Hastalıklı bir ilişki.Daha da saygısızlaştık, daha da kırdık, daha da felaket.. Ama daha da mutlu olduk, daha da paylaştık.
Her cümlende haklısın.Hastalıklı bir ilişki.
Aşk değil bak bu kesin.
Annen hastanede yatıyorken derdin sana zerre değer vermeyen insan müsveddesi mi?
Kır at hattını başka numara al.
Engelle tüm hesaplarından.
Azcık gurur kırıntısı lazım sana.
Sana burada tüm KK üyeleri yazsa nafile.
Böyle pasif olduğun sürece sen o adamın hapsine mahkumsun.
Öyle yapıyorun elbet. Annemi ihmal etmem de , insan üzülüyor :/Tekrar geri dönmen büyük hata olmuş ama yapcak bi şey yok ..Boşver üzülme değmez elin oğluna valla , git annenin yanında ol , ana gibi yâr olmaz .
Her şey için teşekkür ederim. Annem alkol tedavisi görüyor, yani aslında sevindirici bir şey.Annenize çok geçmiş olsun,her nesi varsa Allah acil şifalar versin. Atanma konusuna gelince,denemekten asla vazgeçmeyin.. İlişkiniz hakkında da şunu söyleyeceğim,o kitabı bir çok kez okumuşsunuz. Belki tekrar vazgeçtiğinizi görünce döner , ilk bir kaç ayınız güzel geçer sonra yine yine aynı şeyleri tekrar yaşarsınız. Bir kere yüz göz olunca toparlaması çok zor çünkü.
Kendinize bunu yapmayın. Şimdi eski erkek arkadaşınız muhtemelen her ne yaşanırsa yaşansın sizin ona yalvaracağınızı,siz vazgeçince de çok kısa süre içinde sizi geri döndürebileceğini düşünüyor. O yüzden size hoyrat davranması çok normal.
Ne gerek var ki? Üç günlük dünyaya acı çekmeye mi geldik? Zamanı gelince, sizi gerçekten hakedene verin sevginizi.
Onun çok fazla sebebi var olmamak için. Mantıklı olanı yapıyor aslında. Kavga dolu ,huzursuz bir ilişki neden yürüsün zaten. Ama neden buna sebep ben olıyorum onu hazmedemiyorum. Kavga eden ben, huzursuz eden ben..yalnjz o değil başka hiçbir ilişkiyi yürütemeyecek olan ben.. Katlanılması zor olan ben.. Ağır gelen bu . neden bana bunu yapıyorOlmuyorsa devam etmenin bir anlami yok ...seni çok iyi anlıyorum hissettim inan yazdıklarından.
Sevmek güzel şey ancak, her şey değil ..diyelim evlendin, sürekli tartışma, kavga sürekli ayrılmak isteyen koca olarak buraya konu acardin. ....bence ömür boyu çekmeyin birbirinizi sonra o sevgi bitince tahammül falan kalmıyor çünkü .
Kesinlikle atama olmadan evlenemeyiz dediğinde bitmeliydi bu ilişki.... anlaşılan fazlasıyla baskı altında bu atama olayından.... eğer tek bahane bu ise hiç gerek yokmuş.
Bu günlerin geri gelmeyecek. Gençliğinin tadını cikar. Seni sen olduğun için sevebilecek birinin olmasına fırsat ver. Ya evlenseydin? Boşanmak daha mı kolay olacaktı? Zaten ondan nefret etmen için onlarca sebep var. Hak etmediği değerleri yükleme o adama. Sen çok değerlisin, annen için, seni seven herkes için. Onlara sarıl, onların sana verdiği mutluluğu o adamın yaşattığı mutsuzlukla harcama.
Seni buna inandırmis. Bir insanı delirtip sonra sen delisin demek ne kadar kolay.Hak etmeyen o mu ben miyim bilmiyorum. Ben gerçekten öfkeyle ne dediğimi hiç bilmedim. O sustukça konuştum. Onun gözünde de bu yüzden her şeyi ben mahvettim. Kaybeden benmişim gibi davrandığı için ben de kaybettğime inanıyorum. Suçluymuşum givi davrandığı için suçlu hissediyorum.
Sanırım ben diğer sıkıntılarımı düşünmemek adına buna sığınıyorum. İşime mi geliyor ne. İşe giricem yakında. Bir yandan da ders çalışıcam. İlk ayrılık kadar dağılmadım sanırım, daha kısa toparlayabilceğmi düşünüyorum. Umarım öyle olur.şu yazıyı okuduktan sonra dedim ki aslında uğraşacak o kadar şeyi varken ne diye şu ahlaki değeri olmayan adama sığınmak istiyor.
arkadaşım anladığım kadarıyla üniversite mezunusun. öncelikle seni idare edebilecek bir iş edin.
sonra hemen dershaneye yazıl kpss için. arkadaşlar edin kendine. çıkıp bir kahve içmelik sosyal arkadaş tabi. gez dolaş ye iç.
sonra spor salonuna yazıl. bu belediyenin 10 liralıkları da olabilir. enerjini orda atarsın. ve bu adamı sonsuza kadar çıkar hayatından.
atanmadan olmaz ne ya hu??
Sanırım ben diğer sıkıntılarımı düşünmemek adına buna sığınıyorum. İşime mi geliyor ne. İşe giricem yakında. Bir yandan da ders çalışıcam. İlk ayrılık kadar dağılmadım sanırım, daha kısa toparlayabilceğmi düşünüyorum. Umarım öyle olur.
Her şey için teşekkür ederim. Annem alkol tedavisi görüyor, yani aslında sevindirici bir şey.
Atanamayışım ayrı sıkıntı. Kendimi beceriksiz, başarısız hissediyorum. Deli gibi çalıştın yibe yapamadın. Ama azmimi kazanmaya çalışıyorum.
Ve evet o benin yalvarmalarıma alışık. Belki zaman geçecek dönmeyi de düşünecek. Ama bunu da sanmam. Geröekten olmadığımızı görüyorum. Beden sever sevilirken, ki sevildiğim şüpheli, olmuyor bilmiyorun. Aslında baş edemediğim şey suçluluk hissi. Çünkü bana bunu yaptı. Senin yüzünden senden soğuyorum. Senin yüzünden ayrılıyorum. Senin çenen senin dırdırın... Ben kendimi çok suçlu hissediyorum
Biliyorum. Bana sadece acı veriyor. Ama ilk iki yılımız mükemmel geçerken naısl son iki yıl bu kadsr mutsuz geçiyor anlamıyorum. Anlaşıyorken artık anlaşamamak.. Almıyo şu kafam.bak eğer dik durup dönmezsen bir daha aradığında müthiş güçlü hissedersin. etrafta milyonlarca iyi adam varken tertemiz yeni bir sayfaya başlamak varken; kangren olmuş sadece acı veren ilişkiyi tekrar tekrar yaşamak çok mantıksız
bu soruların hiç bitmeyecek biliyorsun değil mi ? Kadın neden konuşur tatmin değildir sevgisinden değer vermemesinden ilgisizlikten vs kadını konusturtma o zaman dimi ama....Ben neden hep onun sevgisini sınamak zorunda kaldım? Ondan sevgi beklemek zorunda kaldım? Bitmesi gerektiğini bilmeme rağmen neden kalan olnayo seçtim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?