hepinize merhaba allah hayırlısıysa hepinize sağlıklı büssürü bebekler verir inşallah
yazıları okurken gözlerim doldu bulupta kaybedenler ve arayanlar.bende bir zamanlar arayanlar arasındaydım tam sekiz yıl sorun eşimdeydi yok denecek kadar az spermi vardı doktorlar tüp bebek dedi ama olasılık çok yüksek olmayabilir dediler olsun dedik evliligimizin dördüncü yılı tüpbebek denedik ama her zaman düzenli gelen adedi garipleşti birde yumurta veremedim doru düzgün yarıda kaldı
üzülmedik ve bunu hiç evimizde konuşmadık hayırlısı dedik .daha sonra biz iki yıl çocuk konusunu hiç konuşmadık bir erkeyi ençok yıkan ve bitiren şey eşinin yüzündeki mutsuzluktur sakın arkadaşlar siz onlardan güclü olacaksınız destek olacaksınız ilk başta onun önemli oldugunu hissettireceksiniz
eşim sonunda varikosel amiliyatı oldu ama yine gebelik yok sayısını ölçtürdük şaşırdık dahada düşmüştü yine hayırlısı dedik yine sustuk içimizdede isyan allahadır allah bizi hep sınar dener kulum ne zamana kadar sabredecek isyan etmeyecek diye ama biz hiç etmedik.eşim birdamla göz yaşı görmedi gözümde ama içime aktı.neyse sadete geleyim ikinci tüp bebek denemesi yapalım dedik dosyamız açıldı doktorum adet olunca gel dedi ama ben gidemedim çünki mucize olmuştu ve ben hamileydim herkez şaştı en başta eşim inanamadı tek lafım oldu isyan etmedik sabrettik mükafatımız dedim şimdi oğlum 4 yaşında ve bir mucize daha yaşadım şuan yine kendi kendine hamile kaldım ve ikiz bebekler.hayırlıysa allahım yüzlerini sağlıkla göstermeyi nasip etsin.nacizane arkadaşlar ama şükredin ve sabredin eşinize sarılın herşey oluyor .allah çok büyük yarattıgını üzmez sadece sınar. hepinizi öpüyorum iyi ve güzel haberlerinizi alırım inşallahopuyorumnanaktan