içimi dökmek istedim

doğru Allah verceği zamanı bilir. aama bu insanların patavatsılığı düşüncesizliği deli ediyor beniiiii..

sanki anlaşmış herkes bana oyun oynuyor.

klomen bitti c.tesi doktora gidecem büyük ihtimalle yumurtaların büyümemiş diyecek gibi geliyor hayırlsıyla yanılıyorumdur.

sevgili arkadaşım bende de polikistikover var.
umudunu yitirme,bende 10 aydır istiyorum ama kısmet değilmiş demek ki.
olumlu düşün ki olumlu sonuç alasın.allah herşeyin hayırlısını verisn inş

offfff lafa nerden başlasam bilmiyorumki bütün yorumları okudum ve her yorumda kendimden bir parça gördüm
rabbim isteyen tüm kucakları boş bırakmasın mübarek ayda

masal 0663 arkadaşım bebegini niye kaybettin canım üzülme bende yaşadım benimde 3.yılımda çocugum olmuştu

neşecim çok sık giremediğim için takip edemiyorum..bebeğim 3,5 aylıkken karnımda kalp atışları durdu..burda onlarca insanın yaşadıklarından sadece bir parça benimki..
Allah tez vakitte öncelikli olarak sana ve isteyen herkese nasip etsin..Bu arada benim eltim de dün doğurdu kaydirigubbakcemile3 valla çok kıskandım sositososito :teytey:

size kendimden bahsettimki halinize şükredin diye ve arkadaşlar böyle kendinizi üzerseniz olmaz.bu topikte kendi kendinize teselli vermelisiniz.benim kızım ölünce dünyam başıma yıkıldı.anneligi yaşadım kızıma 2 sene annelik yaptım ama ölümü beni mahvetti canım.demekki bu sıkıntıyı yaşayacakmışım.kızım 26 nisanda öldü 3.ay sonrada eltim 3.çocuguna hamile kaldı eltimin evi 10 dk yakınlıkta öyle gündüzleri kapımı çalıpta gelip oturmaz ama hamile oldugunu duyunca bize geldi ve hamileyim dedi o kadar moralim bozulduki yerimde kim olsa canı sıkılırdı. herkes bende hamile olmamı beklerken eltimin hamile kalması bu yanlışlıgı yapması çevremdekileri bile üzdü.eltimin 2 tane oglu var.ilk duyunca şu eltimin saçını başını yolasım geldi.ama neyse 3 -4 gün sonra dediki neşe ben böyle böyle yaptım yanlış yaptım.çok pişman oldum dedi ama yinede gözümün önünde böyle hamilelikle dolanması moralimi bozuyor ama veren allah.....ona veren allah bize verecektir birgün kendimizi üzmeyelim canım.ama eltim dogum yapıpta bizde oraya gittigimizde 2 çift lafım var .yenge bize yaptıgınız bu yanlışı birdaha başkasına yapmayın .bize yaptınız başkasına yapmayın diyecem

neşe seninle tanışmak güzeldi.sabrın en büyüğü senin olsun.

arkadaşlar ben birkaç kez çok üzgün şekilde uyudu . her uyuduğumda öyle kötü rüyalar gördüm ki kalkıncaşükrettim gerçek olmadığı için. çok şükür sağlığımız yerinde eşimiz ailemizde öyle..
o yüzden bundan sonra üzmeyecem kend dünyanın çok kötü daha halleri var rüyamda o kadar kötü anlar yaşadım..

evvala Allah hepimize sabir versin diyorum
bende evleneli uc bucuk yil oldu
ben 14 yasinda anne olamayacagim sinyallerini aldim
ne aci biliyormusunuz arkadaslariniz baska seyler dusunurken
ben bir gelecek kurmaya bile korkuyordum
adet olmuyordum dogal olarakta hic olamayacagimi ogrendim
cok zor gunlerdi herkez evlendikten sonra ogrenirken ben cok erken ogrendim
simdi uc bucuk yillik evliyim esimle cok sukurbir sorunumuz yok ama nerde birisi hamile kaldigini duyunca icimden birseyler kopuyor
acaba bende bu duygulari yasayabilecekmiyim mi diye dusunuyorum
gecen yil hic evden cikmadan sene gecti
sonra oturdum dusundum boyle yaptimda ne oldu
kendimi yiprattim,
daha da umutsuzlastim,
kilo aldim,
daginik birisi oldum
ama simdi biraz kendimi topladim
iki defa tup bebek denedim olmadi
beterin beteri var unutmayin
bana doktorlar senin hic cocugun olmaz tedavin bile yok dediler
eger Allah nasip ettiyse onun bir defa ol demesiyle olur
bol bol dua edelim unutmayin kaderimizi yasariz ama degistirebiliriz Allah tan isteyerek

evvala Allah hepimize sabir versin diyorum
bende evleneli uc bucuk yil oldu
ben 14 yasinda anne olamayacagim sinyallerini aldim
ne aci biliyormusunuz arkadaslariniz baska seyler dusunurken
ben bir gelecek kurmaya bile korkuyordum
adet olmuyordum dogal olarakta hic olamayacagimi ogrendim
cok zor gunlerdi herkez evlendikten sonra ogrenirken ben cok erken ogrendim
simdi uc bucuk yillik evliyim esimle cok sukurbir sorunumuz yok ama nerde birisi hamile kaldigini duyunca icimden birseyler kopuyor
acaba bende bu duygulari yasayabilecekmiyim mi diye dusunuyorum
gecen yil hic evden cikmadan sene gecti
sonra oturdum dusundum boyle yaptimda ne oldu
kendimi yiprattim,
daha da umutsuzlastim,
kilo aldim,
daginik birisi oldum
ama simdi biraz kendimi topladim
iki defa tup bebek denedim olmadi
beterin beteri var unutmayin
bana doktorlar senin hic cocugun olmaz tedavin bile yok dediler
eger Allah nasip ettiyse onun bir defa ol demesiyle olur
bol bol dua edelim unutmayin kaderimizi yasariz ama degistirebiliriz Allah tan isteyerek

bende seninle aynı duyguları yaşadım key key herkes yuva kurma hayali kurarken ben hep ağlardı m çaktırmadan kimselere şimdi evliyim ve anne olmak istiyorum kendimi hiiiiiç iyi hissetmiyorum en yakın arkadaşım hamile ve ikiz bebek bekliyor daha önce de 1 tane vardı bir anda 3cocuk annesi olacak bense.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme:

arkadaşlar nerdeyse tüm mesajları okudum ve yazmak istedim.bende 9 yıllık evliyim uzun bir hikayem var ve unutmak istediğim bir hikayem.bende yıllarca hamileyim diyebilmeyi istedim tüp bebek yöntemiyle iki kez hamile kaldım ilkinde 7 haftalıktı bebeğim düştü ikincisinde ise en acı gelendi bana çok istediğim ikizlerimi 10 haftalıkken kaybettim.ve şunu düşündüm ben hep hamile kalmak için dua etmiştim allahıma yalvarmıştım bir gün bende hamileyim diyebileyim demiştim sanırım yanlış dua etmişim şimdi tek duam var bebeğimi kucağıma almak 3.denememi yaptığımda tekrar hamile kalırsam bebeğimi kucağıma alayım bana meleğimin yüzünü göstersin sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ediyorum lüften güçlü olun ve rabbimden hayırlısını isteyin dualarınızı ederkende çok dikkatli olun hepinizi öpüyorum allah gönlümüzün muratlaraına kavuştursun bizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar nerdeyse tüm mesajları okudum ve yazmak istedim.bende 9 yıllık evliyim uzun bir hikayem var ve unutmak istediğim bir hikayem.bende yıllarca hamileyim diyebilmeyi istedim tüp bebek yöntemiyle iki kez hamile kaldım ilkinde 7 haftalıktı bebeğim düştü ikincisinde ise en acı gelendi bana çok istediğim ikizlerimi 10 haftalıkken kaybettim.ve şunu düşündüm ben hep hamile kalmak için dua etmiştim allahıma yalvarmıştım bir gün bende hamileyim diyebileyim demiştim sanırım yanlış dua etmişim şimdi tek duam var bebeğimi kucağıma almak 3.denememi yaptığımda tekrar hamile kalırsam bebeğimi kucağıma alayım bana meleğimin yüzünü göstersin sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ediyorum lüften güçlü olun ve rabbimden hayırlısını isteyin dualarınızı ederkende çok dikkatli olun hepinizi öpüyorum allah gönlümüzün muratlaraına kavuştursun bizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok haklısın canım bu yaşadıklarını rabbim kimseye yaşatmasın hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına almayı nasib etsin rabbim. dua ederken çok dikkat etmeliyiz. bişey anlatmak istiyorum, bir adam sürekli allaha bana cennette benim sığacağım kadar yer nasib et diye dua ediyormuştu ve zamanı gelmiş duası kabul olmuş o istediği azıcık yerden hareket bile edemiyormuş rabbime sormuş niye bana bu kadar yer verdin diye kurban olduğum rabbim de benden bu kadar istedin demiş.

Back
X