Kaç kere morluklar oluştu. Ele avuca sığan meseleler de değil yalnız
Lutfen ya, boyle cevaplar okuyunca ben mıdeme agrı giriyorBoşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
Ha tamam ozaman, sadece yapıştırıyorsa sıkıntı yokAğzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...
Canım peki neden kendine bunu yapıyorsun seni sen olduğun için seven adam vardır illaki eğer böyle yapıyorsa bence bitir değerini anlar senin hayatin bisey diyemem ama bu kadarda fazla ya dövme vurma nee kendini ezdirme konuş olmuyorsa ayrıl ve benden tavsiye böyle bir adamdan umarım çocuk sahibi olmazsinn25 yaşındayım lise 2 den beri birlikteyiz 2 senelik evliyiz bana karşı ilgisizliğin o kadar sıkıldım ki. Bilgisayar telefon. Sürekli böyle. Güzel güzel giyinirim süslenirim makyaj takı Her bişeyime dikkat ederim ama karşılığını görememek beni çok üzüyor artık. Ya oyun oynuyor oyuna para atıyor. Ben para harcayınca bana kızıyor, çok öfkeli çok sinirli ağzımı açsam ikinci kelimemde sinirlenip vuruyor, ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım artık
Ne desek bos sanki. Okuyup geçelim.Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
Saman alevi yüzünden dudağın patlayacak, sonra vücudunda kırıklar olacak ama tabii onca yıllık birliktelik değil mi, ne hakla bitirirsin! Canının hiç mi değeri yok? Onca yıllık birliktelik olduğu için bitirmen gerek zaten, onca yılda düzelmemiş, hiç düzelmez. Hatanın neresinden dönsen kar.Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
Ele avuca sığan meseleler olsa darp edilmeniz normal yaniKaç kere morluklar oluştu. Ele avuca sığan meseleler de değil yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?