İçimi dökmek istedim,çocuklugumu özledim..

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.571
53.168
798
Merhaba kk yine ben,yine ben
Benim annem ve babam ayrı, yaklaşık 2,5 yıldır babamı hiç görmedim,telefon ile dahi konuşmadım..
Bu durum hepimiz için en iyisi ama, bazen insan tuhaf oluyor işte..
Babam öyle bir insandır ki, hala ailede kimse onunla ilgili kötü bişey söyleyemez, yaptıklarını unutamaz..
Göğsünde uyutmuş beni bebekken.. biraz büyüdüğümde hatırlıyorum,her gün parka giderdik.. sırtında tasırdı,,gece ben uyumadan uyumazdı,masallar anlatırdı, oyunlar oynardık..
Ama bir yandanda, onun bize ve en basta kendine yaptıkları..
Yaşadığımız şehrin sayılı ailelerinden, maddi durumu cok iyiyken herşeyi tüketmesi, ve bütün bunlara ragmen hala bizi düşünmemesi, seneler sonra bile ben gezer tozarım ev almamki yatırım yapmamki demesi..
Hikayemin öyle ayrıntıları varki aslında..

Ben tüm yaşadıklarımdan sonra, tek basıma cevreye karsı cok güçlü olsamda, insanlara karşı cok ürkek ve önyargılıyım, kendimi geri çekiyorum, özellikle bunlar aklımda daha belirgin ise..

Dün akşam özel ders vermek için bir aile ile görüştüm.. 2 çocukları var, daha cok genç bir çift..
küçük kızları 4 yasında, büyük 11 yasında
Anne ev hanımı, ev çok güzel, düzenli, tertemiz..
Baba belli işten yeni gelmiş ve kızını kucagından indirmedi , eşi ile aşkım, hayatım diye konuşan bir insan.. Hayran kaldım.. ve cok ayıp, cok ayıp biliyorum ama o kucaktaki 4 yasındaki kız cocugunu kıskandım..
Annemi düşündüm..
Benim meleğimi, ömrünü tek basına geçirmek zorunda kalan..
Özel şirketlerde mahvolan, sonra biraz rahatlayan, ama gitgide yıpranan annemi..

Hayat çok zor, büyümek iğrenç bişey..
Ve cok ilginç ki, ben aslında hayatımın 1 dksını bile hiç bişeye değişmem..

İlk başta yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Babamı bir kez daha özeldim işi nedeniyle hep uzaklara gider gelincede hepimize ayrı ayrı hediye alır en küçük olduğum için bana sevgisini daha çok bastırır. Şimdi onu özledim ve ağlıyorum eve gidince telefon açıp sesini duycam akşam olsun eve gitsem

canım umarım senin de güzel bir yuvan ve ailen olacaktır. ne şanslı annen ki senin gibi bi evladı var.

canım umarım senin de güzel bir yuvan ve ailen olacaktır. ne şanslı annen ki senin gibi bi evladı var.

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bugüne kadar yaşadığımız mucizelerin, mutlulukların aslında herseyin daha güzel olacagının habercisi olduğunu biliyorum ama işte..

Canını sakın sıkma seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bir yanın öfke doluyken bir yanın baba şefkati istiyor ve için cız ediyor sen her zaman güçlü ol ve dua et

beni ayakta tutan en büyük güç dualarım..
genelde bu durumu büyütüp sorun haline getirmiyorm hayat zor ama coook güzel her türlü mutlu olmayı becermek önemli olan

güçlü biri olduğun her sorunun altından kalkabileceğin yazdıklarından belli. takdir edilmesi gereken bi annen varmışne mutlu ki. inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur

Aslında benim sorunum güçlü gözükmem galiba.. etrafa karsı hiç bir zaman duygularımı belli etmedim,edemedim. Buraya yazdıklarımla bile ne kdr zayıf kırılgan oldugumu belli edemiyorum

bütün bu yaşadıklarımın etkisi ile insan ilişkilerinde inanılmaz bir sorun yaşıyorum.. onlara kendimi anlatmakta, kendi isteklerimi belli etmekte zorlanıyorum, sanrım karşımdaki insanın hayatındaki yerimden emin değilim, kaybetme korkusu yaşıyorum.. ve hep kırılsamda, keşke böyle olmasaydı keşke hayatımdan cıkmasaydı diyorum, içten içe geçmişimi eski arkadaslarımı unutamıyorum.. ufacık bişey olsa karsımdaki bana sert cıksa, ya küsüp tamamen duvar örüyorum, hemen siliyorum o insanı ya görmemezlikten gelip tepeme cıkarıyorum.. sonuç: hayal kırıklığı, yalnızlık,birlikte planlar yapıp o hayallerden vazgeçmek zorunda kalma..

ne yapabileceğim konusunda bana fikir verebilecek olan varmı
sanırım prof destek almalıyım bir süre, en azından geçmişimi çözebilmek adına.. ama o bile bana çok agır geliyor, tekrar aynı şeyleri yaşamak,anlatmak istemiyorumkii

canım bence olan olmuş artık.kimsenin geçmişi dört dörtlük değil.herkesin can kırıkları var.geçmişi bu kadar çok düşünmek bugününden ve yarınından çalar.çok değerli bir anneye sahipsin sen de.ona sahip olamayanlar da var.ayrıca gençsin,seçeceğin kişinin önce iyi baba olacağına emin ol,görüyorsun ki ne kadar önemli.bence buna fazla takılma hayatına ve geleceğine bak.

okurken gözyaşlarımı tutamadım. neden mi. bende eşimden ayrılıyorum. geçen gece müzik dinliyordum kızımda yanımda yatıyordu ve bana ''anne müziği kapatırmısın?'' dedi. neden kızım dedim o da cevap olarak; ''ağlayasım geliyor, babam aklıma geliyor dedi ve boncuk boncuk gözyaşları döküldü.'' bende ona sarıldım birlikte ağladık. ''babamı çok özledim anne'' dedi. bunu söyleyen kızım 5 yaşında. içine atıyormuş meğer. hayatta bu kadar kendimi çaresiz hissetmedim. işte bu yüzden katlandım problemli evliliğime. sırf kızım için. babası başka şehirde görüşmesi çok zor. kızım da ayrılığımızın nedenlerini anlayamayacak durumda. kız çocukları babaya düşkün oluyorlar. sizin yazdıklarınızı okuyunca sizin yerinize koydum
inşallah öyle mutlu, öyle güzel bir yuvanız olur da size teselli olur. sağlıcakla kalın.

ağlamayın ya üzülmeyin ben kötü olurum ama..
kızınız parmakla gösterilecek örnek evlat olacak emin olun..

emin olun ben anne baba kavgası ile büyüyen bir çok cocuktan daha mutlu büyüdüm, son bir kaç yıl hariç sık sık görüşüyorduk. aldıgı hediyeler ile oyuncaklar ile gönlümüzü almayı biliyodu... benim hikayemin ayrıntıları benim canımı yakan, iyiligin ve kötülüğün cok içiçe geçmiş olması beni üzen..

bir itirafta daha bulunayım.. benim çocugum olması imkansız ve bu durumda beni çok korkutuyor dogru insan ile hiç karşılaşamayacakmsım gibi geliyor.. şu an tek yapabileceğim dua etmek,dua etmek dua etmek..

canım inşallah söylediğin gibi kızım örnek evlat olur. bunun için bende üzerime düşen görevi yapıcam.
çocuğunuzun olmamasından çok, iyi bir eşinizin olması çok önemli. çünkü çocuk oluyor ama umursamaz bir baba ve kavga ortamında büyüyen bir çocuk ne kadar kötü bir durum. anlatabiliyormuyum. eşiniz anlayışlı birisi olur inşallah ve sizi hep sever. kadınlar kulübünde o kadar bebeği olmayan bayanlar var ki. ama eşleriyle mutlular. bu çok önemli. dua edin bende çok dua ediyorum ve içimi ferahlatan tek şey dua. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

Canım yaa kıyamam ben sana
ben şimdi ne desem boş ki içindeki eksiklikleri doldurup seni daha güçlü yapamam ki..
içindeki boşluklar seni kırılgan yapmış sende çevrene aşırı duyarlı olmuşsun belli ki bunuda dışa dönük tepkilerle değilde içe dönük tepkilerle veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…