan olay, kişilerin konumu
İsmi cinsi degıl
Edemedik. Resmen beni ikna edin de konu açayım gibi bir konu oldu.Konu sahibi ikna olabildi mi?
Kaynanayla eltiyle ilgili yanlış bilgi vereceğini anladık artık. Bence konusunu başka bir fake hesapla açmalı ahsjjajsEdemedik. Resmen beni ikna edin de konu açayım gibi bir konu oldu.![]()
Belki elti burada popüler üyedirBilemedim. Eltiniz kesin buradaysa dökmeyin ya da anlatırken çok detay vermeyin. Ya da eltinizi de gömelim beraber.![]()
Kaynım yok, raadım.Belki elti burada popüler üyedir![]()
Bende ikitane var en gorgusuzundenKaynım yok, raadım.
Benim de yok, temizim demiştim zaten.Kaynım yok, raadım.
Ahahah olur valla.Bakarsınız size en çok destek olup eltiye veryansın eden eltinin ta kendisi çıkar filan
Geçen yıllarda yurt dışında bir kadın arkadaşlık sitesinde tanışıp karşılıklı hiç foto istememe sözü verdikleri kişiye aşık olup görüşmeye kalkınca karşısında 10 yıllık kocasını bulmuştuAhahah olur valla.
Ay burda da bir arkadaş mağdur olmuş, aylarca konuşup karşılıklı foto attığı eleman irkek çıkmış.Geçen yıllarda yurt dışında bir kadın arkadaşlık sitesinde tanışıp karşılıklı hiç foto istememe sözü verdikleri kişiye aşık olup görüşmeye kalkınca karşısında 10 yıllık kocasını bulmuştu
Koca tanınamıyorsa bilmeden kendine sayıp döken eltiyle de yanlışlıkla kanka olunabilir pekala![]()
Ayy attığı fotolara mı yansın, belki de erkekleri erkekle çekiştirdiğine mi. Fena olmuş gerçektenAy burda da bir arkadaş mağdur olmuş, aylarca konuşup karşılıklı foto attığı eleman irkek çıkmış.
Yaa korkutacaksın ürkek güvercini hiç anlatmıcakKorkutmak gibi olmasın ama gece birinin kocası basmış burayı.
Mesajlarınızın ve konularınızın görünmesine sınırlama getirinNe biliyim hani mesajları birleştirir meslekten yaştan olaylardan çıkarabilir diye düşündüm