- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Yanlış olmuş
Asıl sizin bu görüşünüz çok saçma iki üç şey aşermek (aşermek denmez) canım çekti diye bu kadar abartman hem absürt hemde komik iştahlı olsam vitamin eksiklerim olmaz zayıfta olmam aksine fazla yemeklerle aram yok o fırın yemeğiyle sarma en zayıf noktam hepsi bu. Ben annem yapmıyor diyede kaprislere girmiyor annemede nazlanmıyorum sadece bazen soruyor bende söylüyorum yapmıyor ki yapmak zorunda değil ama hormon değişikliğinden insan güceniyor ya hiç sorma yada soruluyorsa yapmaya çalış. Ben annemde kalıyorum diye her şeyleri onlara yüklemiyorum özel değişik soslu makarnalar yaparım ve hepsi aşırı sever iyi olduğumda onlara geçen gün onuda yaptım, ki sarmayıda ben kendim yapacaktım sadece tamam malzemeler orda sen yap yardım edebilen gelir demesini beklerken ocakta şunu bunu yapıyorum demesi gücendirdi her şeyi zorakiye çekmeyin komik oluyorsunuz fazla abartılarınızlaSizde de ne can varmis yahu...gokte ucan kuslara bakmayin mazallah ..bence genel olarak istahlisiniz hamilelikle ilgisi yok
bende öyleyim mutfağa giremiyorum kaç kerede buzdolabını açtığım burnuma kötü koku geldi diye istifar ettim bu yüzden evde duramıyorum annemler yakın diye onlarda kalıyorum ara araCaninizin biseyler istemesi bile sukur sebebi. Ben de 8+5 haftalik hamileyim ve keske canim biseyler istese de kendim yapabilsem. Mide bulantisindan buzdolabini acamiyorum mutfaga su icmeye bile girmek istemiyorum. Her sey kokuyor. Mide bulantisi mide yanmasi mide kaynamasi. Bazen hepsi bi anda. Son 3 haftadir zombi gibiyim. Yatarken bile iki yastikla dik yatmak durumundayim yoksa ogurme geliyor surekli.
Annenlerin buzdolabı güzel mi kokuyor ? o zaman sizin ev pis ? hayatımda bir kere hamile kaldım, 37. haftaya kadar çalıştım, gurbetteydik. ne canım çekse gidip aldım veya kendim yaptım. sizlerin ki hamilelik değil siz başka yüce varlıklar doğuracaksınız bence. Aynı varlığı doğuracak olamayız. Tüm memeliler hamile kalıyor, doğal bir süreç, naz da yapabilirsiniz ama eşinize belki ölçülü annenize. Gidip zorla onlarda kalmak ne bileyim , özeniyorum da böyle ailelere yalan yok. Allah kurtarsın sağlıkla .bende öyleyim mutfağa giremiyorum kaç kerede buzdolabını açtığım burnuma kötü koku geldi diye istifar ettim bu yüzden evde duramıyorum annemler yakın diye onlarda kalıyorum ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?