İçimi dökmek istedim...

Çok tatlısınız ya umarım bundan sonrasında çok mutlu olursunuz. Hem öyle düşünmeyin bunları yaşamanız gerekiyormuş ki yaşamışsınız. Her şeyin bir sebebi var unutmayın.
aynen oyle. insallah hepimiz mutlu oluruz. buraya gelip cok mutluyum basliklari acariz bu sefer☺
suan en iyi en sakin zamanlarimi yasiyorum. bir kamburdan kurtuldum

konunu okuyunca kendimi tutamadim cunku? ayni sey aklimdan hep gecerdi.
acaba beni dusunuyor mu aklina geliyor muyum o da mutsuz mu vs diye.
bu zamanlarinin kiymetini bil.
ilerde aci bile cekmiyosun. ask acisi cekmek bile guzel.yemin ederim☺

aynen oyle. insallah hepimiz mutlu oluruz. buraya gelip cok mutluyum basliklari acariz bu sefer☺
suan en iyi en sakin zamanlarimi yasiyorum. bir kamburdan kurtuldum

konunu okuyunca kendimi tutamadim cunku? ayni sey aklimdan hep gecerdi.
acaba beni dusunuyor mu aklina geliyor muyum o da mutsuz mu vs diye.
bu zamanlarinin kiymetini bil.
ilerde aci bile cekmiyosun. ask acisi cekmek bile guzel.yemin ederim☺

Herkes böyle diyor bende çok ağladım ilk günler o yüzden dedim ki dibine kadar yaşayayım. Ama ondan başkasıyla olduğumu düşününce ileride kahroluyorum. Sanki başkasıyla olamayız ikimizde gibi geliyor. Gerçi siz biraz gözümü açtınız şimdi. Belki de başkası var. Doğum günümü bile kutlamadı zaten.

Herkes böyle diyor bende çok ağladım ilk günler o yüzden dedim ki dibine kadar yaşayayım. Ama ondan başkasıyla olduğumu düşününce ileride kahroluyorum. Sanki başkasıyla olamayız ikimizde gibi geliyor. Gerçi siz biraz gözümü açtınız şimdi. Belki de başkası var. Doğum günümü bile kutlamadı zaten.
allah insallah gonlundekinin hayirlisini verirsana.
pek tabii baskasi oluyor. evleniyosun hatta. neler neler oluyor. o boyle guzel ya da uzen bir anı olarak kaliyor sadece.
boyle beylik laflari hic sevmem kusura bakma ama hemen hemen hepimizin boyle olmustur.
senin de o olmazsa boyle olacak.
kimbilir neler degisecek hayatinda.
insallah olumlu guzel seyler olur.

allah insallah gonlundekinin hayirlisini verirsana.
pek tabii baskasi oluyor. evleniyosun hatta. neler neler oluyor. o boyle guzel ya da uzen bir anı olarak kaliyor sadece.
boyle beylik laflari hic sevmem kusura bakma ama hemen hemen hepimizin boyle olmustur.
senin de o olmazsa boyle olacak.
kimbilir neler degisecek hayatinda.
insallah olumlu guzel seyler olur.

Çok haklısınız her şey geçiyor değişiyor bambaşka şeyler oluyor ve biz alışıyoruz sadece. Başka seçeneğimiz yok ne yazık ki.

Back
X