İçimi dökmek istedim

Nazimizi bizi hamile birakanlara yapalim bi zahmet
Vallaha ya ikince hamileyim ikisinde de 16. Haftaya dek mide bulantısi kusma yaşadım eaimde dahil ne kaynana ne anneye böyle şeyler yapmadım.
Arada lahmacun sevdiğim için eşime al diyorum o garibimde eşimin canı çekti diyip gidip alır gelir.
Maşallah böyle istahlilara....

Öncelikle annemdeykende mutfağa girmiyorum bu bir iyi olduğumda o da geçen gün o zaman girdim ve sadece soslu makarna yaptım. Ayrıca her kadın evet çocuk doğuruyor hamile kalıyor ama herkesin vücudu değişik şeyler gösteriyor bende üç ayıma kadar mutfağa adım atamıyordum mutfağımı hep eşim toplardı kahvaltıyı hiç ama hiç sevmem normalde yapmazdım alışkanlığım yok hamile olunca mecbur yapmaya başladım onları hazırlarken bile kaç kere istifar ettiğimi biliyorum herkesin güzel veya kötü geçecek diye bir şeyi yok. Sen yapabilmişsin ne mutlu sana bende kaç kere yapmaya çalıştım sonum lavabo oldu ki annemlerde istememezlik yapmıyor bunu nereden çıkarttın o da ayrı bir soru işareti ya son olarakta tüm hamileliğiminde kalmadım zaten bu zamana kadar eşim gece mesaisine kaldığı zamanlar ve ben kendimi kötü hissettiğim zamanlar kalıyorum... her yazılanı kötü veya olumsuz yerlere çekmeyin

Ben zaten garibim. Canim hic ekstradan birsey cekmedi. Esim ama seviyorum diye cigköfte alirdi hep (etsiz tabi)

Arkadaşım , evliliğinde aile ilişkisinde gerekli değeri görmeyenler çoğunlukla hamileliğin şeyini çıkartıyorlar. Doğurunca kül kedisine dönüyorlar, yemeği başkası yapınca sorun olmuyor yerken olmuyor ama yaparken kokuyor mu yoruluyor musunuz ? Tamam anneniz sizi istiyor herkes etrafınızda pervane ise sorun olan kısmı ne ? Bebek doğunca , iş başa düşünce üzülmeye fırsatınız kalmayacak zaten sabredin.

Anneniz hem canının istediği şeyi söyle yapalım diyor hemde yapmıyor ben olsam direk yüzüne söyler çeker evime giderim.

Bu nasıl Bi uslup, siz öyle yaptınız diye herkes öyle mi yapmak zorunda. Bide dövün kadını te allam. 8 aylık hamile tuvalet temizleyen de var 3 hizmetçiyle yaşayan da siz çektiniz diye kimse çekmek zorunda değil

Yahu yarın anne olacak kadın , anam istediğim yemeği yapmıyor ühühüüh modunda gezer mi ? Bahsettiğim şeyler ekonomik sebeplerle alakalı değil ki, çalışmak istedim çalıştım. Çok şükür mızmız bir tip değilimdir, o bana baksın bu şunu yapsın. Hastalık değil ki bu hamilelik, hamilelikte hastalık oluyor evet yataktan çıkamıyorsunuz Allah korusun. O konular ayrı. Ona kim ne laf edebilir. 3 hizmetçisi yokken insanları hizmetçi etmek bunu da hamileyim amağğğ modunda yapmak bir de küsmek alınmak olgun br davranış değil. bence , bence , bence ...

Belki bünyesi zayıf belki karakter olarak sizin kadar güçlü değil ve daha ilgiye aç olamaz mı hamile kadınlara böyle dövecek gibi yorum yapmak çok yanlış bence bence bence

Bu aşerme değil caniniz farkli birseyler yemek istiyor olabilir, olur da yani insaniz sonucta sadece hamilelikte olan birsey degil.Yapmadilar diye de tasalanmayin sonucta size kapilarini acmislar yemeginizi yapip onunuze koyuyorlar ha sizin yapmaniza da müsade etmiyorlarsa ya siparis verin ya da arayin kocanizi alsin gelsin

Ben de hamileyim, hamile kalmadan tesadüfen işten ayrılmıştım hamile kalınca tekrar giremedim bu yuzden aileme yakın ev tuttuk Allah için çok yardımcı oluyorlar, çokta üstüme düşüyolar bana göre bunlae çok çok büyük nimet. Bizde de eşim hiç sallamaz hamileliğimi bu yuzden ben de onu sallamıyorum sabahtan kalkıp ailemin evine gidip gece yatmaya geliyorum. Nasıl mutluysanız öyle yapın bunlae için üzülmeye değmez

Valla ben kanama yaşadım yine kimseye gitmedim hastanede yattım kimseye söylemedim. Eve geldim yapabildigim şeyleri yapıp yedim evet zordu ama kafam rahatti. Kimseden bişey beklememek lazım

Ben o haftalarda 16 saat nöbet tutuyordum Herşey kokardı yemek bile yiyemezdim ama doğru evime giderdim kimseyi darlamazdım eşim yardımcı oluyordu arada annem gelip yapardı gidip kalmak çok abartı yani aşermeyi yanlış anlamışsınız. Deli gibi çalışarak doğurdum kendiniz bir fırına gidemiyor musunuz?

Belki bünyesi zayıf belki karakter olarak sizin kadar güçlü değil ve daha ilgiye aç olamaz mı hamile kadınlara böyle dövecek gibi yorum yapmak çok yanlış bence bence bence
Hamilesiniz , ölümcül hasta değil. Evet önemli değerli birisiniz ama hamile olduğuz için değil. Ya da boşverin 9 ayın tadını çıkartın kendinizi hayatınızda en önemli hissetiğiniz süreç bu ise.

Amann sen de 3 hizmetçisi olan var fakirmişsin ondan çalışmışsın, diyolllarrrrrrr

Herkesten önce insan kendini önemsemeli bence. Ben de öyleyim sevdiğimi pamuklara sararım biraz sevgi ve ilgiye alışkın olmakla alakalı galiba

Aman iyiki farkirmişim buyurana kadar kendim yaparım kendini premses moduna sokanlar çocuğa tekte bakamıyor depresyona giriyor
Yani , aslında anlatmaya çalıştım ama anlatamadım. Anne dediğimiz varlık on kaplan gücünde olmalı. Bebeğin yaptığı kakayı içinde tehlikeli bir şey var mı diye parmağınızla tek tek incelerken de kv yi çağırır artık kokuyor diye. Fakir hamileliği bizim ki gibi oluyor, zengin hamilesiysen annen yemeği yapıyor, temizliği kocan yapıyor, sende yumurtanın üstünde oturuyorsun kuluçka da . pardon biz yumurtlamıyorduk değil mi

Burdaki yorumlara bakıyorum da özel günlerde aman kocandan bişi bekleme hamile kalınca aman kocandan ailenden bişi bekleme. Hasta olunca ailen de bakmak zorunda değil. Arkadaslar kocam bana 9 ay ilgi gösteremeyecekse yılda 2 günü hatırlamayacaksa, ailem zor zamanlarımda yanımda olmayacaksa bu insanların sokaktaki insanlardan ne farkı var ki. Oyle olunca sokaktan geçen herhangi vatandaşla aynı oluyo. Siz güçlü olmayı çok yanlış anlamışsınız. Ben ihtiyaç duyduğumda ailem, eşim yardımcı olacak onlar ihtiyaç duyduğunda ben. Aile olmak böyle bişi. Etrafımda yardımcı olabilecek aile üyelerim varken bulantı içinde yemek yapmak beni güçlü değil yalnız yapar

Valla ben kanama yaşadım yine kimseye gitmedim hastanede yattım kimseye söylemedim. Eve geldim yapabildigim şeyleri yapıp yedim evet zordu ama kafam rahatti. Kimseden bişey beklememek lazım
Ben mesela kanama yaşayıp aramayacağım insanları hayatımda tutmam

Annenizin evinde sarma yapacak gücü bulduysanız gidip kendi evinize de yaparsınız. Ya da kardeşiniz fırına gidebiliyosa siz de gidebilirsiniz .
Hamileliğin en kolay dönemindesiniz şimdiden böyle yaparsanız ilerisi daha zor olur .
Siz böyle yaptıkça da anneniz ne yapacağını şaşırıyordur sizle ilgilenmese yardımcı olmak istemese gidip kalamazdınız ki.
Her evin de bi düzeni var takdir edersiniz ki ,öyle kanamalı sürekli yatma gerektiren düşük tehlikeli bir hamileliginiz yoksa siz yapın.
Annem sarma sarmama destek çıkmadı diye bozulan da ne biliym .Herkesin işi var dersi var sarma da kolay bisey değil.
Ya da ev yemeği yapan yerler var canınız isterse zahmetli şeyleri gidin alın oralardan bi de ailenize ikram edin
2 çocuğum var öyle asermedim bilemem durumu ama aşermek te böyle hemen olmalı bugün sarma yarın poğaça değildir heralde .
Özetle en güzel döneminizdesiniz boksit şeylerden gerilmeyin .Az güçlü durun ki aileniz daha destek olabilsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…