Uzun bir süredir çok şükür. Yok. Konuşamıyoruz konuşmalarımız hep kısa kısa.2 yıl ne ki? Çocukta yok her ne kadar özel alanlarınız olsada bir sevgi göstermeniz lazım arada. Yemek yerken sohbet etmeniz bazen el ele tutuşup dışarda hava almaya çıkmanız lazım. Birlikte zaman geçirecek şeyler yapmanız gereken zaman. Sizde bunların hiçbiri yok mu? Hiç mi ortak bi zamanınız yok? Şiddet konusu ayrı mesele zaten ne demek vurmak. Morluklar oluyor demişsiniz vücudunuza da mı vuruyor?
O kadar çok istiyroum ki düzelmesiniŞiddetin küçüğü büyüğü olmaz eşiniz sizden yüz bulmuş siz dur demezseniz ileride daha çok vuracak ben de ex eşim tarafından ufak tefek ittirilmelere vurmalara maruz kaldım bide ben sana vurmadım o vurma değil hastanelik mi oldun diyor du eşin ya düzelicek yada sen seçim yapıcaksın
Yani sizi dövsün, siz ilgi bekleyen yavru köpek gibi peşinde dolanın ama illa ayrılmanız için aldatılmanız gerek? Ya lütfen sırf gençliğinizi beraber geçirmiş olmanız ona bağımlı olduğunuz ve asla ayrılamayacağınız anlamına gelmez. Önemli olan vicdanlı olması değil size nasıl davrandığı. Siz onu o kadar tolere ediyorsunuz ki sorunun ne olduğunu göremiyorsunuz. Siz buna devam ederseniz düzelmez, sizin her zaman ona taptığınızın farkında çünkü.Aldatılmak
İnşallah düzelir çevremde bir kişi var dayak olayını bırakan o da karısı çalışıyor evi geçindiriyor diye düzeldi kendisi akşama kadar yatıyorO kadar çok istiyroum ki düzelmesini
Ayicikkk...Sizde bu iliski artık hayati bir alışkanlığa dönmüştür.Ne desek bos ama bence artik dur demelisin.Biraz kendinden emin ol dik dur karşısında.Onu en iyi sen tanırsin bir yolunu bulursun25 yaşındayım lise 2 den beri birlikteyiz 2 senelik evliyiz bana karşı ilgisizliğin o kadar sıkıldım ki. Bilgisayar telefon. Sürekli böyle. Güzel güzel giyinirim süslenirim makyaj takı Her bişeyime dikkat ederim ama karşılığını görememek beni çok üzüyor artık. Ya oyun oynuyor oyuna para atıyor. Ben para harcayınca bana kızıyor, çok öfkeli çok sinirli ağzımı açsam ikinci kelimemde sinirlenip vuruyor, ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım artık
Aldatılmak
Uzun bir süredir çok şükür. Yok. Konuşamıyoruz konuşmalarımız hep kısa kısa.
Özünde ıyı bırı dıyosun yani, napsın adamcık fıtratı odur onunda oyleyse.Tabiki normal karşılamıyprum böyle bişey normal karşılanır mı ya. Benim çocukluğum gençliğim. O kadar kolay değil ki bırakmak dediğim gibi her kavgamızda geliyor üzülüyor vicdanlı biri. Ama. Aması var işte yapıyor. Yani uzun süredir çok şükür ileri gitmedi, fakat ilgisiz işte şuan muzdarip olduğum konu bu
Böyle değil işte üzülür bişey olsa dayanamaz. Ama sinirli aşırı sinirli
Böyle değil işte üzülür bişey olsa dayanamaz. Ama sinirli aşırı sinirli
Kıyamammmm...her kavgamızda geliyor üzülüyor vicdanlı biri.
Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?