Fotoğrafların kopyasını veya ekran kaydını almışsınızdır umarım. Ses kaydını da kendinize atsanız watsaptan çok iyi olurdu. Yapmadıysanız da üzülmeyin, bi dahaki sefere alırsınız kaydını. Mutlaka tekrar yapacak, tetikte olun. Böyle tetikte yaşlanacaksınız boşanmazsanız. Ve siz boşanıyorum demedikçe davayı açmadıkça o açmayacak, açarsanız uzatmak için çabalayacak üç kuruş eksik verebilmek ve sizin kıskaçtan çıkmanızı engellemek için.
Çocuk olmasa bi şekilde başımın çaresine bakardım diyorsunuz ya, bence yine nereye giderim naparım babam zaten hasta o eve dönemem derdiniz. Çünkü engel sizin içinizde, kafanızda, keşke sevgiyi söküp atabilsem diyorsunuz. Seviyorsunuz ki hala ütüsünü yemeğini yapıyorsunuz, bunların çocuğunuzla hiç alakası yok çünkü onun ütüsü yemeği düzeni kesinlikle çocuk lehine olan şeyler değil, çocukla alakası yok bunların. Siz kendiniz devam etmek istediğiniz için ediyorsunuz. Önce bu problemi çözün, sevmekten vazgeçince hizmet etmekten de vazgeçecek ve orada kalmanızın amaçsız olduğunu göreceksiniz. Ailenizle konuşun, onlar zaten anlarlar sizin huzursuz halinizi ve bir sorun olduğunu. Böylesi daha iyi değil emin olun. Her hareketi batacak adamın, ve her an şüpheyle yaşayacaksınız. Tam inandım ısındım gibi dediğinizde tekrar aynı şeyi yaşayacaksınız malesef tecrübelerle sabit. Aldatma bi tercihtir, tarzdır, kesinlikle anlık bir hata değildir bir karakter problemidir ve kalıcıdır.