- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi maviisever
-
Vallaha ya ikince hamileyim ikisinde de 16. Haftaya dek mide bulantısi kusma yaşadım eaimde dahil ne kaynana ne anneye böyle şeyler yapmadım.Nazimizi bizi hamile birakanlara yapalim bi zahmet
Öncelikle annemdeykende mutfağa girmiyorum bu bir iyi olduğumda o da geçen gün o zaman girdim ve sadece soslu makarna yaptım. Ayrıca her kadın evet çocuk doğuruyor hamile kalıyor ama herkesin vücudu değişik şeyler gösteriyor bende üç ayıma kadar mutfağa adım atamıyordum mutfağımı hep eşim toplardı kahvaltıyı hiç ama hiç sevmem normalde yapmazdım alışkanlığım yok hamile olunca mecbur yapmaya başladım onları hazırlarken bile kaç kere istifar ettiğimi biliyorum herkesin güzel veya kötü geçecek diye bir şeyi yok. Sen yapabilmişsin ne mutlu sana bende kaç kere yapmaya çalıştım sonum lavabo oldu ki annemlerde istememezlik yapmıyor bunu nereden çıkarttın o da ayrı bir soru işareti ya son olarakta tüm hamileliğiminde kalmadım zaten bu zamana kadar eşim gece mesaisine kaldığı zamanlar ve ben kendimi kötü hissettiğim zamanlar kalıyorum... her yazılanı kötü veya olumsuz yerlere çekmeyinAnnenlerin buzdolabı güzel mi kokuyor ? o zaman sizin ev pis ? hayatımda bir kere hamile kaldım, 37. haftaya kadar çalıştım, gurbetteydik. ne canım çekse gidip aldım veya kendim yaptım. sizlerin ki hamilelik değil siz başka yüce varlıklar doğuracaksınız bence. Aynı varlığı doğuracak olamayız. Tüm memelerin hamile kalıyor, doğal bir süreç, naz da yapabilirsiniz ama eşinize belki ölçülü annenize. Gidip zorla onlarda kalmak ne bileyim , özeniyorum da böyle ailelere yalan yok. Allah kurtarsın sağlıkla .
Vallaha ya ikince hamileyim ikisinde de 16. Haftaya dek mide bulantısi kusma yaşadım eaimde dahil ne kaynana ne anneye böyle şeyler yapmadım.
Arada lahmacun sevdiğim için eşime al diyorum o garibimde eşimin canı çekti diyip gidip alır gelir.
Maşallah böyle istahlilara....
Arkadaşım , evliliğinde aile ilişkisinde gerekli değeri görmeyenler çoğunlukla hamileliğin şeyini çıkartıyorlar. Doğurunca kül kedisine dönüyorlar, yemeği başkası yapınca sorun olmuyor yerken olmuyor ama yaparken kokuyor mu yoruluyor musunuz ? Tamam anneniz sizi istiyor herkes etrafınızda pervane ise sorun olan kısmı ne ? Bebek doğunca , iş başa düşünce üzülmeye fırsatınız kalmayacak zaten sabredin.Öncelikle annemdeykende mutfağa girmiyorum bu bir iyi olduğumda o da geçen gün o zaman girdim ve sadece soslu makarna yaptım. Ayrıca her kadın evet çocuk doğuruyor hamile kalıyor ama herkesin vücudu değişik şeyler gösteriyor bende üç ayıma kadar mutfağa adım atamıyordum mutfağımı hep eşim toplardı kahvaltıyı hiç ama hiç sevmem normalde yapmazdım alışkanlığım yok hamile olunca mecbur yapmaya başladım onları hazırlarken bile kaç kere istifar ettiğimi biliyorum herkesin güzel veya kötü geçecek diye bir şeyi yok. Sen yapabilmişsin ne mutlu sana bende kaç kere yapmaya çalıştım sonum lavabo oldu ki annemlerde istememezlik yapmıyor bunu nereden çıkarttın o da ayrı bir soru işareti ya son olarakta tüm hamileliğiminde kalmadım zaten bu zamana kadar eşim gece mesaisine kaldığı zamanlar ve ben kendimi kötü hissettiğim zamanlar kalıyorum... her yazılanı kötü veya olumsuz yerlere çekmeyin
Bu nasıl Bi uslup, siz öyle yaptınız diye herkes öyle mi yapmak zorunda. Bide dövün kadını te allam. 8 aylık hamile tuvalet temizleyen de var 3 hizmetçiyle yaşayan da siz çektiniz diye kimse çekmek zorunda değilAnnenlerin buzdolabı güzel mi kokuyor ? o zaman sizin ev pis ? hayatımda bir kere hamile kaldım, 37. haftaya kadar çalıştım, gurbetteydik. ne canım çekse gidip aldım veya kendim yaptım. sizlerin ki hamilelik değil siz başka yüce varlıklar doğuracaksınız bence. Aynı varlığı doğuracak olamayız. Tüm memeliler hamile kalıyor, doğal bir süreç, naz da yapabilirsiniz ama eşinize belki ölçülü annenize. Gidip zorla onlarda kalmak ne bileyim , özeniyorum da böyle ailelere yalan yok. Allah kurtarsın sağlıkla .
Yahu yarın anne olacak kadın , anam istediğim yemeği yapmıyor ühühüüh modunda gezer mi ? Bahsettiğim şeyler ekonomik sebeplerle alakalı değil ki, çalışmak istedim çalıştım. Çok şükür mızmız bir tip değilimdir, o bana baksın bu şunu yapsın. Hastalık değil ki bu hamilelik, hamilelikte hastalık oluyor evet yataktan çıkamıyorsunuz Allah korusun. O konular ayrı. Ona kim ne laf edebilir. 3 hizmetçisi yokken insanları hizmetçi etmek bunu da hamileyim amağğğ modunda yapmak bir de küsmek alınmak olgun br davranış değil. bence , bence , bence ...Bu nasıl Bi uslup, siz öyle yaptınız diye herkes öyle mi yapmak zorunda. Bide dövün kadını te allam. 8 aylık hamile tuvalet temizleyen de var 3 hizmetçiyle yaşayan da siz çektiniz diye kimse çekmek zorunda değil
Belki bünyesi zayıf belki karakter olarak sizin kadar güçlü değil ve daha ilgiye aç olamaz mı hamile kadınlara böyle dövecek gibi yorum yapmak çok yanlış bence bence benceYahu yarın anne olacak kadın , anam istediğim yemeği yapmıyor ühühüüh modunda gezer mi ? Bahsettiğim şeyler ekonomik sebeplerle alakalı değil ki, çalışmak istedim çalıştım. Çok şükür mızmız bir tip değilimdir, o bana baksın bu şunu yapsın. Hastalık değil ki bu hamilelik, hamilelikte hastalık oluyor evet yataktan çıkamıyorsunuz Allah korusun. O konular ayrı. Ona kim ne laf edebilir. 3 hizmetçisi yokken insanları hizmetçi etmek bunu da hamileyim amağğğ modunda yapmak bir de küsmek alınmak olgun br davranış değil. bence , bence , bence ...
Valla ben kanama yaşadım yine kimseye gitmedim hastanede yattım kimseye söylemedim. Eve geldim yapabildigim şeyleri yapıp yedim evet zordu ama kafam rahatti. Kimseden bişey beklememek lazımAynı durumda olanlar var mı bilmiyorum veya hamileyim diye ben abartıyorum...
3 aylık 13+2 haftalık hamileyim ve ara ara annemlerde kalıyorum kendi evimde bir şey yapamıyorum bundan ötürü daha kötü oluyorum bir şey yiyemiyorum annemlerde yapılıyor diye onlarda kalıyorum... bazen konuşuyoruz işte soruyor senin canın nasıl bir şey çekmiyor hiç mi çekmiyor yapabileceğimiz varsa söyle falan filan diye bende hayır öyle çok çekmiyor diyorum aslında yeri geldiğinde çekiyor.. beşamel soslu sebzeli fırın yemeği sarma vs vs çekiyor bazen söylüyorum canımda şunda çekti diye hiç umursanmıyor az öncede mutfağa geçtim sarma yapıcaktım annemde mutfaktaydı sarma yapalıö yeriz diyorum ben elimi yaktım diyor ablanın dersi var diyor bende tek sararım dedim bu sefer de ocakta salça yapıyorum bir yerini yakarsın dedi bende bir şey demeden mutfaktan çıktım... dün eşim annemlerdeydi ben zaten annemlerdeyim bir tane çorbadan bahsediyorlar etli bir çorbaçocuğa kızıyor tamam anlatma karının canı çekicek diye sanki kendisi çok umursuyormuş gibi... dün mesela poğaça çekti akşam üstüydü kardeşimi gönderelim alsın dedim bu saatte poğaçamı kılır diyor umursamıyor yani bende hiçbir şey demiyorum biraz daha düzeldikten sonra kendim yaparım...
Hamilesiniz , ölümcül hasta değil. Evet önemli değerli birisiniz ama hamile olduğuz için değil. Ya da boşverin 9 ayın tadını çıkartın kendinizi hayatınızda en önemli hissetiğiniz süreç bu ise.Belki bünyesi zayıf belki karakter olarak sizin kadar güçlü değil ve daha ilgiye aç olamaz mı hamile kadınlara böyle dövecek gibi yorum yapmak çok yanlış bence bence bence
Amann sen de 3 hizmetçisi olan var fakirmişsin ondan çalışmışsın, diyolllarrrrrrrBen o haftalarda 16 saat nöbet tutuyordumHerşey kokardı yemek bile yiyemezdim ama doğru evime giderdim kimseyi darlamazdım eşim yardımcı oluyordu arada annem gelip yapardı gidip kalmak çok abartı yani aşermeyi yanlış anlamışsınız. Deli gibi çalışarak doğurdum kendiniz bir fırına gidemiyor musunuz?
Aman iyiki farkirmişim buyurana kadar kendim yaparımAmann sen de 3 hizmetçisi olan var fakirmişsin ondan çalışmışsın, diyolllarrrrrrr
Herkesten önce insan kendini önemsemeli bence. Ben de öyleyim sevdiğimi pamuklara sararım biraz sevgi ve ilgiye alışkın olmakla alakalı galibaHamilesiniz , ölümcül hasta değil. Evet önemli değerli birisiniz ama hamile olduğuz için değil. Ya da boşverin 9 ayın tadını çıkartın kendinizi hayatınızda en önemli hissetiğiniz süreç bu ise.
Yani , aslında anlatmaya çalıştım ama anlatamadım. Anne dediğimiz varlık on kaplan gücünde olmalı. Bebeğin yaptığı kakayı içinde tehlikeli bir şey var mı diye parmağınızla tek tek incelerken de kv yi çağırır artık kokuyor diye. Fakir hamileliği bizim ki gibi oluyor, zengin hamilesiysen annen yemeği yapıyor, temizliği kocan yapıyor, sende yumurtanın üstünde oturuyorsun kuluçka da . pardon biz yumurtlamıyorduk değil miAman iyiki farkirmişim buyurana kadar kendim yaparımkendini premses moduna sokanlar çocuğa tekte bakamıyor depresyona giriyor
Ben mesela kanama yaşayıp aramayacağım insanları hayatımda tutmamValla ben kanama yaşadım yine kimseye gitmedim hastanede yattım kimseye söylemedim. Eve geldim yapabildigim şeyleri yapıp yedim evet zordu ama kafam rahatti. Kimseden bişey beklememek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?