İçimi dökmek istedim

Aslında hiç görüşmesek daha rahat ederdim işte. Arada sırada arayıp kendini rahatlatıyor ya da hatırlatıyor kendince. Ben de arada sırada bayramlarda vs soruyorum sadece. Bazen gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor sanırım galiba ben açık kapı bırakarak hata ediyorum. Teşekkür ederim.

Maalesef böyleydi maddi manevi hiçbir zaman destek vermedi sadece nafaka aldım o da vermediği için mahkemeye başvurarak. Anneme yüzde yüz hak veriyorum. Sanırım evleneceğimi söyleme konusunda gerildim biraz.

Ben gerçekten anlamıyorum adam gibi ver nafakanı madem karşıdaki kadını neden hacizle uğraştırıyorsun kardeşim Konu sahibesi sen, evladına para vermeyen adamla niye görüşüyorsun? nedne yani? Bu adam baba mı sence, yüzüne bakarken utanıyor mu bu adam hiç? Pişkinlik başka bir şey değil.

Evet pişkinlik. Bilmiyorum nasılsın diye arıyorum sadece o da aynı şekilde veya doğum günü öğretmenler günü gibi günlerde arıyor. Evet belki siz olsanız görüşmezdiniz ama bilmiyorum ben de hala neden bağ koparamadığımı.

Erkek kardeşiniz de belli ki babanizın mayasından.benim teyzemin oğlu da babası gibi akıl hastası.gördüğünüz üzere hanımlar, kötü eş seçimi kocadan da ediyor, evlattan da, hayattan da.o kadar önemli.sen istediğin kadar iyi yetiştir mayası bozuk diye de bir gerçek var.iyi düşünün taşının.bize de yeter ki koca olsun maşallah.bu ipsiz sapsız saçma herifle 5 kadın evlenmiş.kendi cinsime sövdüm valla.efendi adamcağızlar 1 tane bulamaz.bizim cins de sorunlu.

Anneniz davet etmeli babanızı. Benimkiler de ayrı. Ben davetiyeye bile adını yazma gereği duymazken annem kabul etmedi, her süreçte babamı dahil etmek istedi ama o gelmedi. Annemin içi rahat o yüzden. Benim de bir yaram yok. Oğlumu görüyor, onunla haberleşiyor ama ben yokmuşum gibi davranıyor. Sorun etmiyorum. Sizin babanız, siz gereğini yapın, gerisi ona kalmış. Annenizi de makul davranmaya ikna edin.

kızımı yalnız büyütüyorum değil nişanına cenazesine bile gelemez
bir de beni onunla kıskandıracak
o gün silerim arkama bile bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…