İçimi burda dökmek istiyorum ama....

Bu da yeni moda herhalde. Konuyu açıp içeriğini reklamlardan sonra yazmak da ne bileyim... :KK53:
Yav tek eltisi kayınvalidesi olan siz misiniz koca memlekette? Bdv bunlarla dolu zaten. Millet olarak sevmeyiz eltileri, görümceleri.
Mümkünse üstünkörü, şahsın hayatını ve ayrıntıları çok betimlemeden anlatacaksınız. Eltinizin kaç çocuğu olduğu ya da kaç eltiniz olduğu, saçının rengi, çocuğunun cinsiyeti vs. gibi gereksiz ve ayırt edici bilgileri vermeyeceksiniz.
Çift taraflı Rus ajanı sanki, altı üstü elti. :KK53:

Bu da yeni moda herhalde. Konuyu açıp içeriğini reklamlardan sonra yazmak da ne bileyim... :KK53:
Yav tek eltisi kayınvalidesi olan siz misiniz koca memlekette? Bdv bunlarla dolu zaten. Millet olarak sevmeyiz eltileri, görümceleri.
Mümkünse üstünkörü, şahsın hayatını ve ayrıntıları çok betimlemeden anlatacaksınız. Eltinizin kaç çocuğu olduğu ya da kaç eltiniz olduğu, saçının rengi, çocuğunun cinsiyeti vs. gibi gereksiz ve ayırt edici bilgileri vermeyeceksiniz.
Çift taraflı Rus ajanı sanki, altı üstü elti. :KK53:
Ben korkuttum birinin kocası daha dün gece burayı basmış diye, vazgeçti mxmdmdmmc

Aferin sana Katibim. :KK53:
Heriflere kadınlar kulübüne giriyorum demeyeceksiniz işte. Söylerseniz gelir okurlar tabi. Çok meraklı bir tipse, internet geçmişini de silmek lazım tabi.
Ay merak bile etmiyor, belki boşanırsak falan dadanabilir dmmdfmmcmvvö

Ay merak bile etmiyor, belki boşanırsak falan dadanabilir dmmdfmmcmvvö
İşte herkesinki aynı değil demek. :KK53:
Eski sevgililerimden biri feci meraklıydı. İkide bir şu an ne yapıyorsun diye mesaj atardı, bezdirmişti. Sanki gizli bir halt yiyecek olsam şunu yapıyorum diye yazacağım. Ekseriyetle kendini akıllı sanan saftirikler işte. :KK14:

İşte herkesinki aynı değil demek. :KK53:
Eski sevgililerimden biri feci meraklıydı. İkide bir şu an ne yapıyorsun diye mesaj atardı, bezdirmişti. Sanki gizli bir halt yiyecek olsam şunu yapıyorum diye yazacağım. Ekseriyetle kendini akıllı sanan saftirikler işte. :KK14:
Sen napıyon diye sormadın mı?🤣

Yok yav, çok meraklı değilimdir ben. Ne yapıyorsa yapsın. Hem gizli bir halt yiyor olsa, hayatım şu an ortamdayım, bir kızlar var aklın şaşar diyecek hali yok. :KK53:
Sen ne yapıyorsun diye soran, o an kessin bişeyler yapıyordur.

Kızlar merhaba, herkesin olduğu gibi benim de ailemde kv ile ilgili yazıp dökmek istediğim şeyler var. Kimseyle paylaşmıyorum. Ancak eltim fln görür eder üyedir vs diye çekiniyorum. Ya da silemediğimiz için bir gün karşıma çıkar diye korkuyorm. Başınızdan böyle bir şey geçti mi hiç? Uzun uzun anlatıp içimi dökmeli miyim çok bunaldım
Ahh şu eltiler benimde başımda var 1 tane nerden bilecek sen olduğunu isim vermeden dök içini bence

Mesleği yaşı yazdınız mı daha önce bir yerlerde? Yazmadıysanız yazmayın hiç. Bu arada benim eltim yok, ben temizim. 😂
Ahh şu eltiler benimde başımda var 1 tane isim vermeden dök içini bence
Kızlar merhaba, herkesin olduğu gibi benim de ailemde kv ile ilgili yazıp dökmek istediğim şeyler var. Kimseyle paylaşmıyorum. Ancak eltim fln görür eder üyedir vs diye çekiniyorum. Ya da silemediğimiz için bir gün karşıma çıkar diye korkuyorm. Başınızdan böyle bir şey geçti mi hiç? Uzun uzun anlatıp içimi dökmeli miyim çok bunaldım

ay gercek miii hani nerde :KK53:

Ya bende bi konu çok bariz belli olmuştu ablama yakalandım inkâr ettim ama rahat değilim
Rica edip o konuyu sildirmek istiyorum çünkü nickim belli olunca özel güzel ne yazsam tedirgin oluyorum
Var mı böyle bir hakkınız şansımız Mune Mune

cok tesekkurrr sabah katip gonderdi okudum :D forumda daha ne gorsem sasiririm bilmiyorum hahahahash

Sen ne yapıyorsun diye soran, o an kessin bişeyler yapıyordur.
Sana gelmek istiyordur ne yaptığını merak ettiğine göre benim 1 görümce var 10] taneye bedel sıkta bu kelimeyi kullanır ne yapıyorsun ve anlarım ki bana gelecek bazen sabahtan atınca girmiyorum wpye gelmesin diye cevap vermiyorum 🤣🤣bi o mu fena sankim

Sana gelmek istiyordur ne yaptığını merak ettiğine göre benim 1 görümce var 10] taneye bedel sıkta bu kelimeyi kullanır ne yapıyorsun ve anlarım ki bana gelecek bazen sabahtan atınca girmiyorum wpye gelmesin diye cevap vermiyorum 🤣🤣bi o mu fena sankim
Ay yok, biz irkek için dedik onu. 😀

Back
X