İçimi dökmek istedim. Beni dinler misiniz?

Smyra2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
94
1
3
30
25 yaşındayım lise 2 den beri birlikteyiz 2 senelik evliyiz bana karşı ilgisizliğin o kadar sıkıldım ki. Bilgisayar telefon. Sürekli böyle. Güzel güzel giyinirim süslenirim makyaj takı Her bişeyime dikkat ederim ama karşılığını görememek beni çok üzüyor artık. Ya oyun oynuyor oyuna para atıyor. Ben para harcayınca bana kızıyor, çok öfkeli çok sinirli ağzımı açsam ikinci kelimemde sinirlenip vuruyor, ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım artık

Dinleriz tabii ve dinledik. Şimdi sen bizi dinler misin? Sanmıyorum... Ama bu konunun tek cevabı var; boşanacaksın. Çocuk filan aklindan bile gecirme. Ayrica senin süsünün püsünün, karşıdakinin mallığıyla hiç ilgisi yok. Ezdirmeyin kendinizi böyle gerzeklere. O kimmiş ya?

Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
Lutfen ya, boyle cevaplar okuyunca ben mıdeme agrı giriyor
Dayagını ye keyfine bak o halde.

Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.

Çare değil mi?
O zaman yapcak bişey yok sana. İnsan kendi kaderini kendi yaşıyor.
Daha farklı giysiler giy madem.
Tövbe yarabbim..

Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...
Ha tamam ozaman, sadece yapıştırıyorsa sıkıntı yok

Canım peki neden kendine bunu yapıyorsun seni sen olduğun için seven adam vardır illaki eğer böyle yapıyorsa bence bitir değerini anlar senin hayatin bisey diyemem ama bu kadarda fazla ya dövme vurma nee kendini ezdirme konuş olmuyorsa ayrıl ve benden tavsiye böyle bir adamdan umarım çocuk sahibi olmazsinn

Saman alevi yüzünden dudağın patlayacak, sonra vücudunda kırıklar olacak ama tabii onca yıllık birliktelik değil mi, ne hakla bitirirsin! Canının hiç mi değeri yok? Onca yıllık birliktelik olduğu için bitirmen gerek zaten, onca yılda düzelmemiş, hiç düzelmez. Hatanın neresinden dönsen kar.

Razı olsan da boşanmak zorundasın. Şiddet bir kaç kişinin dur demesiyle önlenecek bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…