- 22 Temmuz 2023
- 2
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi isimsizzzzzzzzzzzz
Merhaba güçlü durmaya çalışmak beni artık çok yordu maalesef bir abla sıfatı taşıyan bir insan var beni zerre anlamayıp desteği bırakın köstek olmaya çalışıp ve sürekli kendi ağlanan bir insan ailemin sürekli ona üzülmesi yazık yazık demesi filan yeğenlerimi çok seviyorum ama artık çok daraldım ne yeğenlerimi ne ailemi gözüm görmüyor.Eşimden ayrıldım il değiştirdim 6 ay evli kaldım ve yaşadığım sıkıntılar evlenip başka ile gittim orda bir düzen derken ayrılınca tekrar eski yaşadığım ile geldim orda ev ara kiralar uçmuş ve bu süreçte yaşadığım sıkıntılar aileme belli etmedim hep gülmeye çalıştım sırf onlar daha çok etkilenmesin diye trafik kazası geçirdim hadi önce ablamı arıyım dedim annemler hemen duyup üzülmesin diye bir kere nasılsın nasıl oldu demek varken gelde annem baksın tabi seni yazıklar olsun okadar gezersen diye tepkiyle karşılaştım.o evli evleri var arabaları var eşi çalışıyor,çocukları hepsi düzgün, ama hep ağlanıyor onun ağlanmasından beni gören kimse yok hep yazık onun çocukları fena yazık kocası içiyo ben gerçekten nerde yanlış yaptım nerde eksik hata yaptım anlamadım kendimi çok ama çok yanlış hissedip olup olmadık yerde aileme patlıyorum sizin bir kızınız var diyerek neyapacağımı inanın bilmiyorum, ben onun çocuklarının okulu hastalığı herşeyine koştum bulundum içimden gelerek yaptım ama o gerçekten daraldım bir yol gösterin lütfen
Son düzenleme: