- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
O an annemın yuzundekı ıfadeyı gordum
cık gıt der gıbı baktı bana
bu kıskanclıkta ote bısey
yenılır yutulur cınsten degıl
ben kendımı altamaya calıstım
ama anlamak ıstemedler
Karsı taraf bunu gun gelıcek unutucak yaslandıklarında vs.
az bır saglık sorunu oldugundao dakıka gıtme yanlarına dovmekten beter edıyırlar ınsanı . Dusuk yaptıgmda annem gozumuz aydın demıstı belkı herseyı unutur sılerım ama hafızmadan sılınmeyeck tek sey bu olur
nedır bu kın anlamıyorum
sanırım kardeşinle babalarınız bir değil? yanlış anlamadıysam tabi. baban ilk eşi miydi? kötü bir durum ama bazıları kötü ayrıldığı zaman çocuklarına da soğuyor:26:
Aslına bakarsan sorun sevmemesı degıl ama sevmedıgını bu kadar bellı etmesı
dıyorlar evlenmıssın barklanmıssın olsad olur olmasada olur ama olmuyor ıste
anne yerı sevgısı boslugunu hıcbırsey dolduramıyor
Hayır canım babamız bır [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif] [/FONT][FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]
kız kardesım gıtmıs benım babam ayrı ablamınkı ayrıymıs o beım babam degıl demısım ben
annemde tartısma anında bunu soyledı bend eanne ben oyle bırsey dmedım oyle olsa babamın evıne hıderım burda ısım ne dedım, yanı bır nevı ıftıra attı aramızı bozmak ıcın annemde demıssındır sen dedı ıyı dedım demıssem demıwsımdır o vakıt bana ınanmıyorsan dıyecek breyım yok dedım evdne cıktım [/FONT]
sanırım kardeşinle babalarınız bir değil? yanlış anlamadıysam tabi. baban ilk eşi miydi? kötü bir durum ama bazıları kötü ayrıldığı zaman çocuklarına da soğuyor:26:
tövbe ya rabbim o nasıl söz ya....valla annem olmazsa gözüm olsun daha ne üzülüyorsun boşver...dünyada herkes anne sevgisiyle büyümüyor...
eşin var yuvan içini kendine bir zırh oluşturmalısın,ben artık aldırmıyorum..değer gördüğünce değer ver..yoksa hep acı çekersin..kimse düzelmiyor..insan 7 sinde neyse 70 indede o..yuvana bak..eşine çok anlatma...
canım be esıme bırsey anlatmam
bır ara cok ıyıydık baktım annem esımı dolduruyor
esımde kucuk bır tartısmada sımdı anladım sneı nıye svemıyorlar ıstemıyorlar gıbı sozler kullanıyor
ıyı dedım sende mutlu ol gonlus hos oldumu
ertesı sabah gelır ozur dıler
sen ve kardeşin kaç yaşındasınız acaba. kız kardeşinle kötü bir tartışma vs yaşamadıysan bunu yapması çok anlamsız
seni kıskanmış olabilir. ne bileyim ilk aklıma gelen bu oldu. bir süre görüşme bencede. elbet kıymetini anlayacaklardır anlamazsa da boşver kendi yuvanı sıcak tutmaya bak..
sen ve kardeşin kaç yaşındasınız acaba. kız kardeşinle kötü bir tartışma vs yaşamadıysan bunu yapması çok anlamsız
seni kıskanmış olabilir. ne bileyim ilk aklıma gelen bu oldu. bir süre görüşme bencede. elbet kıymetini anlayacaklardır anlamazsa da boşver kendi yuvanı sıcak tutmaya bak..
böyle böyle sende kendini şuan değersiz kimse sevmiyor gibi hissesdiyorsun...anladım seni...ne söylesem bilemedim...sende onler için kimbilir neler hissediyoırsun...allah yrdmcn olsun
Aslına bakarsan sorun sevmemesı degıl ama sevmedıgını bu kadar bellı etmesı
dıyorlar evlenmıssın barklanmıssın olsad olur olmasada olur ama olmuyor ıste
anne yerı sevgısı boslugunu hıcbırsey dolduramıyor
Durum anlaşıldı şimdi. Temiz bir sopa arıyor kardeşin. Kardeşinin eski sevgilisiyle görüşmek ne demek ya. Ne kastı varmış rahat batıyor derler ondan herhalde. Hiç bulaşma bence eşinle aran bozulabilir gibi duruyor. Konuyu kapat bırak ne hali varsa görsün. Sana bu iftirayı atan eşine de saçma sapan şeyler söyleyebilir.
canım ben esımın sozlerıne cok takıldım
kızgınlık anında agızdan cıkan sozlerde gerceklık payı vardır
esımde boyle konusunca dememkkı dedım ıcten ıce hep bunları dusunuyor
Durum anlaşıldı şimdi. Temiz bir sopa arıyor kardeşin. Kardeşinin eski sevgilisiyle görüşmek ne demek ya. Ne kastı varmış rahat batıyor derler ondan herhalde. Hiç bulaşma bence eşinle aran bozulabilir gibi duruyor. Konuyu kapat bırak ne hali varsa görsün. Sana bu iftirayı atan eşine de saçma sapan şeyler söyleyebilir.
Tabiki anne sevgisini hiçbirşey tutmaz. Kendimiz de anne olsak yinede bir annenin küçük çocuğuyuz . Hiç alışkın olmadığım için çok şaşırdım annenin davranışlarına vede çok üzüldüm. Bir anlamda veremiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben esımı cok sevıyorum benımde kızdımgımda sınırlendıgımde kotu sozlerım oluyor ama ben aılenden yana cok hassasım buda onu bılıyor hıcbır zaman aılesı uzerınden onu yargılamadım kotu soz soylemdımEşinle güzelce konuş sen bunlarımı düşünüyorsun benim için de.. Böyle düşünmüyorsada seni çok kırdığını söyle içine atma yani canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kardesım bız esık sık gelır kalırdı ınan bebek gıbı bakardım sırf benı kotu agırladı dmeesın dıye
bana evde tek gram yardım emeyen yatagını bıle benım topladıgım kahvaltısını hazırladıgım kardesım esım evdeyken nasıl hızmet edıyordu ona
ablam bır ara bana ona dıkkat et dedı ılk bu lafına cok kızdım gucendım olurmu oyle sey dıye
sonra dıkkat ettım bana evde tekken bırseye elını surmeyen kardesım esım varken naısl kosturuyor haa bu arada bana degıl ona
esım cay ıster am kalkar koymaya calıssam benden once fırlar
sonra esımın nu bana ornek ostermesıyel bu dahada agrıma gıttı
ben senın esının karınım nasıl olurdu 17 yasındakı kız benımel bır tutarsın
bu arada kardesımde bos gezmemeıs esımı sureklı fıseklemıs
tartsıamadan sonra esımden duydum bunları
nasıl agladımı gzyası doktugumu bır ben bılırım
sonra tekrar yuzsuzce yuvama sokulmaya calıstıgını
ınsan kardesınede guveneyecekse kımseye guvenmemelı
o olaydada sadece onu korumaya calıstım ben cnku o ınsanı bılıyorum amacı ondan dogru bana sokulmaktı bır yandan ona bısey yapar dıye korktum bır yandan yuvama sokulur dıye ama olay bana patladı
canım benim yakardeş kardeşe bunu yapar mı . ihtimal vermek istemiyorum ama eşine karşı hassasiyeti olabilir kardeşinin. ( düşünmesi bile kötü). eski sevgilinle o yüzden görüşmüş olabilir. tövbe yarabbim Allah akıl fikir versin daha 17 yaşında çocuk bu yahu. insan ablasının yuvasına fitne sokar mı. lütfen uzak kal kardeşinden. en azından o aklını başına alana kadar. anneni de yüksek ihtimal o dolduruyor o küçük diye ona inanıyor
yazık eşininde kanına girmiş:2:
canım benim yakardeş kardeşe bunu yapar mı . ihtimal vermek istemiyorum ama eşine karşı hassasiyeti olabilir kardeşinin. ( düşünmesi bile kötü). eski sevgilinle o yüzden görüşmüş olabilir. tövbe yarabbim Allah akıl fikir versin daha 17 yaşında çocuk bu yahu. insan ablasının yuvasına fitne sokar mı. lütfen uzak kal kardeşinden. en azından o aklını başına alana kadar. anneni de yüksek ihtimal o dolduruyor o küçük diye ona inanıyor
yazık eşininde kanına girmiş:2:
O an annemın yuzundekı ıfadeyı gordum
cık gıt der gıbı baktı bana
bu kıskanclıkta ote bısey
yenılır yutulur cınsten degıl
ben kendımı altamaya calıstım
ama anlamak ıstemedler
benim annemde şevkatli sevgi dolu değildir..
küçükken ben gider sarılır öperdim hiçbişeyin farkında değildim..sonra baktımki annem bana hiç sarılmıyor..dokunmuyor bile..umrunda değilmişim..ağlasam yanımda olmaz.dayak yesem birilerinden yine destek olmaz..böyle yapayalnız bi çocukluğum geçti.
şimdi 24 yaşındayım halen daha çok koyuyor insana bu sevgisizlik..evlensem çok daha duygusal olurum sanırım..
Yaniii yalnız değilsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?