İçimi burda dökmek istiyorum ama....

Kızlar merhaba, herkesin olduğu gibi benim de ailemde kv ile ilgili yazıp dökmek istediğim şeyler var. Kimseyle paylaşmıyorum. Ancak eltim fln görür eder üyedir vs diye çekiniyorum. Ya da silemediğimiz için bir gün karşıma çıkar diye korkuyorm. Başınızdan böyle bir şey geçti mi hiç? Uzun uzun anlatıp içimi dökmeli miyim çok bunaldım
Konu açıp açmak, sorunlarınızı yazıp yazmamak sizin sorumluluğunuzda istemiyorsanız yazmazsınız, siz üyeliğinizi bir şekilde deşifre ederseniz eltinizde öğrenir akrabalarda öğrenir, elti, kayınvalide, eş vb yakınların öğrenmesi genelde üyenin farkında olmadan kendini ele vermesinden kaynaklı oluyor, örneğin çoğu üye telefondan giriş yapıyor, her seferinde giriş yaparken şifre yazmak zorunda kalmasınlar diye otomatik giriş yapıyorlar, telefonlarının veri geçmişini silmiyorlar, konulara abone olduklarında bilmeden mail bildirim özelliğini de aktif ediyorlar.

Bu şu demek oluyor, cihazınızın veri geçmişini silmezseniz sizden başka biri telefonunuzu kurcaladığında KK linklerini görür, tıkladığı anda otomatik giriş özelliğini aktif etmişseniz siteye sizin üyeliğinizle giriş yapma riskine neden olur.
Konu aboneliklerinde mail bildiriminiz aktifse abone olduğunuz konulara yorum geldikçe telefonunuza bildirim gelir bu da sitede bir üyeliğiniz olduğunun deşifre olmasına sebep olabilir.

Deşifre olmaktan çekinen herkese tavsiyem, siteye her girişinizde Kullanıcı adı ve şifrenizi elle girin, Beni Hatırla özelliğini kullanmayın, konu/forum aboneliklerinizde "Sadece uyarı almak istiyorum" seçeneğini işaretleyin, bu şekilde işaretlerseniz siteye giriş yapmadığınız sürece bildirim gelmez.

Ve Profilinizi üyeler dahil herkese gizleme özelliğini kullanabilirsiniz, bu özellik sayesinde profilinizi kimse görüntüleyemez, profiliniz üzerinden konu ve mesajlarınıza erişemez.
Bu özellik için linke tıklayın: https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/privacy
Kullanıcı İzinleri bölümündeki "Sizinle özel konuşma yapabilir" maddesi dışında tüm maddeleri Hiç Kimse olarak düzenleyip Kaydet butonuna basın.

Son bir tavsiye, Kullanıcı adlarınız isim soyad veya çevrenizde size takılmış lakap vb olmasın, şifrenizde eşiniz tarafından dahi tahmin edilir bir şifre olmamalı, örnek veriyorum diyelim ki eşinizinde arada şifresini girerek baktığı bir sosyal medya hesabınızla ya da mail adresinizle, kısaca şifre isteyen her hesabınızda kullandığınız bir şifreyi burada kullanmayın.
Telefon, sosyal medya hesabı, isim vb kişisel bilgilerinizi ulu orta yazmayın dememe de gerek yok sanırım.

Bunlara dikkat ederseniz kolay kolay deşifre olmazsınız, 2006'dan beri üyeyim yıllardır akrabalarımdan, arkadaşlarımdan, komşulardan bile örnekler yazdım, yeri geldi kimisini çekiştirdim deşifre olmadım, ki yani aslında bakarsanız söylediğim hususlara dikkat ederseniz hepimiz sarı çizmeli Mehmet ağa durumundayız, sitede aynı şehirden, hatta aynı ilçeden üye olan yüzlerce kadın var, belki bir kısmı aynı sokakta bile oturuyor olabilir fakat onlar dahi birbirinin kim olduğunu anlamamışken biraz dikkatle eltinizde sizin kim olduğunuzu anlamaz.

Yeter ki siz, ben yukarı Ayrancıdan Halime 2 sokak ötemde oturan eltim Fatma'ya sesleniyorum, geçen bana geldiğinde hasedinden çatlayarak baktığın, güle güle kullan demeye bile ağız burun büktüğün cağğğnım porselen tabaklarımı kaynanam hediye etmişti, sana çöp bile almadı diye çıldırıyon değil mi, çıldır Fatma, oh sefam olsun diye yazmayın😌

Ya bende bi konu çok bariz belli olmuştu ablama yakalandım inkâr ettim ama rahat değilim
Rica edip o konuyu sildirmek istiyorum çünkü nickim belli olunca özel güzel ne yazsam tedirgin oluyorum
Var mı böyle bir hakkınız şansımız Mune Mune
Konu ve mesajlarınız silinemez yasaktır.
Siz de yukarıda verdiğim linkten profilşnşzi gizleyin, Kullanıcı adınızı da değiştirin.

Kiz sabah namazini müteakip mi anlatcan, hadisene
Ya benim aslında bir olay hikayesinden çok durum hikayesi gibi... Çehov tarzı yani 🤣
Şöyle ki biz eşimle aynı iş yerinde tanışıp evlendik. Ancak ailelerimiz kültürel açıdan çok farklılar ve bu durum artık baya göze batmaya başladı. Annem üniversite mezunu üst düzey memurluktan emekli, babam aynı şekilde öyle... Ancak kv ve kp ilkokul mezunu. Kv çalışmamış hiç. Annem ve babam kendini çok iyi yetiştirmiş insanlar. Babam her ay 3-5 kitap bitirir dünyada ülkede neler olup bitiyor çok ilgilidir. Takip eder vs... Oturup kalkmayı bilirler. Ama kv ve kp öyle değil. Konuşmayı üslubu bilmezler. Evleri düzensiz ellerinde para tutamazlar. Sürekli bizden borç isterler. Dolayısıyla annemlerle bir araya geldiğimizde anlaşamadıklarını düşünüyorm. Pek sohbet ortamı olmuyor. Ayıp olmasın diye sohbet etmeye çalışıyolar.
Annem mesela bizim her şeyimizi alır. Ağzımdan şu yok bizm de dediğim an bakar inceler alır hemen. Ama kv öyle değil. O hep ona alınsın istiyor. Mesela paspasları kırılmış eşime söylemiş o da aldı götürdük. Her zaman kullandığından farklı bir mop almıştık. Nasıl memnun muymuş dedim laf arasında konuşurken. Daha kullanmamış yeni evlerinde kullanacakmış diyor. Dedim hani kırıktı. Kullansın bi daha alınır. Ne biliyim napıyolar bilmiyorm ki diyor.
Yeni ev demişken ona geleyim... Bizim yakınımıza taşınmaya çalışıyorlar en büyük sıkıntım da bu... Çat kapı gelirler ederler diye korkuyorum. Dediğim gibi üslup fln bilmezler. İlk evlendiğimiz zamanlardan örnek vereyim. Evdeyz eşimle saat akşam 10.30-11 civarları... Kv ve kp de oturduğumuz taraflarda bir düğüne gelmişlerdi. Babası tutturdu eşime teyzen yanımızda gelelim evini gezsin. Bende söylendim. Akşamın bir vakti ev uygun değil. Ev görmeye bu şekilde mi gelinir diye. Eşim de uyuyoruz artık sonra gelin dedi.
Bunun gibi küçük küçük bir sürü durumdan ibaret. Kabaca bu şekilde. Üzülüyorum ben de bu duruma. Evlilik öncesi az çok tahmin ediyordum ama sıkıntı olmaz diyordum. Eşimi sevdiğim için orta yol buluruz diyordum. Bize de uzaklardı epey. Taşınma mevzusu olunca iyice içim içimi yemeye başladı 🤷‍♀️ umarım doğru şekilde ifade edebilmişimdir 🙏
Eltime gelince o da kıskanç biraz 🤣 sürekli laf sokmaya çalışıyor. Ama ben umursamıyorum. Normal konuşmama devam ediyorum Umursamadıkça daha çok kuduruyor. Eli ayağına dolaşıyor 🤣 kenara geçip izliyorum. Sıkıntı etmiyorum pek 🤣

Ya benim aslında bir olay hikayesinden çok durum hikayesi gibi... Çehov tarzı yani 🤣
Şöyle ki biz eşimle aynı iş yerinde tanışıp evlendik. Ancak ailelerimiz kültürel açıdan çok farklılar ve bu durum artık baya göze batmaya başladı. Annem üniversite mezunu üst düzey memurluktan emekli, babam aynı şekilde öyle... Ancak kv ve kp ilkokul mezunu. Kv çalışmamış hiç. Annem ve babam kendini çok iyi yetiştirmiş insanlar. Babam her ay 3-5 kitap bitirir dünyada ülkede neler olup bitiyor çok ilgilidir. Takip eder vs... Oturup kalkmayı bilirler. Ama kv ve kp öyle değil. Konuşmayı üslubu bilmezler. Evleri düzensiz ellerinde para tutamazlar. Sürekli bizden borç isterler. Dolayısıyla annemlerle bir araya geldiğimizde anlaşamadıklarını düşünüyorm. Pek sohbet ortamı olmuyor. Ayıp olmasın diye sohbet etmeye çalışıyolar.
Annem mesela bizim her şeyimizi alır. Ağzımdan şu yok bizm de dediğim an bakar inceler alır hemen. Ama kv öyle değil. O hep ona alınsın istiyor. Mesela paspasları kırılmış eşime söylemiş o da aldı götürdük. Her zaman kullandığından farklı bir mop almıştık. Nasıl memnun muymuş dedim laf arasında konuşurken. Daha kullanmamış yeni evlerinde kullanacakmış diyor. Dedim hani kırıktı. Kullansın bi daha alınır. Ne biliyim napıyolar bilmiyorm ki diyor.
Yeni ev demişken ona geleyim... Bizim yakınımıza taşınmaya çalışıyorlar en büyük sıkıntım da bu... Çat kapı gelirler ederler diye korkuyorum. Dediğim gibi üslup fln bilmezler. İlk evlendiğimiz zamanlardan örnek vereyim. Evdeyz eşimle saat akşam 10.30-11 civarları... Kv ve kp de oturduğumuz taraflarda bir düğüne gelmişlerdi. Babası tutturdu eşime teyzen yanımızda gelelim evini gezsin. Bende söylendim. Akşamın bir vakti ev uygun değil. Ev görmeye bu şekilde mi gelinir diye. Eşim de uyuyoruz artık sonra gelin dedi.
Bunun gibi küçük küçük bir sürü durumdan ibaret. Kabaca bu şekilde. Üzülüyorum ben de bu duruma. Evlilik öncesi az çok tahmin ediyordum ama sıkıntı olmaz diyordum. Eşimi sevdiğim için orta yol buluruz diyordum. Bize de uzaklardı epey. Taşınma mevzusu olunca iyice içim içimi yemeye başladı 🤷‍♀️ umarım doğru şekilde ifade edebilmişimdir 🙏
Eltime gelince o da kıskanç biraz 🤣 sürekli laf sokmaya çalışıyor. Ama ben umursamıyorum. Normal konuşmama devam ediyorum Umursamadıkça daha çok kuduruyor. Eli ayağına dolaşıyor 🤣 kenara geçip izliyorum. Sıkıntı etmiyorum pek 🤣

100 kişiye sorduk en popüler eltiyı arıyoruz sorusunda ki 1. Sirada cikabilecek en populer elti turu bu bundan mi korktunuz anlayacak diye 🤣🤣

Kv kp yakına taşınır cat kapı gelir diye de şimdiden konuşmaların arasına serpiştirin bi arkadaşıma kayınvalidesi böyle geliyormuş cok düşüncesiz hiç hoşlanmam vs diye

Eş ailesini vasıflandırmalarınızı sevmedim. Eşinizi de onlar yetiştirmiş sonuçta.

Eş ailesini vasıflandırmalarınızı sevmedim. Eşinizi de onlar yetiştirmiş sonuçta.
Eşimi onların yetiştirmiş olması vasıf katmıyor maalesef, eğitimsiz ve adabı muaşereti bilmeyenlere ne diyem mahmut mu diyem
Hakaret etmemişim kötü söz söylememişim 🤷‍♀️ size nasıl anlatacağım durumu başka türlü 🤷‍♀️

Back
X