- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
evetçözüm yolu için ufak da olsa fikir istiyor musunuz ?
Daha 24 yaşındasın yolun cook başındasın.merhaba arkadaşlar çok mutusuzm tek istediğim şey içimi dökmek bu yaşa geldim ama ne işim var ne beni seven biri. ne yapıcam bilmiyorum bakıyorum insanlar mutlu evlenmişller ya da işleri var ama ben heralde hiçbir zaman evlenemem ya da kimse beni istemz işte . hayatım boyunvca yalnız kalırım kimseyi de sevemem onlar da beni sevmez gelenlerin amacı belli sevmesem de evlenirim diyodum ama yok o da olmuyoe ne yapıcam bilmiyorum çok çıkmazdayım çok mutsuzum keşke hiç doğmasaydım buna yapılacak bir yorum ama ben sadece yazmak istedim okuaynlara teşekkürlerr.
şansım yok .şte ben öyle düşünüyorum yanibelki de tam da bu düşünceleriniz yüzünden her şeyin olumsuzunu çekiyorsunuzdur. Neden kimse istemesin ki işte yada neden kimse sevmesin. Kendinizi sevin, geliştirin özgüveninizi artırın.
kariyer de yok işim bile yokDaha 24 yaşındasın yolun cook başındasın.
Önce kariyer sonra evlilik der geçerim.
yeteri kadar çaba gösterirseniz bu durumdan kurtulursunuz. ölene kadar evde tek başınıza ağlamak zorunda değilsiniz. yaşınız , bulunduğunuz şehir , maddi durum falan hiçbiri önemli değil. başlamak için hiçbir engeliniz yok.
yaşım 23 etrafımdakileri gördükçe böyle oldumYasiniz doğruysa daha yolun basindasiniz bu acele ve karamsarlik neden ?
teşekkür edermyeteri kadar çaba gösterirseniz bu durumdan kurtulursunuz. ölene kadar evde tek başınıza ağlamak zorunda değilsiniz. yaşınız , bulunduğunuz şehir , maddi durum falan hiçbiri önemli değil. başlamak için hiçbir engeliniz yok.
şimdi maddi durum varsa , imkanınız varsa psikolojik destek alın.
yoksa ya da destek alamayacak durumdaysanız 2 adımla başlayın.
1. İyi hissetmek - david burn , kitapta yap ve yaz dediği her şeyi yapmak. her şeyi.
2. nurdoğan arkış youtube kanalındaki tüm videoları izlemek, yap ve yaz dediği her şeyi yapmak. her şeyi.
Yani kendini bile öyle etiketlemissin ki kullanıcı adını bile kadersiz şanssız ?kariyer de yok işim bile yok
belki de öyledir ama bıktım gerçekten hiç şansım yok mutlu olacağım bir şey yok saçma ama herkes mutlu bir ben mutsuzum gibiYani kendini bile öyle etiketlemissin ki kullanıcı adını bile kadersiz şanssız ?
Kendine acaba sen mi şans vermiyorsun?
Şans faktörü de önemli tabi de, çaba daha çok önemli. Üni okudunuz mu bilmiyorum? Ama kariyeriniz için adımlar atabilirsiniz, KPSS çalışabilirsiniz.kariyer de yok işim bile yok
üni okudum kpss ye 2 kere girdim şuan 2.üniyi okuyorumŞans faktörü de önemli tabi de, çaba daha çok önemli. Üni okudunuz mu bilmiyorum? Ama kariyeriniz için adımlar atabilirsiniz, KPSS çalışabilirsiniz.
Genel anlamda sizi çok iyi anlıyorum, İş konusunda daha da iyi anlıyorum. Çünkü 27 yaşındayım ben, benim de işim yoküni okudum kpss ye 2 kere girdim şuan 2.üniyi okuyorum
hakkımızda hayırlısı olsun siz ne okudunuz? benim artım umudum yok bu 2.okuduğum böşümü de ataması iyi diye okuyorum artık hiçbir şey umurumda değil bölümü sevmek ya da sevmemek deGenel anlamda sizi çok iyi anlıyorum, İş konusunda daha da iyi anlıyorum. Çünkü 27 yaşındayım ben, benim de işim yok
Sen karşıdan gördüğün her hayati gerçekten mutlu mu zannediyorsun önce bunu bırak.belki de öyledir ama bıktım gerçekten hiç şansım yok mutlu olacağım bir şey yok saçma ama herkes mutlu bir ben mutsuzum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?